Всичко за пералните машини

Рейтинг на най-добрите перални машини на LG

Рейтинг на най-добрите перални машини на LGLG от Южна Корея продължава да завладява все по-голям брой потребители на своето оборудване по целия свят. Благодарение на иновациите и използването на най-новите разработки в комбинация с достъпна цена, огромен брой хора избират домакински уреди от тази марка. А купувачите на перални машини особено отбелязват огромния набор от полезни функции в устройствата на LG, удобен практичен дизайн на всеки модел, включен в горната част на машините на LG.

Как да изберем един или друг модел на пералнята на LG? Кое е по-добре да закупите? Въз основа на много критерии създадохме за вас рейтинга на пералните машини на LG. Проучвайки нашия преглед, можете лесно да направите избор.

Ултра технология за тясно тяло

За любителите на максимална компактност определено ще се радва ултратният LG FH0G6SD0 с широчината си от 36 сантиметра с директно задвижване. Със своя „минимализъм“ машината ще изненада дори и сложен потребител със своите характеристики: 4 кг спално бельо и 1000 оборота по време на цикъла на въртене. Освен това машината се адаптира към конкретния обем пране, положен, като се вземе предвид зададения режим.

Машината е много внимателна към тъканите поради система от различни алгоритми на въртене, специално разработена от експерти на LG. Двигателят на модела е инверторен, няма колан. Барабанът завърта директно ротора. Благодарение на простотата на дизайна се постигат надеждност, оптимална производителност и издръжливост.

Машината извършва самостоятелно почистване в автоматичен режим след цикъл от 30 измивания. Не се изисква добавяне на химия. Машината се управлява от електроника чрез богат дисплей с тъчскрийн. Предимства на модела:

 1. 13 програми за измиване.
 2. Почти безшумна работа при условие на "правилната" професионална инсталация.
 3. Дълъг гаранционен срок за двигателя е 10 години (това условие важи за всички модели с директно задвижване).

Има и недостатъци. Ако има режим „изплакване + въртене“, няма режим „въртене“. Повишени изисквания за правилен монтаж - поради малкия размер и ниското тегло при наличието на най-малките признаци на неравномерна инсталация се появяват устойчиви вибрации. Не най-големият капацитет на машината, няма да можете да перете големи неща.

За обикновено семейство LG F-80B8MD е подходящ. С очевидна достъпна цена такива характеристики като товар от 5,5 кг, дълбочина на кутията от 45 см и въртене при 800 об / мин ще ви зарадват. Броят на функциите е впечатляващ.

Шайби LG FH0G6SD0 и LG F-80B8MD

Консумацията на вода, времето за пране се определят от машината независимо въз основа на обема на положено пране и зададения режим. В допълнение, самата машина ще коригира количеството вода, необходимо за измиване. Плътността на бельото се оценява специално. Система „6 движения на грижи“: в зависимост от плътността на прането се избира желаният режим на работа на барабана. Възможно е автоматично да се информира за проблемите, възникващи в устройството, на услугата за поддръжка на производителя, използвайки обикновен смартфон.

При ниски температури е на разположение "ефектът на кипене", който ви позволява да обработвате нещата без истинско кипене. Барабан „с мехурчета“: осигурява вода, постъпваща в машината, със специални мехурчета, което позволява по-добро и бързо отстраняване на замърсители. Има специален режим "Грижа за здравето". Той осигурява пълно изплакване дори на най-малките остатъци от почистващи препарати, което елиминира появата на алергии. Предимствата на модела могат да се считат:

 • богат избор на режими на пране;
 • достъпност;
 • минимално ниво на шума;
 • наличие на интерфейс и принцип на електронно управление;
 • курсът на измиване се показва на специалния дисплей.

Недостатъкът е максималната скорост на въртене от само 800 оборота. Също така, потребителите не харесват дизайна. Някои купувачи го намират за селски, въпреки че не всички потребители споделят това мнение.

Модели за сушене

За любителите на специален комфорт, под формата на режим на сушене, са подходящи перални машини LG F12U2HDM1N и LG F1496AD3. И двете устройства са с директно задвижване.

LG F12U2HDM1N е възможно най-компактен в размери - дълбочина 45 см. Той е доста подходящ за стандартно четиричленно семейство. В същото време изтрива и изсушава. Това спестява много време. В режим на въртене барабанът достига максимум 1200 оборота. Броят на програмите за пране е четиринадесет. Включва специалния режим за бързо измиване Turbo Wash. По такава програма измиването се извършва за половин час, много е удобно, когато трябва бързо да измиете не замърсени предмети. Както при моделите с ултра тънко тяло, има режим на "кипене без нагряване". Барабанът пълни водата със специални мехурчета, което позволява по-добро и бързо отстраняване на замърсяването.

Когато сте свързани с Интернет, моделът ви позволява да търсите и изтегляте допълнителни програми за пране, издадени от производителя. Режимите се актуализират постоянно. Тази технология се нарича Tag On. На доста висока цена моделът напълно се оправдава поради броя на програмите и сушенето на пара.

шайби F1496AD3 и LG F12U2HDM1N

Основните предимства на модела могат да се считат: изключително положителни отзиви на потребителите, потвърждаващи максималната ефективност на машината и нейната популярност, удобството за поставяне на пералните и сушилните апарати в домашното пространство, богат избор от програми както за пране, така и за сушене.

Недостатъците на машината, за съжаление, също не са без. Тя няма програми за изплакване и въртене. Бутонът за захранване работи в режим "дете заключване". Декларираното качество на сушене не е достъпно при максимално натоварване - идеалното сушене може да се очаква само при обработка на два до четири кг бельо.

Невъзможно е да изсушите прането с купчина - купчината просто ще остане в пералнята.

LG F1496AD3 вече не може да се нарече просто пералня в обичайния смисъл, а истинска единица, която позволява както пране, така и сушене. Характеристиките му са наистина впечатляващи дори за собствениците на мини-хотели и заведения за хранене. С негова помощ можете да сервирате прането, което работи на малки обеми.

С дълбочина само 55 см, теглото на зареденото пране достига 9,7 килограма, 1400 оборота за предене. С всичко това машината е възможно най-стабилна, не вибрира. Има осем режима. Има програма "Интензивно 60", която ви позволява да почистите най-често замърсяването за един час. Също така има режими за изплакване и въртене, специален режим на пране на детски неща. Температура на водата - 20 - 95 градуса, в зависимост от зададения режим и задачата, зададена от потребителя.

Както в описаните по-горе модели, барабанът ви позволява да добавяте мехурчета към водата, за да подобрите качеството на измиването. Ако натоварването е непълно, самата машина ще коригира ефективността на измиване, като взема предвид икономията на вода и енергия. Включва се така нареченият алгоритъм за „интелигентно измиване“: машината ще претегли количеството пране и ще определи колко вода е необходима, ще изчисли правилното количество електроенергия.

Предлагат се четири програми за сушене на дрехи: „Стандартно” - бързо се използва студена вода; "Еко" - водата изобщо не се използва, дрехите се сушат с горещ въздух с температура до 80 градуса; "Деликатен" - същият като в режим "Еко", само въздухът се затопля до 70 градуса; "За гладене" - прането не е напълно изсушено, остава малко влажно. Моделът има много предимства.

 1. Рентабилност дори при минимално натоварване.
 2. Минимален шум и вибрации поради директно задвижване.
 3. Самата машина извършва постоянно наблюдение на неизправности, показва грешки на дисплея.
 4. Когато изключите сигналите, можете да се измиете на тъмно, няма да пречи на съня поради почти пълната безшумност.

Няма толкова много минуси. Няма режим на пране при 30 градуса (това е важно за пране на памучни артикули, например, за да не седнат). Минималният обем на натоварване е 1 кг, невъзможно е да се измие по-малко.

Тесни модели

От моделите от тази група трябва да се откроят LG F-2J7HS2S и LG FH-2G6WD2. Моделът LG F-2J7HS2S има ширина 45 см. В същото време той притежава всички необходими атрибути на съвременна пералня. Той дава възможност за зареждане на до 7 кг пране, извиване при 1200 об / мин, има барабан с мехурчета. От характеристиките на модела си заслужава да се отбележи наличието на функцията True Steam - функцията на пара. Има режим „Обновяване“, който ви позволява изобщо да не миете дрехи с вода и прахове, миризмите просто се неутрализират и дрехите се изглаждат.

Специална “функция” “Стартиране на ускорената програма” ви позволява да измиете прането за 14 минути.

В колата е допустимо да се мият големи завивки отдолу, с всякакви купчини. Можете да хвърляте пране директно по време на пране, да изтеглите приложението и да актуализирате софтуера на машината, добавяйки нови програми, появяващи се от производителя.

Шайби LG FH-2G6WD2 и LG F-2J7HS2S

LG FH-2G6WD2 на достъпната си цена разполага с всички необходими арсенал от допълнителни функции за ефективно измиване. Има: "Хипоалергенно измиване"; "Интензивно 60"; „Бързи 30.“ Машината позволява натоварване на 6,5 кг и въртене при 1200 об / мин. Както всички модели на LG, сензорните контроли.

Автомобили със стандартна каросерия

В тази група си струва да отбележим моделите LG F-4J9VS2S и LG F-1096TD3. И двете най-добрите перални машини на LG в тази група са с пълен размер. Първият има 13 програми за измиване, вторият - 14. Първият модел изтрива и изсъхва, основните параметри на пране са по-високи. В същото време това струва много повече. LG F-4J9VS2S измива цяла купчина пране - девет килограма, а тя може да върти пране с гигантска скорост до 1400 об / мин. LG F-1096TD3 има същите характеристики, само че може да измие до 8 кг пране

Шайби LG F-1096TD3 и LG F-4J9VS2S

Стилен външен вид, тиха работа и невероятно качество на пране: това са предимствата, които комбинират двата модела. Като минус можете да изберете само висока цена, но по същество това не е минус, защото плащате за функционалност и качество. В противен случай LG F-4J9VS2S и LG F-1096TD3 имат всички описани обичайни функции, присъщи на устройствата на тази марка. Кое е по-добре да купите, вие решавате въз основа на вашите нужди.

Какво отличава автомобилите на LG?

Всеки потребител на пералнята на LG знае, че неговият „домашен помощник“ е оборудван с инверторен мотор. Агрегатът е толкова надежден, че производителят му дава гаранция от 10 години, а в някои случаи и 20 години. Има легенди за качеството и надеждността на шайбите на LG, но технологията също присъства. Има функция „6 движения на грижа“, „бързо измиване“, „функция на пара“ и каква е връзката с интернет и смартфон и автоматично следене на неизправности.

Какво мога да кажа, дори и да не сте фен на пералните машини на марката LG, неволно трябва да обърнете внимание на най-добрите модели. Много хора биха искали да имат такива коли в дома си, жалко е, че ценоразписът „хапе“!

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини