Всичко за пералните машини

Рейтинг на най-тихите перални машини

Рейтинг на най-тихите перални машиниДнес, въз основа на голямото предлагане на стоки на пазара на домакински уреди, изискванията на клиентите за перални машини се увеличават. На първо място, вниманието, разбира се, се фокусира върху съотношението на функционалността на пералнята и нейната цена. Машината трябва да има отлично качество на пране, висока надеждност, икономично използване на всички видове ресурси, да е подходяща за измиване на всички видове тъкани, да навива добре дрехите, да дава дрехи почти сухи и дори без гънки.

Друг важен параметър е нивото на шума на пералнята. За потребителите е важно процесът да протича неразбираемо, без да смущава или дразни членовете на семейството с неприятния звук на „тракане“. Затова представяме рейтинг на тихи перални машини с отлична функционалност.

LG F-2J6NM1W

Отваря върха на най-тихите автоматични машини, интересни и многофункционални LG F-2J6NM1W. Свободно стоящ блок с предно зареждане ви позволява да побирате до 6 кг пране в барабан едновременно. Моделът има вградена сушилна камера, с която чиста бельо може да се извади от машината, напълно готова за носене. Интелигентният контрол прави процеса на измиване невероятно удобен и икономичен.

Какви функции и възможности има LG F-2J6NM1W?

 1. Отдалечена интелигентност през Wi-Fi.
 2. Система за директно задвижване, което значително увеличава износоустойчивостта на устройството.
 3. Достатъчна ефективност, енергиен клас на машината - "А".
 4. Функция за задаване на крайния час.
 5. 14 различни програми, които ви позволяват да избирате параметрите на пране за всякакъв вид плат и тип дрехи.
 6. Диаметърът на товарния люк е 30 cm.
 7. Системата автоматично балансира барабана по време на цикъла на въртене.

Нивото на безопасност при използване на машината на височина. Калъфът е напълно защитен от случайни течове, контролния панел е лесен за блокиране от детска намеса, интелигентността контролира нивото на пяна. Нивото на шум, излъчвано от пералнята по време на пране, не надвишава 45 dB, когато работи в режим "Spin" - 56 dB. Това са много удобни стойности, почти никога няма да забележите, че машината работи с пълен капацитет.

LG F-1406TDSRU

Красив, супер стилен и много просторен LG F-1406TDSRU заема гордо място в нашата класация. Машината е оборудвана със специален сензор, който ви позволява да измервате теглото на прането, заредено в барабана, в този случай не е нужно да се чудите дали е възможно да хвърлите още няколко неща. Купувачите похвалиха основните предимства на пералнята, включително: отлично качество на сглобяване, модерен дизайн, голям набор от удобни функции, икономично използване на ресурсите. Основните характеристики, присъщи на LG F-1406TDSRU:

 • барабанът е проектиран за едновременно зареждане до 8 кг неща;
 • светещ цифров дисплей;
 • красив и оригинален червен цвят на калъфа;
 • ниска консумация на енергия - 0,15 kWh / kg, клас A ++;
 • висока скорост на въртене в режим на въртене - до 1400 оборота;
 • таймер за забавяне на началото на измиването до 19 часа;
 • самодиагностика на неизправности в системата;
 • функция за самопочистване на повърхността на барабана.

LG F-1406TDSRU LG F-2J6NM1W

Машината разполага с добър набор от програми за пране, включително почистване на вълнени продукти, бебешки дрехи, задушаване, възможност за предотвратяване на гънки, експресно измиване и други. Случаят на шайбата е частично застрахован от случайни течове, системата следи и предотвратява дисбаланса в барабана и прекомерното разпенване.

Пералнята има програмата Health Care, която позволява максимално премахване на праховите частици от тъканта.

Electrolux EWW 51676 HW

Следващ в нашия топ ще бъде италианският Electrolux EWW 51676 HW, който с доста компактните си размери има функцията да суши измитото пране. Клиентите, които използват пералня, отбелязват високото качество на прането, удобен мениджър на времето, възможност за оценка на теглото на прането, хвърлено в барабана, безшумната работа на устройството. На какво бих искал да се спра? Electrolux EWW 51676 HW се характеризира с:

 • наличието на капацитет барабан (побира до 7 кг пране);
 • вместителна камера за сушене, отнемаща до 4 кг неща;
 • премахване на петна с висока ефективност от тъканите;
 • добро ниво на сигурност;
 • наличието на възможност за задаване на началния час за измиване по ваше желание, забавен старт до 20 часа;
 • скоростта на въртене може да достигне 1600 оборота в минута.

Интелигентното управление ще ви позволи да изберете оптималния воден поток в зависимост от теглото на прането, заредено в барабана, което също ще намали консумацията на енергия, изразходвана за загряване на течността. Удобният цифров дисплей ще осигури на потребителя удобно наблюдение на етапите на избраната програма. Голям брой специални режими на пране ще ви позволят да изберете правилните параметри за почистване на всякакъв вид пране.

Candy HGS4 1371D3 / 2-S

Тесен самостоятелен модел на пералня с интелигентно управление на процесите, заслужава почетно място в класацията на най-добрите безшумни автомати. Индикатор за шумовите емисии бонбони HGS4 1371D3 / 2-S, не надвишава 58 dB в режим "Spin". Удобна функция на устройството е възможността за управление на системата от смартфон или друго устройство, свързано към Wi-Fi мрежа. Основните технически и експлоатационни характеристики на този модел са, както следва:

 • челен тип зареждане на неща в барабана;
 • просторен барабан, който може да приеме едновременно 7 кг пране;
 • възможно най-ниската консумация на енергия, машина от клас A +++;
 • възможност за независимо регулиране на скоростта на въртене, граничната стойност е 1300 об. / мин .;
 • защита на системата от намесата на бебета;
 • предотвратяване на прекомерно разпенване;
 • система със забавено измиване до 9 часа;
 • наличието на защита на жилищата срещу неочаквани течове.

Candy HGS4 1371D3 2-S Electrolux EWW 51676 HW

16 различни програми за миене ще дадат възможност на домакинята да избере най-доброто за всеки случай. Автоматичното балансиране на барабана в случай на неравномерно разпределение по повърхността на нещата ще предотврати преждевременната повреда на елементите на устройството.

Машината не издава много шум, ограничителният индикатор е 58 dB.

Electrolux EWS 1266 EDW

Друг от най-тихите модели, които заслужават вниманието на потребителите. Интуитивен интерфейс, голям брой режими на пране, стилен дизайн, акцент върху пестенето на ресурси, компактни размери, безшумна работа са далеч от пълен списък от предимства Electrolux EWS 1266 EDW. Ще анализираме по-подробно основните технически параметри на пералното оборудване.

 1. Максималната маса пране, заредено в барабана, е 6 кг.
 2. Интелигентен контрол на процесите.
 3. Функцията "Управление на времето", позволява на потребителя да определи независимо продължителността на измиването.
 4. Ниска консумация на енергия, само 0,13 кВтч / кг.
 5. Система за директно впръскване на детергента от тавата.
 6. Завъртане с максимална скорост 1200 об / мин.
 7. Таймер за измиване.

Electrolux EWS 1266 EDW

Пералнята се характеризира с наличието на голям брой специални програми, например перални дънки, дрехи за фитнес, пухови изделия, завеси и бельо. Възможно е да се използва функцията за предотвратяване на сгъстяване, "Супер изплакване" и икономично измиване. В допълнение, машината е защитена от случайни течове, прекомерно разпенване и детска намеса. Степента на звуково налягане не надвишава 56 dB.

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини