Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялни машини на Whirlpool

Отзиви за миялна машина VirpulСъдомиялните машини на марката Whirlpool са на пазара във всички ценови категории. Има много евтини модели, но има и супер скъпи. Как да изберем най-добрия модел за себе си? На този въпрос не може да се отговори веднага, като за начало тази статия, в която сме събрали най-правдивите отзиви на потребителите за съдомиялни машини.

Whirlpool ADG145

Наталия Перлипесова

Евтин модел, достъпен за нашия семеен бюджет. Когато аз и съпругът ми го купихме, всъщност не се замислихме за никакви характеристики, бяхме привлечени от цената и продажбата. Тогава дълго свикнах, търсейки подход към технологията като арабски кон. Поставих чиниите в кошничките точно според инструкциите и малко по-малко, за да не надвишавам максималното натоварване, в резултат на това плочите трябваше да се измият. След това тя го сгъна по различен начин, като цяло, след шестия опит, успях да се сдобия с висококачествено миене на съдове, след което имаше епос с тиган.

Whirlpool ADG145Мислех, че всичко е така приспособено към съдомиялните и всъщност не се притесних, докато не отидохме при роднини за почивка. Те имат съдомиялна машина Indesit, дори и да поставят чиниите сами, тя се мие по-добре от моята Whirlpool. Бях ужасно разстроен и сега казвам на всички свои приятели, че никога не трябва да се натъкват на една и съща пишеща машина.

Тамара Сергеева

Отдавна мечтая за миялна машина, в резултат на това синът ми даде Whirlpool ADG145, не мога да го получа достатъчно. Факт е, че имам ужасна алергия към перилни препарати. Дори да си мия чиниите в гумени ръкавици до лактите, все пак получавам обрив след това и се чувствам зле. Сега алергиите са в миналото, защото миялната машина мие чиниите за мен.

Съмнявам се, че бих могъл да мия съдовете и чашите по същия начин с ръце. Дори и да се опитах много, нямаше да успея. Никакви капки, петна, чинии не блестят, сякаш са направени от скъпоценни материали. Наистина не ми харесва, че програмите се изпълняват твърде дълго. Понякога след хранене са останали 3-4 чинии, искам да го измия веднага, но си спомняте, че ще има претоварване и програмата работи дълго време, трябва да натрупате чинии до вечерта, след това да измиете всичко наведнъж. Мразя да оставям мръсни съдове, но всичко е наред, много съм доволен от машината.

За ваша информация! Много често качеството на миенето на съдове зависи от избрания препарат, бъдете внимателни при избора на такъв препарат.

Whirlpool ADP1077WH

Иван Давлатов

Мога да се нарека сложен потребител на съдомиялни, тъй като общо имах 5 „съдомиялни машини“. Не мога да кажа, че Whirlpool ADP1077WH е най-добрият в челната петица, но може да му се даде почетно второ място.

Whirlpool ADP1077WHНа първо място поставих съдомиялна машина Miele, която изгоря преди две години поради силен скок на мощност. Не знаех нищо за този автомобил преди покупката, избрах го, като прочетох отзивите на клиентите в сайта за продажба, а сега, като го използвам, пиша собствени отзиви и имам какво да разкажа.

  • добър неинтегрирана миялна машина.
  • Машината перфектно почиства съдове, дори чинии и съдове с упорита мръсотия.
  • Измива тапите много качествено, нищо не остава между зъбите.
  • Опитах се да измия полилея от мръсотията, разглобих го, сложих го в съдомиялната машина и ето, полилеят искряше.
  • Машината приема добре 3 в 1 продукти.

Като минус мога да отбележа много силен сигнал в края на програмата за пране. Изглежда производителите са очаквали, че глух старец ще използва миялната машина. Поради този недостатък, оценявам съдомиялната машина на 4.

Whirlpool ADP7570IX

Whirlpool ADP7570IXСемен Чердаков

Не мога да си представя от какво се нуждае тази "буржоазна" техника. Купих Whirlpool ADP7570IX преди половин година, но не мога да разбера защо изходните ми чинии и чаши са покрити с бели петна с петна. От остатъците от храна чиниите се мият добре, но, както изглежда, естеството на тези белезникави петна не ми е дадено.Отидох в сервизен център, експертите ме посъветваха да използвам конкретни детергентни таблетки (Finish), направих го, но безуспешно, все още има бели петна. Смятам да предам колата за ремонт, докато съм в гаранция. Не съветвам никого да купува този модел.

В заключение, потребителските отзиви ни казват, че качеството на съдомиялните машини Whirlpool далеч не винаги е най-доброто. Тук с късмет, ако получите добра кола, тогава тя ще работи дълги години без проблеми, а ако избягате в брак, тогава няма да се окажете проблем. По принцип това твърдение важи за всеки друг модел съдомиялни машини, така че прочетете отзивите и вземете решение.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини