Всичко за пералните машини

Отзиви за миялна машина на Siemens

Отзиви за съдомиялна машина на SiemensSiemens е най-голямата немска корпорация, занимаваща се с производство на различни домакински уреди. От 2015 г. насам Siemens изцяло е под контрол на Bosch. Производството под марката Siemens се води в различни страни, всичко зависи от вида на продукта. Що се отнася до съдомиялните машини, немският и испанският модел са представени на руския пазар. Нека да видим какво казват потребителите за такива машини, дали съдомиялните отговарят на немското качество.

Siemens SR64M001RU / 21

Izolda_О

Реших да споделя впечатленията си от миялната машина, която купих в началото на 2015 г. Веднага ще кажа Siemens SR64M001RU - чудо, оборудвано с различни програми и най-новите технологии за пране и сушене. Машината побира 9 комплекта чинии. И най-интересното е доста тихо. Харесва ми хигиенният режим на миене, при който детските бутилки и дъски за рязане са перфектно измити и дезинфекцирани.

Машината се стартира с натискане на 3-4 бутона. Когато изберете програма, на дисплея се появява времето за измиване, а когато стартирате програмата, на пода се отразява син лъч, който ще изгасне, когато програмата приключи. И най-важното е, че опитът с измиването е просто отличен. Съдомиялната се справя перфектно с мръсните съдове, измива до скърцане. Използвам основно авто и еко програми. В тези режими се измиват дори тигани и тигани. Изваждам чиниите от колата почти сухи, понякога леко влажни, но винаги чисти. Радвам се!

FirstEnemySiemens SR64M001RU 21

Управлявам машината на Siemens повече от година, през това време нямаше повреди и проблеми. При избора на съдомиялна машина обърнаха специално внимание на Aquastop, затова се спряхме на модела Siemens SR64M001RU / 21, той е в него, което означава, че можете спокойно да започнете да миете през нощта или докато никой не е вкъщи, наводняването на съседите не е страшно.

Лъч на пода ми стана удобен, който информира дали машината работи или не. Удобна за използване и кошници, горната има възможност за поставяне на две нива, така че да можете да поставите големи саксии и тигани в долната кошница. Въпреки че, честно казано, ширината от 45 см за миене на такива съдове не е достатъчна. Всички се съветват да вземат широк модел, ако е възможно, аз ги подкрепям.

С миялната машина можете да спестите вода, тъй като тя изразходва само 9 литра. Мие чинии просто супер, няма от какво да се оплача. И забравих да кажа, че този модел отива в Германия.

Siemens SpeedMatic SN26M285RU

Siemens SpeedMatic SN26M285RUyuliaS

Обичам да готвя и затова семейството ни яде закуска, обяд и вечеря всеки ден, а понякога има нещо домашно приготвено за десерт и затова ястията винаги са планини. Ето защо миялна машина е най-необходимото нещо за мен. Без колебание избрах модел в пълен размер и затова купих Siemens SN26M285RU, с капацитет до 14 комплекта. Прилича на пералня, в замяна на която е доставена. Използвам го повече от година и направо полудявам, защото след покупката не миех чиниите с ръце нито веднъж.

Мръсните ми чинии на 70 градуса. Често използвам половин товар, защото 2,5 часа миене е малко прекалено много. Количките в миялната ми машина са удобни и имат сгъваеми държачи за чинии. Тавата за печене от фурната се поставя лесно, перфектно се измива. Кошът за прибори за хранене е много просторен, дори са включени резервни части от месомелачката. По принцип всичко се отмива с бретон и също изсъхва добре.

Съдомиялната е тиха, така че дори не обръщате внимание на нейната работа. И най-ефектното е, разбира се, неоновите светлини. С една дума, красавица, а не кола.

макет на дорсална

Купих съдомиялна машина на Siemens SN26M285RU в MVideo и мога да кажа, че моделът е голям и просторен. Хареса ми как в даден момент колата се справи с мръсни кутии, прашни на рафт. Преди да си купя, прочетох отзиви, които миеха мръсни тигани. Има ефект, но само отвън, вътре в тигана, те не се мият перфектно, защо не мога да кажа.Според мен обаче това е малка дреболия в сравнение с това как стана по-лесно да се живее с малко дете. Съдомиялната не е евтина, но нямам съжаление за изразходваните пари.

Ще ви дам съвет, не забравяйте да почистите филтъра в долната част на машината, в моя опит проверих дали машината е запушена с остатъци от храна в един момент и спира по време на миене. Помогна ми, като се люлеех на машината отстрани и промивах филтъра, тъй като тогава винаги го миех, нямаше повече проблеми. Що се отнася до почистващите препарати, аз използвам хапчета завърши, Всичко се измива, с изключение на изгорялата каша в тигана, добре, добре с каша, след миялната машина, просто изплакнете с вода и гъба, всичко се почиства лесно.

Siemens SR64E002RU

Роман, КазанSiemens SR64E002RU

Моделът на SR64E002RU на Siemens е страхотна съдомиялна машина, която изпира всичко просто супер, дори суха храна. С голям брой ястия, което се случва след празника, го настройваме на бърз режим, но по принцип започваме да мием през нощта. За нашето семейство от 4 души тази кола е повече от достатъчна. Що се отнася до лъча на пода, не виждам смисъл в него, защото в този модел има звуков сигнал, който ще ви извести, когато миенето приключи.

Инсталацията не ми създаваше проблеми; всичко направих сама според приложените инструкции. От компонентите трябваше да купя само кран за водоснабдяване.

Владислав, Уфа

Съдомиялната машина хареса тихата работа. Обаче няма достатъчно място за чинии и чаши, по някаква причина рафтовете са тесни, въпреки че ако сравните с Bosch със същия товар, тогава Bosch е добре. Но моделът на Siemens не е толкова силен и мие по-добре.

Яна, Новосибирск

Чудосъдомиялна машина! Съдовете се мият перфектно и го правят много тихо. Най-често стартирам автоматичен режим. Това е първата миялна машина в живота ми и съм доволна от това. И нейният продавач съветва в магазина, въпреки че тя и съпругът й четат отзиви в интернет за други автомобили. Не съжаляваме за покупката.

Глеб, Тоболск

Няколко вечери подред съпругата ми и аз прочетохме отзиви за съдомиялни машини и накрая се спряхме на кола на Siemens. Съдомиялната машина е отлична, работи тихо, чува се само когато водата се източва, отнема около 5 минути, така че не се притеснява много. Съдове и мие и изсушава добре, само трябва да подредите всичко правилно и да не го преекспонирате след изсушаване със затворена врата.

Този модел няма греда на пода, дисплей или програма за измиване на стъкло, но ние не се нуждаем от тях и без тях се чувстваме добре. Стъклените ми съдове, заедно с тенджери, не се напукват и не се чупят. Считаше се, че надплащането за „камбани и свирки“ от 5-6 хиляди не е разумно.

Siemens speedMatic SN66T096RU

Валентина Ярмилко

Съпругът ми подари миялна машина на Siemens, от което съм изключително щастлив. Мечтата се сбъдна и сега, вместо да мия чинии, ходя с децата на улицата. Техниците са доволни от всичките 100. Няма оплаквания за качеството. По принцип зареждам чиниите вечер и избирам „Нощно миене“, сутрин всичко е чисто и сухо. Предимството на модела в икономичното потребление на вода и електричество, високия капацитет, цели 13 комплекта. Не открих никакви недостатъци.
Siemens speedMatic SN66T096RUСвитлана Stehura

Съдомиялната се справя с чиниите много по-добре от мен с ръцете си, въпреки че не се справя бързо. След няколко мивки, старите отлагания на сажди напускат тиганите. Вилиците и лъжиците блестят, особено вилиците, измити между карамфила. И колко хубаво беше да извадиш чисти чаши от съдомиялната машина, отвъд думите, не е нужно да ги търкаш с кърпа, за да скърцат, те сега блестят. Удобна кола, изобщо не съжалявам за покупката. Да, и ако е правилно инсталиран, работи тихо.

Siemens SR65M081RU

Марина Ковалева

Siemens купи миялната машина. Когато я видях, ми се стори, че е много малка, въпреки че се вписва в 10 стандартни комплекта ястия. Тази машина е в състояние незабавно да измие чинии и лъжици, тенджери и тиган. Особено ми хареса функцията за проектиране на оставащото време на пода, изглежда интересно. Работи почти безшумно. Сега имам такъв асистент.

Олга Иванова

Вярвам, че миялна машина е необходима във всеки дом.Въпреки че първоначално закупуването на такова оборудване ми се стори разточително. Но сега разбирам, че никой няма да може да мие съдовете, както прави техниката, макар и само защото няма хора, които да издържат на дълъг престой на ръцете във вода 60-70 градуса. Машината побира 10 комплекта, но трябва да я зареждате два пъти на ден, тъй като чиниите на децата ми са отделни. И сега ще изброя плюсовете:

  • пестене на вода;
  • чистота в кухнята, без планини мръсни съдове;
  • няма вреда за кожата на ръцете;
  • се справя с мръсни съдове;
  • няма набези, няма петна;
  • удобна кошница;
  • пасва на голяма тиган и тиган;
  • разумна цена за такова качество.

Така че, отзивите за съдомиялните машини на марката Siemens могат да продължат. Повечето от тях са положителни. Немската техника на сглобяване е популярна сред хората и рядко някой се оплаква от модели от Испания. Малко са, разбира се, привлечени от цената, но това е всеки, за който е готов да похарчи бюджета си. Приятно пазаруване!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини