Всичко за пералните машини

Най-тесни перални машини с предно зареждане

най-тесни перални машиниПроблемът с избора на продукт за повечето потребители е остър. Много хора не разбират на какво да разчитат, когато избират тесни перални, някой разглежда общите технически характеристики на модела, някой се доверява на съветите на продавача, а някой тривиално рекламира. Нашите експерти основателно вярват, че само цялостен анализ на редица модели тесни перални машини ще ви помогне да направите правилния избор. Но за да улеснят живота на потребителите, те отразиха резултатите от този анализ в оценката на автора.

Резултатът беше рейтинг от две части. Първата част отразява моделите на най-добрите тесни перални машини с предно зареждане според резултатите от 2015 г. Е, във втората част можем да видим рейтинга на тесните шайби с предно зареждане според резултатите на изходящата 2016 година. Нека представим тези оценки в тази публикация и в същото време ще говорим за критериите, на които експертите са се позовавали при съставянето на такива оценки.

Най-добрите автомобили на 2015 година

Нашите експерти направиха първата оценка през изминалата 2015 година. Повече от 80 тесни и перални машиниот които бяха избрани 5-те най-добри модела. В същото време потребителските оценки бяха взети под внимание, но не бяха определящи. И така, топ 5 на най-добрите перални машини са машини с предно зареждане.

 1. LG F-80B9LD. Този модел беше през 2015 г., най-добрият в своя клас. Ако погледнете дизайна му, окото никога няма да хване, както се казва, пералнята като пералня, но от техническа гледна точка това е великолепно, надеждно устройство. Ако изберете сред най-добрите тесни перални машини, в крайна сметка ще я предпочитате. Характеристики: размери на ShhGhV - 60x40x85 см, барабан - 5 кг, скорост - 1000 об / мин, 10 най-подходящи програми за пране, цена - 300 долара. Накратко: пералнята перфектно се грижи за прането, много е надеждна и изключително поддържана.
  LG-F-80b9ld
 2. Бонбони GC41062D. Но тази пералня беше включена в топ 10 на най-добрите перални машини от националния рейтинг на европейските потребители за 2 години подред. Тази оценка сега е една от най-уважаваните. Характеристиките на пералнята говорят сами за себе си: калъф ShhGhV - 60x40x85 см, вместимост - 6 кг пране, въртене на барабана - 1000 оборота, стабилно, изтрива се перфектно. Условно ремонтиран е труден, а експлоатационният живот е сравнително малък, така че само 2 място. Цената е 243 долара.
  бонбони-gc4-1062-г
 3. Hotpoint-Ariston VMSF6013B. Това е безусловен лидер, който бързо влезе в рейтинга на потребителите и затова остана там. В много потребителски рейтинги тази пералня е безспорен лидер, но тя получи едва третото място в нашата класация. Hotpoint-Ariston VMSF6013B с цена от само 230 долара има стабилен калъф 60х40х85 см, барабан 6 кг, въртене - 1000 оборота и редица специални програми. Минуси: шумни, трудни за поправяне, скъпи части.
  HOTPOINT-ARISTON-vmsf-6013-б

Рекламите твърдят, че пералните машини Hotpoint-Ariston са сред най-тихите. Можете да повярвате, докато слушате как машината изтрива, но когато завъртането започне, е сравнимо с излитането на самолет.

 1. Zanussi ZWSG7121V. Много икономичната и доста тиха тясна шайба по качество и надеждност не е много по-ниска от горните модели. Характеристиките му са забележителни: размери 60х38х85 см, товар 6 кг, интелигентно управление, цикъл на въртене при 1200 об / мин, 14 програми за пране. Средната цена на един модел е 385 долара. Той е объркан с поддръжката, така че ако се счупи, трябва да похарчите много пари, за да го поправите, въпреки че, разбира се, зависи какво прекъсва.
  ZANUSSI-zwsg-7121-V
 2. Bosch WGL През 2015 г. този модел беше награден едва на пето място в класацията и дори тогава с разтягане, тъй като получи много висока оценка от потребителите. Обективният технически анализ и тестване показа нормална поддръжка, но ниска надеждност.Тествани са 10 подобни модела на шайби Bosch, а резултатите са много плачевни, Като цяло, Боши от руския монтаж е нещо, в някои случаи е по-добре изобщо да не ги купувате.
  Bosch-WLG-20240

Топ 2016

Сега нека разгледаме топ 5 великолепни перални машини с предно зареждане и дълбочина не повече от 40 см. Трябва да се отбележи, че тук се е развила сериозна борба. Първо нашите експерти отбелязаха топ 20 най-добри шайби, след това подбраха топ 10 на най-достойните, а след това болезнено успяха да разпределят места в челната петица. Ето какво се получи от него.

Изненадващо, първото място отново с битка беше извадено от пералня, произведена под марката LG, а именно LG F-1096SD3. Недостатъкът на тази марка не е достатъчно просторен барабан - само 4 кг, но минусите свършват дотук. Изключителната надеждност и поддържане го правят една от първите 10 корейски перални машини за годината. Размери 60x36x85 см, въртене при 1000 оборота в минута, добър лагер на резервоара и барабана, частична защита от течове, 13 отлични програми за измиване и изключително висока оценка на клиентите правят тази машина ненадминат лидер в този сегмент.

LG-F-1096sd3

Второто място беше присъдено на децата от германския концерн Siemens WS 10 G160OE. Машината се отличава със средно натоварване и наистина средна производителност, но е много надеждна, което подкупва потребителя. Освен това цената на този модел е много разумна, което не може да подкупи потребителя. Размери 60x40x85 см, въртене - 1000 об / мин, интелигентно управление и пълна защита срещу течове. Цена: 380 долара.

Siemens-ws10g160oe

Нашите специалисти изградиха пералнята Zanussi - Zanussi ZWSG 7121 VS. до третото място в класацията. Тази марка има много предимства, което позволява да бъде включена в топ 10 потребителски оценки от Yandex Market. Машината е способна да измие 6 кг пране наведнъж и да я изстиска със скорост 1200 оборота. Енергиен клас A ++ и 48 литра вода за 1 цикъл, което го прави супер икономичен. Има 14 полезни програми, сред които и програмата за предотвратяване на смачкване, която е много популярна сред потребителите. Поддръжката е ниска, цената е 384 долара, тялото е 60х38х85см.

ZANUSSI-zwsg-7121-срещу

На четвърто място нашите специалисти разположиха необичайно просторната Candy GV4 127DC за тясна шайба. С общите размери на кутията ShhGhV 60h40h85 cm, моделът има барабан, който побира 7 кг спално бельо, дори изненадващо. Пералнята е доста стабилна, дори със скорост на въртене от 1200 оборота в минута, умерено шумна и умерено икономична. Има 16 програми за измиване и примитивен дисплей. Средно е трудно да се поправи, но поддръжката се счита за доста висока. Цена: 330 долара.

бонбони-gv4-127dc

Тази машина има програма за измиване като селекция от всичко необходимо. Само този факт прави модела много привлекателен.

Затваря първите пет тесни тесни шайби на 2016 г., нов продукт, пуснат тази година под марката Kandy - Candy GVS4 127DWC32. Този супер икономичен нов продукт се появи едва когато създаде сензация сред потребителите и нашите експерти бяха впечатлени, защото намериха място в класацията. Въпреки че поддръжността на новостта е под въпрос, тя е твърде пълна с различна електроника. Какво има в него?

 • Барабан за 7 кг сухо пране.
 • Интелигентно електронно управление.
 • Wi-Fi, който ви позволява да контролирате шайбата с помощта на вашия смартфон и да помпате актуализации на софтуера през интернет.
 • Стабилен корпус 60x40x85 cm.
 • Завъртане със скорост 1200 об / мин.
 • Частична защита срещу течове, деца и разпенване.
 • Има контрол на дисбаланса на барабана.

бонбони-gvs4-127dwc3-2

Освен това пералнята е много икономична, не по-малко от 0,13 кВтч / кг, което съответства на енергийния клас A +++. И тя взема вода за измиване на максимум 52 литра, което е много добро за седем килограмов барабан. Като цяло, достойна новост на прилична цена - само 340 долара.

Как са съставени рейтингите

Накрая, нека кажем няколко думи за това как беше съставен рейтингът ни. По-горе описахме топ 10 перални машини, дълбочината на които не надвишава 40 cm.Въпреки това, за да направят това, нашите експерти изтръгнаха куп информация, базирана на техния собствен опит и опита на познати майстори.

Почти всяка оценка, публикувана в Интернет (топ 20, топ 10, топ 5 на най-добрите бъркалки), това са само преосмислени опции за потребителски рейтинги, събрани от продажбата на сайтове. В нашия случай това е много по-обективна оценка, която се основава на цялостен анализ на характеристиките на пералнята, нейната поддръжка, техническа надеждност, устройство и дизайн. Потребителският фактор също се взема предвид, но само сред другите фактори.

Според майсторите тази оценка се оказа много обективна, въпреки че не твърди, че е 100% надеждна. Грешка, разбира се, е мястото, което трябва да бъде.

В заключение отбелязваме кой от моделите на тесни перални машини се различава по качество и надеждност за по-доброто в сравнение с всички останали шайби? Повече или по-малко обективно на този въпрос ще бъде отговорено от топ 10, съставени от нашите експерти. Тази оценка, с всичките й недостатъци, може да се превърне в ориентир, който ще ви помогне да закупите най-добрия „домашен помощник“ по качество и надеждност. Успех

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини