Всичко за пералните машини

Производител на перални машини Westell

Производител на перални машини WestellНе всеки купувач знае кой е производителят на перални машини Vestel, какво място заема на пазара и дали трябва да му се вярва. Това въвежда значителен дисбаланс с приятна цена и висококачествен монтаж, които са известни с домакинските уреди и електрониката на Vestel. За да не спекулирате и да не преплащате за по-добре развити компании, предлагаме да проучите по-подробно въпроса за местоположението на разработчиците и асемблерите на Westel. В същото време помислете за преглед на най-добрите модели и наличните отзиви за тях.

Произход на марката

Vestel е най-големият производител на големи домакински уреди и електроника в Европа. Страната на произход е Турция, но под егидата на марката 19 организации се комбинират с представителство в 14 страни, включително Германия, Русия, Румъния, Великобритания, Франция и Италия. Широкият обхват с лидерство на международния пазар се дължи на сливането с транснационалния холдинг „Zorlu Group” и постепенното поглъщане на редица конкуренти, базирани в чужбина. Ярки примери бяха прекупната датска компания Vestfrost и британският Waltham.

Вестел завод в РусияОсвен че пуска технология под собственото си име, Westell успешно промотира своите продукти под трети, по-известни марки. Така че в турските заводи, съгласно лицензионни споразумения, те сглобяват телевизори под немската марка Telefunken или италианската Innohit. Производството е подредено на договорна основа: фабриките са базирани на производството на потребителска електроника от AKAI, Toshiba, Philips, Daewoo, Gorenje, Inexive, Medion, Orion Electric и много други.

Vestel навлиза на руския пазар през 2003 г., когато е построен първият завод за монтаж на телевизори. През следващите години производството се разширява, а асортиментът се допълва от хладилно оборудване, печки, климатици и перални машини. От 2014 г. до днес пускането на оборудване с монтаж в Русия е спряно поради икономическата криза. Вероятно е дейностите на предприятието да се възобновят.

Преглед на най-добрите автомобили от тази марка

Информацията за това къде е направена пералнята и колко широко е настроено производството е важна, но е по-добре да „разберете” конкретни модели и техните характеристики. Прегледът на най-добрите машини ще помогне да се улесни търсенето сред шайбите на Vestel. Кой от тях - ще разкажем по-долу.

Сред най-евтините се сравнява благоприятно с Vestel F2WM 840 с цифров дисплей, електронно управление и вместимост от 5 кг. Те привличат класове на мощност и ефективност на измиване на A + и A ниво, съответно, както и частично защитен калъф с блокировка на дете и контрол на дисбаланса. Повече от 10 режима с удобни експресни програми, накисване и предотвратяване на сгъстяване. Сред плюсовете и наличието на старт на таймера за забавяне, възможността за независимо изменение на температурата и ниския шум. Сред недостатъците е ниската скорост на въртене с максимум 800 оборота.

Vestel FLWM 1241 предлага голяма мощност и възможности, Основната му характеристика е наличието на подвижен капак за вграждане. Впечатляващ е и интересният дизайн с черна тонирана врата, контрастираща с белия калъф. Други експлоатационни характеристики са, както следва:

  • Максимално натоварване - 6 кг.
  • Консумирана мощност от клас A ++.
  • Качеството на клас пране А.
  • Завъртане категория B със скорост до 1200 об / мин.
  • Консумацията на вода на цикъл е около 47 литра.
  • 15 програми с режимите „Антиалергия“, „Супер изплакване“, „Бързо измиване“.
  • Люк с диаметър 33 cm.

Ниво на шум в рамките на 61-77 dB.

Vestel FLWM 1241 Vestel F2WM 840

Средният сегмент, както по цена, така и по технически параметри, е Vestel FLWM 1041. Това е свободно стояща предна машина с електронно управление и цифров дисплей с подсветка. Счита се за икономичен, тъй като консумира ниско количество електроенергия (клас A ++) и вода (не повече от 47 литра на цикъл).Скоростта на въртене на барабана по време на въртене е до 1000 об. / Мин., Докато можете да регулирате силата му или да го отмените напълно. Що се отнася до програмите, има 15 от тях, включително най-популярните - бързо измиване, икономия, както и режим за детски дрехи и супер изплакване. Производителят не забрави за безопасността: частична изолация на кутията от течове, блокиране на контролния панел от деца и контрол на дисбаланса и разпенването.

Vestel FLWM 1041

Прегледи на пишеща машина на Vestel

За да разберете как са създадени висококачествени перални машини във Vestel, реални отзиви на потребителите ще ви помогнат. Ето някои от тях:

VaLerIa_beauty

Купихме Vestel AWM 1040 преди 6 години и заявявам с увереност, че е направен правилният избор. Това е тесен модел, който идеално се вписва в малкия ни апартамент и на практика не вдига шум. Машината никога не е пропадала, винаги мие нещата и се изтръгва почти до сухо. Доволен от разнообразието от режими с програма за детски неща. И благодарение на редовната употреба на специални инструменти не се появи скала, въпреки че в нашия Ставропол има много твърда вода. Да, и периодичното измиване на вътрешните повърхности се извършва без затруднения, всичко лесно се отстранява и измива.

Arishka12

Когато закупиха Vestel OWM 4010 LED за лятна резиденция, те се съсредоточиха върху евтиността, а за парите си шайбата предлагаше най-широка функционалност и простор. Но в действителност се оказа, че не е напълно практичен и имам с какво да се сравня, тъй като скъпият LG е у дома. Първо, много безполезни режими се разстройват без удобно експресно или икономично измиване. Второ, не всички предварително зададени програми могат да се променят в температура и време, което прави цикъла много дълъг, тъй като само едно стандартно изплакване отнема средно 40 минути. В същото време нещата стават много застояли. Трето, няма блокиране от деца, но по-скоро е моя вина.

Сред минусите са лошото разтягане и нискокачественото въртене при пълно натоварване (тук 5 кг).

Мария Якушкина

Използвам Vestel WM 1234 E4 и той създава двойно впечатление. От една страна, моделът не е лош, тесен, лесен за работа, изтрива доста тихо и има много режими, включително удобна програма с бързо измиване. От друга страна, тя изтръгва шумно и понякога напълно „забравя“ да изтръгне нещата, дори с допълнителното стартиране на специална програма. Считам също за недостатък, че в приемника за прах често остава вода, която не може да се излее точно. Има проблеми с таймера: понякога времето рязко се нулира, а понякога посочените 15 минути се разтягат за половин час.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини