Всичко за пералните машини

Мивка Saltek над пералнята

Saltek мивка над шайбатаДнес малцина спорят, че мивката над пералнята в малка баня е удобна, красива и до голяма степен практична. Не само, че при тази опция за инсталиране „домашният асистент“ не притеснява никого, все още има място между мивката и тялото на пералнята, за да се поставят буркани и торбички с домакински химикали там. В Русия потребителите по-често избират мивки на марката Santek, неизменно отбелязвайки тяхната практичност, красота и високо качество. Решихме да прегледаме тези мивки и да ги предадем на вашия съд.

Преглед на продукта

Под марката Santek се произвежда огромен брой различни изделия от фаянс, включително мивки за монтаж на пералня. В момента на пазара има цяла линия от такива мивки. Има масивни продукти със строга форма и има традиционни рационализирани черупки.

Всички тези мивки комбинират строг диапазон на височина и специално разположение на канала. Тази дупка те са се изместили леко настрани. Направили го нарочно, за да може да се свърже специален сифон. И така, какви мивки можете да инсталирате във вашата баня.

  1. Santek линия "Пилот". Като част от тази линия се произвеждат няколко мивки за монтаж над пералнята: Pilot 50, Pilot 60, Pilot 70. Външно всички горепосочени модели са много сходни, различават се само по дълбочина. Пилот 50, дълбочина 50 см, Пилот 60, дълбочина 60 см и т.н. Отличителна черта на тези мивки е разположението на канала, който е изместен не на ъгъла, а на гърба. Средната цена на гамата Pilot е 25 долара.Santek Pilot
  2. Santek Accord-56. Правоъгълен строг продукт, подходящ за монтаж над „домашния помощник“. Изтичането е значително компенсирано обратно, има отвор за преливане, смесителят е инсталиран класически от центъра. Размерите на фаянсовия продукт Ш х Г х В - 56 х 45 х 16 см. Цена - 35 долара.
  3. Сантек Бриз-40. Мивка за фаянс с отвор за миксер, избутан отстрани. Изделието от фаянс има класическа овална форма, но изтичането е изместено назад. Размери Ш х Г х В - 40 х 26,5 х 15,5 см, можете да си купите мивка за 12 долара.
  4. Сантек Ладога-50. Правоъгълна мивка за монтиране над пералнята, изработена от фаянс с изтичащ назад източник. Габаритни размери Ш х Г х В - 50,5 х 42,5 х 16,5 см. Разход - 18 долара.

Някои черупки в този преглед не са специализирани. С други думи, не всички са произведени специално за монтаж над пералнята, но са подходящи за тези цели.

Функции за монтаж

Сега нека да разберем как да инсталирате подобна мивка. Мивката е фиксирана към стената точно над пералнята. Между капака на пералнята и дъното на мивката има доста значителна празнина. За да фиксирате мивката към стената, са необходими специални крепежни елементи, които обикновено идват с мивката. Когато закупите мивка, не забравяйте да проверите дали има крепежни елементи в комплекта, ако не са, тогава трябва незабавно да ги закупите.

Правим измервания и определяме местоположението на мивката. Пробиваме стената, монтираме крепежни елементи и окачваме фаянсовия продукт. Свързваме сифон. Сифонът в този случай се нуждае от специален. В конвенционален сифон тръбата за източване върви вертикално надолу, а в сифон за подобна мивка, тръбата отива рязко встрани, което прави място за тялото на пералнята.

Трябва да се гарантира, че канализационната тръба, която минава по пода под мивката, не пречи на инсталирането на пералнята. Освен това, както обикновено. Свързваме смесителя и неговата очна линия, натискаме пералнята на мястото си, свързваме маркучите за източване и вход. Не забравяйте да направите правилното нещо предварително изход за пералня в банята, Включваме машината в електрическата мрежа и проверяваме нейната работа.

Рецензии на тези черупки

Санитарните изделия, споменати от нас от Santek, се обсъждат широко на различни форуми в Интернет и на специални сайтове на онлайн магазини. Решихме да пренапишем най-забележителните отзиви, за да илюстрираме отношението на потребителите към тези фаянсови продукти за пералня.

Полина, Краснодар

Дълго време не можех да реша да сложа пералня в банята. Исках да сложа там мивка с мивка и шайба, но мястото не ми позволи да реализирам тази опция. Приятелите ми казаха да монтирам мивка над шайбата, но не ми хареса това решение поради липсата на място за много контейнери с домакински химикали. В резултат на това разпръснах домакински химикали по ъглите и монтирахме мивка на марката Santek над тялото на пералнята. Доволен съм от резултата. Решението не беше лошо. Машината е удобна за използване, не притеснява никого и мивката перфектно изпълнява функцията си.

Досега открих само един минус. Дори и да спазвате точността, водата от ваната или мивката неизменно пада върху тялото на шайбата. Съпругът казва, че машината бързо ще започне да гние от това. Наистина на някои места отстрани на корпуса на пералнята се появи назъбен, върху който се появи ръжда. Оказва се, че самият факт да намерите пералня в банята убива оборудване, трябва да се примирите с това. Като цяло съм доволен!

Людмила, Москва

Инсталирането на мивка на марката SANTEC над шайба е идеално за тези, които искат да спестят място. Няма къде да поставим машината. Ако не го монтирахме в банята, ще трябва да го набутаме в кухнята, а кухнята и пералнята според мен не са съвместими. Много се радвам, че поставихме шайбата точно под мивката!

Елена, Санкт Петербург

По съвет на дизайнера поставяме машината под мивката в банята и сме много доволни. Марка мивка Santek струваше евтино, съпругът ми го инсталира сам и спестихме много добре. Препоръчваме тази опция на всички!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини