Всичко за пералните машини

Кой е производителят на пералнята Hoover?

Кой е производителят на пералнята HooverСред световноизвестните марки, които произвеждат перално оборудване, понякога можете да срещнете компания, чието търговско име не се чува широко от широката публика. Купувачите, забелязали автоматична машина на неизвестен производител, се страхуват да закупят стоката, страхувайки се за нейната надеждност и качество. За да разсеем възможните страхове, предлагаме да научим повече за непознатите за много американски производители на оборудване под марката Hoover.

Откъде се появи марката Hoover?

Търговското наименование - Хувър - буквално се превежда като "Прахосмукачка". Основната дейност на компанията от един век е производството на този тип оборудване. Интересен факт - първата прахосмукачка, въведена в света, беше пусната под марката Hoover.

Създателят на предприятието беше американски бизнесмен на име Уилям Хувър. Собственото име на основателя стана името на най-голямата компания в света, която установи производството на прахосмукачки. Стартът на продажбите е отбелязан през 1908 г. и след 12 години продуктите започват да се предлагат не само на вътрешния пазар в САЩ, но и далеч извън границите на страната, в почти всяко кътче на света.Хувър произвежда прахосмукачки от 1908г

През 1993 г. дейността на компанията е разделена на два клона: американски и европейски, всеки от които впоследствие е придобит от различни корпорации. Американският клон на марката се присъедини към TechtronicIndustries, а европейският клон се присъедини към CandyGroup. Днес под марката Hoover произвежда домакински уреди от две от най-големите световни марки.

Устройството за пране, продавано на руския пазар, се сглобява у нас, като производителят на пералнята Hoover се намира в град Киров. Други маркови стоки се произвеждат в Китай. Производството на оборудване за почистване на дрехи има три направления: производство на челни шайби, шайби и сушилни и устройства изключително за сушене на вещи.

Функционални функции

При производството на перални машини Hoover се използват най-новите разработки и технологии. Нека да видим каква функционалност е надарена с оборудването. Пералните машини се предлагат в две серии:

 • Отличителна черта на моделите е оборудването със специален NFC модул, който ви позволява да управлявате машината от смартфон с натоварен софтуер.
 • Автоматичните данни могат да се контролират и чрез смартфон. Управлението се осъществява дистанционно чрез WI-Fi мрежа. Специализирано приложение дава възможност за диагностициране на системата, откриване на повреди на оборудването, стартиране на необходимата програма за пране, избор на допълнителни опции за основния режим и т.н.

И в двете серии има удобна функция „KiloMode“, която автоматично претегля прането, заредено в барабана. Определяйки точната маса на нещата, до грам, интелектът независимо регулира количеството вода, необходимо за измиване, а също така определя желаното време на цикъла. Благодарение на интегрираната опция количеството енергия, консумирана от пералнята, се намалява.

Ефектът от добавката KiloMode може да се наблюдава през целия процес на почистване: времето на цикъла на основното измиване ще се промени на цифровия дисплей в зависимост от теглото на прането.

Функцията „Всичко в едно“ прави възможно измиването на смес от цветни предмети за 60 минути, като същевременно премахвате най-сложните и упорити петна от тъкани от влакна, гарантирайки висококачествено почистване. Изглежда невъзможно само за един час да постигнете най-високия резултат на измиване, но това е така. Вода в барабана, когато избирате опцията "всички в Един ”, се намира под силен натиск, под формата на няколко мощни струи, така че разтвореният детергент мигновено преминава в структурата на тъканта и буквално„ избива ”частиците мръсотия за минимално количество време.

Можете да използвате тази функция при миене на всякакви продукти, включително такива, изработени от деликатни материали, тъй като почистването се извършва с вода, нагрята до само 20 ° C.Тази опция има три варианта и може да се използва:

 • при пране на детски дрехи, в този случай водата се затопля до 60 ° C;
 • за нежно почистване на смесен текстил с вода, температура 20 градуса;
 • ако е необходимо, експресно измиване на смесени тъкани, времето на цикъла ще бъде 59 минути при нагряване до 40 ° C.динамична функция на съветника

Интелигентността на пералните машини Hoover е програмирана с много полезни функции. Производителят успя да разработи и внедри добавки, които са изключително важни за съвременния потребител, помагащи за опростяване на живота на собствениците на оборудване.

Допълнителни опции

Функционалността на пералните машини, произведени под марката Hoover, са много разнообразни. В допълнение към тези опции, машините са оборудвани с куп полезни допълнения. В зависимост от модела в пералнята може да има най-различни функции.

 1. Aqua Stop. Допълнението позволява на потребителите на оборудване да напуснат машината в процеса, без да се притесняват, че ще има авариен теч в системата. Вграден електромагнитен клапан ще предотврати подобни повреди.
 2. Ден и нощ. Опцията е предназначена за удобно използване на машината през нощта. Когато включите режима "Ден и нощ", завъртането в определената стандартна програма ще бъде отменено и ще трябва да го включите допълнително, след като събудите всички членове на семейството.
 3. Отложен старт. Полезна функция, която ви позволява да зададете времето за начало на измиването. Обикновено пускането на шайбата може да се забави до 24 часа.
 4. Допълнително зареждане на спално бельо. С оборудването на Hoover, потребителят вече няма да има проблеми със забравени неща, които не са поставени в барабана. Специална врата ще помогне за зареждането на продуктите след започване на измиването.
 5. Защита срещу детска намеса. Поради заключването на контролния панел по време на работа на машината, родителите не трябва да се притесняват, че малко дете може да пречи на процеса на миене.

Пералните машини също предотвратяват дисбаланса в барабана и предотвратяват прекомерното разпенване. Дозаторът на машината е трисекционен, в някои шайби е предвидено отделение специално за течни почистващи препарати. Автомобилите имат интересно допълнение - възможност за записване на индивидуални потребителски програми в паметта на интелигентността. Пералното оборудване на Хувър е много икономично, агрегатите имат най-висок клас консумация на енергия. Качеството на измиване също се отнася към високия клас "А", така че устройството ще помогне да се справи с всякакви замърсявания върху тъканта.

Преглед на тези автомобили

На уебсайта на корпорацията са представени 5 модела на челни автоматични машини за преглед. Според собственика на марката са използвани най-добрите технологии за създаването им, способни да осигурят перфектното измиване. Техниката се различава една от друга по размер, капацитет, набор от програми, максимална скорост на въртене на барабана по време на цикъла на въртене и т.н.

Всички представени проби са с модерен дизайн. На калъфа, направен в програмиране в бяло, хром или гланц, джантите на вратата на люка изглеждат ефектно. Черният цифров дисплей, който показва цялата информация за процеса на измиване и работата на машината, също изглежда стилно.

Максимално допустимата маса пране, заредено в барабана, варира от 6 до 13 кг. При избора на перално оборудване е много важно да се обърне внимание на индикатора за капацитет, така че по време на по-нататъшна работа да не изпитвате неудобства. Увеличената врата на шахтата прави процеса на работа с машината още по-приятен. Така че потребителят лесно поставя дори най-обемните неща вътре в шайбата.

Нивото на шума на пералните машини Hoover с основно измиване е не повече от 56 dB, в режим на въртене - до 77 dB.

Подробно описание на всички 5 проби от предни крайници от Hoover е достъпно на уебсайта на корпорацията. Ще дадем кратък преглед на две машини: най-компактната, подходяща за монтаж в малки пространства и най-мощната, способна да сервира около 13 кг сух текстил наведнъж.

Хувър DXOC3426C3 / 2-07 DynamicNext. Машината, въпреки плитката си дълбочина от само 37,8 см, ви позволява едновременно да миете до 6 кг сухо пране. Максималната скорост на въртене също се счита за рекордна за такива размери и е 1200 оборота в минута. Устройството е оборудвано със стандартен двигател с колан. Hoover DXOC34 26C3 / 2-07 има следните характеристики:Хувър DWFT413AH1-07 Хувър DXOC3426C32-07

 • възможност за свързване към смартфон чрез NFC модула;
 • почасова консумация на електроенергия - 153 kW;
 • 16 програми за пране;
 • съществуване на режим Eco Mix за едновременно почистване на неща от всякакви цветове при температура 20 ° C;
 • способността да се обработват продукти с пара;
 • наличието на функция за самодиагностика на неизправности, възникващи в системата.

Резервоарът на пералнята е изработен от висококачествена неръждаема стомана, което показва неговата здравина и надеждност. В допълнение, стоманата прави агрегата по-тежък, осигурявайки намаляване на вибрациите на корпуса по време на цикъла на въртене.

По-подробно трябва да се спрем на множеството режими на пране, програмирани в интелекта. Машината осигурява 3 експресни програми за почистване наведнъж с продължителност 14, 30 и 44 минути. В арсенала на оборудването има специални режими, които са фокусирани върху изпирането на определени неща, например обемни одеяла, снежнобял памук, спортно облекло, черен текстил и др.

Списъкът с програми, ако е необходимо, може да бъде допълнен от потребителя.

Пералнята има много малки приятни допълнения: функцията за премахване на трудни петна, предварително гладене на измити вещи. Потребителят може независимо да оцени степента на замърсяване на дрехите, заредени в барабана, и да спести водни и енергийни ресурси, консумирани от оборудването. Цената на Hoover DXOC3426C3 / 2-07 е около 26 000 рубли.

Hoover DWFT413AH / 1-07 DynamicWizard впечатлява със своите възможности и мощ. Машината, която има обичайните размери - 85 * 60 * 66.5, лесно сваля до 13 кг пране. Това е рекордна стойност на пазара на перално оборудване, предишният фаворит можеше да вземе само 12 кг текстил наведнъж.

Познатото въртящо се копче за смяна на програми за миене е заменено от модерен, стилен панел, оборудван с сензори за докосване. Дизайнът на устройството е необичаен - стъклото на вратата на люка е потъмнено, това дава на образа на машината някаква мистерия. Тази проба има инверторен мотор, който осигурява на шайбата по-дълъг експлоатационен живот в сравнение с устройства, оборудвани с конвенционални коланкови двигатели. Технически параметри на марката Hoover DWFT413AH / 1-07:

 • наличието на опцията "Всичко в едно";
 • възможността за парна обработка на бельо;
 • 12 различни програми за пране;
 • наличието на функция със забавено стартиране;
 • най-високият клас на енергийна ефективност;
 • възможност за дистанционно управление на оборудването чрез Wi-Fi мрежа.

Цената на мощен представител на автоматични машини е около 40 хиляди рубли. Hoover днес произвежда две версии на оборудване за перални и сушилни. И двете устройства принадлежат към серията Dynamic Next. Независимо от страната на сглобяване, оборудването на марката е с високо качество. Стилният дизайн на машините с функция за сушене хармонично се вписва във всеки интериор. Функционалността на оборудването ще удиви стюардесите: 16 специални програми за пране, няколко различни режима на сушене, да не говорим за допълнителни опции и функции. Максималният капацитет на барабана на машините е 8 кг за WDXOP45 385AH-07 и 11 кг за WDXT 4118AH / 1-07. Приблизителната цена на оборудването, съответно, е 35 000 и 45 000 рубли.

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини