Всичко за пералните машини

Оценка за съдомиялна машина 45 см по отзиви

PMM рейтинг 45 cmЧесто хората, които търсят нова съдомиялна машина, изучават мненията на собствениците с надеждата, че ще ви кажат кой модел е най-подходящият. Много време се губи и в резултат на това стигат до извода, че всеки модел на съдомиялната има както вентилатори, така и възпрепятстващи. И как тогава да разбера на коя машина да дам предпочитание? Нашите експерти извършиха проучвания и съставиха рейтинг на тесните автомобили, въз основа само на естеството и броя на положителните и отрицателните отзиви на собствениците. Да видим какво се получи.

Как се разпределят местата

Да сравнявате тесни съдомиялни помежду си, разчитайки само на потребителските оценки, това е най-неблагодарното. Трябваше да изтърпя куп дискусии и индивидуални различни мнения на стотици хора, но в крайна сметка нашите експерти направиха всичко и стигнаха до следните заключения.

  1. Първото място беше присъдено на съдомиялната машина Bosch Serie 4 SPS 53E. 82 твърдения бяха открити в полза на тази техника. В същото време бяха открити само две отрицателни мнения. Потребителите говорят за тази машина много подробно, подкрепяйки твърденията си с множество факти.

Данните са взети от няколко водещи сайта, продаващи уреди, както и от дузина форуми, където хората обсъждат съдомиялни машини.

  1. На второ място поставихме тясна миялна машина Siemens SR 65M. Тя получи 69 положителни коментара и три отрицателни. Потребителите отбелязват високата надеждност, функционалност и производителност на този модел.
  2. На трето място е Samsung DW 50K4050BB. 55 души го похвалиха, докато само четирима го критикуваха. Хората като това работят тихо, надеждно и имат много полезни функции.
  3. Четвъртата позиция отиде в съдомиялната машина на Bosch SPS 63 M. Този модел има 42 положителни оценки и три отрицателни оценки. Този модел се появява на пазара отдавна и се счита за вид „дълъг черен дроб“. Въпреки това хората я харесват и продължават да я ценят високо.
  4. И накрая, нашите експерти дадоха петата позиция на пишещата машина Electrolux ESL 9457RO. Тя има 38 високи оценки и две ниски. Отбелязва се, че машината има изключителна производителност и добър монтаж.

За тези заключения нашите експерти стигнаха в резултат на свършената работа. Разбира се, имаше много спорове, клюки, но пропуснахме всичко това, тъй като няма смисъл да записваме всички действия на екипа. Това не е протокол, а информационна статия. По-долу ще представим няколко мнения на хората за всяка описана по-горе съдомиялна машина, така че да не мислите, че данните са „взети от тавана“. Надяваме се, че цялата тази информация е полезна.

Bosch Serie 4 SPS 53E06

Марина, Москва

Въпреки факта, че машината мие чинии винаги чисти и внимателно, тя също е красива. Кухненските ми мебели са декорирани в черно, а тялото на тази съдомиялна машина е идеално за всичко. Машината е въоръжена с куп удобни функции, най-интересните от които са: допълнително изплакване и забавен старт до 24 часа. Тази машина е самостоятелна, но съпругът ми я постави под плота без никакви проблеми и там тя се „настани“ много органично. Доволен от покупката!

Катрин, Москва

За дизайнерска кухня в бяло и черно тази миялна машина е идеална. Машината съдържа 9 комплекта чинии, а това е цяла планина, изобщо не разбирам тези, които вземат съдомиялни машини в пълен размер, как можете да миете толкова много чинии наведнъж. Bosch Serie 4 SPS 53E06 е напълно херметичен, позволява ви да използвате 3 в 1 таблетки и мие съдовете перфектно. Използвам тази съдомиялна машина от 8 месеца и досега всичко е наред.

Алексей, Санкт Петербург

Машината ме впечатли със своята надеждност и внимателност. Дизайнът изглеждаше разработен, като се вземат предвид моите желания. За да го инсталирам под плота, махнах горния капак, в допълнение, независимо свързах оборудването към топла вода.Веднага бе установено, че Bosch Serie 4 SPS 53E06 мие по-добре с прах, отколкото с таблет. Освен прах и изплакване, използвам солен завършек, Не съм пробвал друго. Харесвам всичко, машинен клас!

Siemens SR 65M081

Евгений, Новосибирск

Тази съдомиялна машина е широка 45 см, това е всичко и съдържа огромно количество чинии. Той се отличава със стилен дизайн и голям брой различни функции. Той има вграден сензор за чистота на водата и система за звуково предупреждение, което е особено привлекателно. Машината беше сглобена добросъвестно, докато цената остава в демократична рамка. Пет точки!

Дмитрий, Нижни Новгород

Тя има перфектните палети за съдове и прибори за хранене. Самата машина е в състояние да мие чинии дори без почистващи препарати, но с таблетки излиза много по-добре. Управлението е добро, има дори дисплей, на който се показва полезна информация. Siemens SR 65M081 работи тихо и с добра съвест изплаква и изсушава чинии.

Яна, Тюмен

Много ефективна индикация за тази машина. Той в комбинация с оригиналния външен вид изглежда страхотно. Размерите на съдомиялната машина не могат да се нарекат впечатляващи, но в нея има доста много чинии. Всичко се измива чисто, точно до скърцането. Оборудването работи тихо и бързо, като същевременно е напълно защитено от течове. Препоръчва се на всички приятели!

Samsung DW50K4050BBSamsung DW50K4050BB

Светлана, Волгоград

Хареса ми съдомиялната машина от пръв поглед и когато успях да я опозная по-добре, се утвърдих в своето мнение. Машината перфектно изпира всичко, сензорните бутони са удобни и наистина контролите са удобни и интуитивни. Бях малко изненадан от конфигурацията на кошниците за съдове, но когато започнах активно да използвам съдомиялната машина, се оказа, че те са много удобни именно заради причудливата им форма. Кутията с хапчета според моя вкус е разположена малко ниско, но абсолютно не пречи, така че можете да свикнете с нея. Препоръчвам го!

Анна, Москва

Samsung DW50K4050BB е истински боец ​​с мръсотия и петна. Дори когато използвате лош препарат, машината перфектно измива и изплаква всичко, като отмива всички вредни химикали. Все още се опитвам да купя добър продукт, той е безопасен за здравето, а съдовете винаги са гарантирани чисти, дори ако замърсяването е много устойчиво. В моята къща пишещата машина е от голяма полза. Спестява силата, нервите и здравето, тъй като се алергизирам от контакт с препарат за миене на съдове. Струва ми се, че всяка домакиня трябва да има такава машина, много необходимо нещо.

Отначало се опитах да мия чиниите в гумени ръкавици, но алергенът все пак някак си навлиза и аз, след това отивам целият покрит с пъпки и червени петна.

Михаил, Ростов на Дон

Има усещане, че тази кола щеше да поръча. В нея няма недостатъци, поне аз не съм забелязал за 1,5 години употреба. Впечатлен от броя на програмите и тяхната внимателност. Ако се използват правилно, съдовете винаги ще бъдат безупречно чисти. Има дори режим на половин товар, което ми е особено приятно, тъй като чиниите обикновено не се натрупват много в къщата ми.

Bosch SPS 63M52

Людмила, Санкт Петербург

Впечатляващ набор от програми и много чисто измиване е всичко, което ми трябва, но машината дава много повече. Първо, външният му вид е повече от естетичен, това, което е необходимо за свободно стояща миялна машина. Второ, машината е много тиха и има защита от течове, така че не е нужно да се страхувате да наводните съседите отдолу. Машината е сглобена добре. Съпругът й редовно се грижи за нея, почиства филтъра и почиства рокаджиите, така че се надявам тя да издържи дълго.

Борис, Челябинск

Според мен Bosch е лидер в производството на оборудване за миене на съдове. По време на набор от вода и изтичане, той вдига много шум, а по време на миене не се чува. Кратката програма за измиване не е много ефективна срещу силно замърсените съдове, но при нормални условия върши отлична работа. Машината има интересни опции под формата на ускорение на пране, но не съм ги тествала, дори не знам дали си струва да ги използвате.Много ми харесва Bosch SPS 63M52.

Наталия, КировBosch SPS 63M52

Имайки тясно тяло, машината има впечатляващ капацитет и половин товар. Сглобката е много висококачествена, кошниците вътре могат да се изтеглят напред и да се движат вертикално. Можеше да се натъпка дори огромен лист за печене в долната кошница и той беше перфектно измит. Управлявам колата всеки ден. Зареждам чиниите, след това включвам забавения старт и минавам през нощта. Оказва се страхотно!

Electrolux ESL 9457RO

Татяна, Москва

Тази напълно интегрирана миялна машина може да измие едновременно 9 комплекта чинии. Можем да кажем, че изпира всички съдове, които са в къщата, но най-често не е толкова мръсна, защото натрупвам мръсни съдове само за 1 ден. Измива се много внимателно. Изходът е чисти и сухи чинии, които сутрин можете да гледате като огледало. Препоръчвам да закупите!

Юлия, Кострома

Тази година най-накрая „изцедих“ съдомиялна машина Electrolux ESL 9457RO от съпруга ми. Уморих се да мия чинии с ръце, особено когато в семейството трябва да го правя. Машината се оказа прекрасен помощник, въпреки че средствата за нея са скъпи, дори солта е малко скъпа. При бърза програма се мие по-лошо, отколкото на всички останали, но всичко ще зависи от това колко мръсни трябва да се зареждат съдовете. Изсъхва изключително добре и забравих какви съдове да избърша с кърпа. Сложих първите пет!

Александра, Иваново

Мога да кажа много за тази вградена пишеща машина. Програмите са прекрасни, кошниците са удобни и никак не са шумни. Вратата се отваря плавно, а отделението за таблети е проектирано така, че целият продукт се разтваря без остатък, дори не остава следа. В края на измиването машината отваря вратата, така че съдовете да са напълно сухи. Доволен съм!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини