Всичко за пералните машини

Отзиви за мивката над пералнята

мивка над пишещата машинаНеобичайното поставяне на мивката над пералнята предизвиква много спорове. За някои тази опция за инсталиране е най-оптималната, някой категорично е против пералнята под мивката. Намерихме много отзиви по тази тема, представяме ги на вашето внимание.

Мивка Santek Pilot

Ponochka-21, ж, Липецк

След като купи пералня, Bosch имаше въпрос относно закупуването на мивка. Случайно научих за специална мивка за поставяне над шайбата. В магазина видяхме такава, беше мивка Santek Pilot. След дълго търсене именно Santek Pilot го купи, тъй като нямаше какво повече да избирате.

Тя изглежда просто добре. Измива се лесно с всякакви почистващи препарати. Кранът за мивката беше купен нов, общият кран за мивката и банята не пасваше заради разликата във височината. Тъй като пералнята е със стандартна височина, честно е да кажем, че беше неудобно да се мие, сега сме свикнали с нея. За свързване на машината беше използван плосък сифон, между машината и сифона остана малка празнина, така че машината да не докосва сифона по време на въртене.

С течение на времето това пространство беше заето от детски играчки за къпане. По принцип тази мивка е най-добрият вариант за инсталиране на стандартна пералня в малка баня.

korobok77сантек-пилотна мивка

Здравейте на всички! Не пиша първия преглед на ремонтите в моята баня. Този път искам да споделя впечатлението си от мивката компания Santek. Много се радвам, че се появи, защото когато купувахме апартамент, изобщо нямахме мивка, на мястото му поставиха автоматична пералня със стандартен размер.

Когато старата кола се развали, купих машина с малки размери бонбони, Тя е почти 10 см по-ниска. Спестих пари за ремонт и накрая купих мивка Pilot. При нея, за разлика от конвенционалната мивка, сифонът не отива на дъното, а отстрани. Много доволен от покупката. Спестявате място на лицето, а самата мивка е голяма и доста удобна. Препоръчвам го!

различен, Самара

Моето семейство и аз живеем в апартамент на сградата на Хрушчов, което означава, че банята, тоалетната и кухнята са много малки. Въпросът с поставянето на пералнята в банята възникна остро, те дълго време мислеха къде да изтръгнат оборудването. По съвет на дизайнерите се спряхме на възможността да инсталирате машината под мивката. Трябваше да купя кола и мивка. Колата беше избрана от Зануси, но с мивката не беше толкова просто. Открити бяха само две опции: Santek за 3400 рубли и Seva Mix за 5500 рубли. Разбира се, те купиха мивка Santek.

Така че, мивката е евтина и спестява място, но плюсовете свършват дотук, Качеството на мивката е под средното ниво, по време на монтажа бяха открити чипове. Да, и настройте мивката малко криво. Минусът на мивката е, че е малък, не е удобно да се мие и пръските летят.

Поради плоския сифон, който между другото е включен, водата застоява в мивката, което води до бързото й замърсяване. Стойката за изтичане бързо ръждясваше и разваля вида на мивката. Накратко, не бива да очаквате от евтин водопровод, нещо свръхестествено. Пригответе се за недостатъци.

Ксанка, Чебоксари

Тези отзиви са взети от тематични сайтове и форуми.

Отличната компания за мивки Santek надхвърли всички мои очаквания, изглежда привлекателна. В банята всичко стана на мястото си. Поради плоския сифон на тази мивка, той лесно се монтира над пералнята. Този водопровод е монтиран на котви. Готови сте да поставите мивката пет точки с плюс. Водата тече гладко в мивката и не се разпръсква. Удобно е да се мие, отмивайки маската.

Колянише, Вологда

Те монтираха плоска мивка в банята по съвет на приятели. Първоначално идеята за поставяне на мивка над шайбата не се хареса, но все пак решиха да опитат. По принцип няма модели на такива мивки и затова те закупиха единствения съществуващ от Santek. Това парче водопровод е доста тежко и в същото време е прикрепено към стената с котви, което според мен не е добре. Никога не знаеш, детето ще виси, а монтажът няма да стои. Но най-важното е, че мивката спестява място, а останалото е въпрос на навик.

Мивка "пратеник" водна лилия

Потънете пратеникаЕкагрг, Москва

Мивката на водната лилия „Messenger“ попадна в окото ни случайно и ние я купихме по случай. Факт е, че преди няколко години поставихме автоматична пералня в банята. Разбира се, това е удобно, но мивката трябваше да бъде изоставена. Всички членове на семейството, с изключение на котката, са свикнали да правят без мивка в банята. Нашата котка Муска, която ходеше до тоалетната мивка дълги години, свикна, но след това мивката беше премахната. Привикването на възрастна котка към таблата все още е задача, накратко, след няколко години мъки, се предадохме и купихме плоска мивка, водната лилия „Messenger“.

По принцип почти никой не използва тази мивка, освен котка, но Муска е щастлив и това е основното. Сред недостатъците на такъв водопровод може да се отбележи плитка дълбочина и дренаж, изместен отстрани - водата тече слабо, а мръсотията също се отмива силно. По пет-точкова скала можете да оцените потъващия „Solid“ на солидна четворка.

Кранк, Кострома

Преди две години, сърфирайки в Интернет, попаднах на любопитна публикация, която се наричаше или мивката над прегледите на пералнята, или пералнята под ревютата на мивката, като цяло, някак. И тази идея ми хареса толкова много, че реших да я приложа в малката си баня, като накрая освободих кухнята от автоматичната пералня. След като изслушах съветите, съдържащи се в статиите, които прочетох, избрах мивката на водната лилия „Messenger“ и не загубих.

Миенето на ръце в такава мивка е удоволствие, но като цяло изглежда толкова красиво. Възхищавайки се на много нови мивки, реших да актуализирам всички ВиК в банята и в същото време напълно да реновирам. Така новата мивка ми повлия положително, ако всички покупки бяха също толкова успешни, животът определено ще се промени към по-добро!

Елена, Новосибирск

Вече цяла година използвам мивката Gonets Water Lily Light и съм почти доволен от всичко. Мивката е доста удобна, достатъчно широка, за да покрие тялото на миниатюрна пералня, която е монтирана отдолу. Във всеки случай, нито един спрей върху "домашния помощник" не пада. Изглежда красиво и е добре измита, и какво още е необходимо! Като минус отбелязвам само изключително висока цена, може би такива мивки с времето ще са много по-евтини. Слагам мивката. Най-високият резултат.

Този отзив беше написан на форума преди пет години, оттогава „много вода тече“ и пазарните цени сериозно се промениха.

Сергей, Москва

Той направи ремонт в банята и един приятел Олег, водопроводчик ме посъветва да сложа пералня в нея и да оправя мивката отгоре. Идеята ми хареса. Олег също ми каза да поръчам мивката на водна лилия Gonets Light. Изненадах се, че в комплект с тази мивка са всички необходими „звънци и свирки“ за връзката й и явно ми хареса. Инсталирането на тази мивка беше чисто удоволствие. В резултат на това тя затвори пералнята със себе си, но водата, разбира се, понякога се качва на нея, макар че, признавам, не съм много точна.

Като обективни минуси изтъквам: извити скоби и асиметрично разположени отвори за източване и преливане. За мен това са дреболии, така че сложих рейтинг на мивката от пет, препоръчвам го на всички!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини