Всичко за пералните машини

Отзиви за миялна машина Indesit

Indesit отзиви за съдомиялна машинаСъдомиялни машини под добре познатата италианска марка Indesit се произвеждат в различни страни. Често получаваме модели на полски или китайски монтаж в нашите магазини. Такива машини са в търсенето сред потребителите до голяма степен, защото се отличават с ниската си цена. И какво казват хората за качеството и надеждността на такива машини, струва си да прочетете отзивите.

Indesit DSG 051 EU

Nunusha

Купиха миялна машина след раждането на втората дъщеря, тъй като караницата се увеличи. Автомобилът е избран да отговаря на семейния бюджет, а капацитетът е нормален. Както заяви производителят, има икономия на енергия в сравнение с нагряването на водата с бойлер и има икономия в самата вода. Що се отнася до сушенето, след кратко измиване не винаги изсъхва добре.

След първото стартиране на съдомиялната, резултатът беше донякъде разстроен, тъй като чиниите бяха плаки. Но веднага след като препаратът беше заменен, резултатът беше впечатляващ, чиниите блестяха с чистота. Ако всичко е правилно подредено, тогава идва много и се измива чудесно. Сред недостатъците отбелязвам липсата на забавен старт и допълнително изплакване. Но те самите бяха виновни за това, когато избраха, не обърнаха внимание, изглежда, че тези функции не са необходими. Освен това защитата от деца би била полезна, но за съжаление и там няма.

CotenIndesit DSG 051 EU

Използваме съдомиялни машини на марката Indesit от около година. След това време мога да кажа следното. Качеството на измиването до голяма степен зависи от перилния препарат; в тази съдомиялна машина могат да се използват таблетки. Колата работи тихо, по-тихо от пералня, така че понякога я включваме през нощта. Има няколко режима, но те са достатъчни. За нас основното е, че има бързо измиване. Важно е с появата на машината да има свободно време и да се спести вода. Плюс в малка цена в сравнение с конкурентите.

Но искам да кажа за недостатъците. Абсолютно не ми хареса инструкцията, нищо не е ясно. Не описани информативно режими. Производителят пише капацитет от 10 комплекта, но няма дума за разположението. И все още не е успешно сушене, съдовете не изсъхват напълно, но за мен това не е важно. Като цяло съм доволен от технологията, струва си парите.

VALERIIA32

Не можете да наречете тази съдомиялна машина отлична, но тя се справя добре с основната функция, освобождавайки много свободно време. Реших го бързо. Самата машина е тясна и заема малко място в кухнята. Но не всичко влиза в него, например някои тенджери и тигани не се вписват. Съдовете се мият перфектно, не се яде нищо сухо. Тази съдомиялна машина е добре оценена.

Indesit ICD 661

dracon4ik

Въпросът - да купувате или не да купите съдомиялна машина, дори не беше обсъждан. Избрахме компактен модел, тъй като кухнята е малка, в резултат на това купих на акция половината от цената на Indesit ICD 661. Свикнал съм да използвам съдомиялна машина, а съпругът ми мие чинии по стария начин с ръце. Оказва се по-добре с ръце, тъй като машината не може да се справи със сушена каша и не полира чинии. Много често петна остават, петна от чай не се измиват.

Но въпреки всичко това, не искам да мия чиниите с ръцете си, основното е, че в машината се подлага на термична обработка, а за рязане на дъски и ножове е по-добре от ръчно пране. От шестте режима предпочитам най-дългия, но дори и така, се случва ястията да не мият, въпреки че използвах различни средства. Финишът се справя най-добре, но е скъп. Не мисля, че миялната машина е безполезна, често я използвам, но съпругът ми я мие на ръка.

FulfulkaIndesit ICD 661

Доста бързо свикнах с миялната машина, с която сега не знам как да се справя без нея. Съпругът ми ми даде миялна машина и я избра без мен. Много я харесах външно кокетна, без допълнителни бутони, много проста и хубава. Управлението на такава съдомиялна машина е лесно, само 6 режима, възможно е да се забави старта.

Съдовете се измиват и изсушават добре, но само ако е избран добър почистващ препарат, В допълнение, машината се нуждае от постоянна грижа. Веднъж на 2 седмици почиствам филтрите и веднъж на 2 месеца изплаквам машината с почистващо средство. Харесвам миялната машина и съветвам всички!

редовен пътнически самолет

Желанието за закупуване на съдомиялна машина периодично изчезва поради големината на кухнята и кризата с цените. Въпреки това беше решено да се купи компактен модел и изборът падна върху Indesit ICD 661. За тричленно семейство е достатъчно да го стартирате веднъж на ден. Обикновено правя това през нощта. Машината се вписва добре в шкафа в съседство с мивката, но под мивката не минава през дълбочината поради канализационната тръба.

Що се отнася до самата миялна машина, тя мие добре, според мен, по-добре, отколкото на ръка. Радвам се, че той се измива изсушен и изгорял. Стъклените изделия станаха идеални, без ивици, няма чаша от чай върху чаши. Но мие само много дълго време.

Съдомиялната машина спестява вода, консумира само 8 литра. А по отношение на електричеството не забелязах голяма разлика в плащането. Разбира се, приляга ви малко, ако миете съдовете, но от друга страна не е необходимо да пестите мръсни съдове. Обичайте тази миялна машина и не е малко съжалявам за покупката.

Indesit IDL 40

Kiba

Съдомиялната машина трудно може да изненада някого. Използвам го от пет години. Въпреки това, поради обстоятелствата, трябваше да продавам Indesit и в началото тя се изми по-добре. Ако искате да си вземете такъв асистент, тогава наистина оценете капацитета му. Indesit IDL 40 няма да включва много, но тъй като за голямо семейство според мен това не е вариант. Можех да поставя само саксия и 3 чинии на долния рафт, чаши, вилици, лъжици и контейнер отгоре. В това Indesit IDL 40по-добре голям единица с пълен размер, Освен това тази машина бръмче много силно, чува се дори зад затворена врата. Въпреки всичко, тя беше моя спасител, тъй като не успя да свърши нищо заради работа, имах свободно време с нова работа и сега мия чиниите с ръце и не искам да плащам почистващи препарати вече. Ето защо, преди да купите съдомиялна машина, помислете внимателно.

johnrzn

Във всяко семейство поне веднъж възникна въпросът кой мие чиниите днес. В двора на 21 век обаче е време да вземете съдомиялна машина. Така го направихме, или по-точно, аз го купих сам и го донесох вкъщи. Нямаше проблеми с инсталацията, всичко направих сам. Едва сега мълчание и благодат, те натовариха чиниите, а те сами отидоха да гледат филм или отиват на разходка. Доволен от модела Indesit IDL 40, за три години той никога не се е счупил или се е провалил. За миене на чинии използвам основно продукти на марката Somat.

Indesit DSG 2637

Miloon

След като ремонтирах кухнята, някак успях да насърча родителите си да си купят съдомиялна машина. Трябваше ми малък модел, тъй като кухнята е малка. И колко щастие беше след първото измиване. Сега няма нужда да миете планините от чинии след обилна вечеря, заставайки до мивката, зареждайте съдовете, включвате всичко. Освен за миене на съдове, можете да го използвате за стерилизиране на бутилки и консерви за туршии. Просто не изваждайте веднага чиниите след цикъл на работа, много е горещо.

Съдомиялната машина Indesit е икономична, консумира само 10 литра вода. Потреблението на енергия също е скромно. Има 6 програми за миене на съдове. Качеството на прането обаче зависи повече от почистващия препарат, харесвам Finish и Fairy повече, но те струват много. Ако сте привърженик на ръчното миене на съдове, когато горещата вода е изключена, няма вероятност да й се насладите. Съдомиялната ясно помага, вече съм на 2 години и без оплаквания.

Brusnika_723

Използвам този модел Indesit от 1,5 години. И това, което искам да кажа, една машина е по-добра от ръчната работа, но с течение на времето недостатъците на съдомиялната машина са досадни. Този автомобил е от класа на евтините и следователно значителни недостатъци. Например в него има само 2 пръскачки, за разлика от Bosch, но аз не знаех това при покупката.Поради това водата не достига до всички области на машината и съдовете не се мият добре. Използвам само дневния режим за 1 час и 50 минути, тъй като чиниите се мият най-добре върху него, дори по-добре, отколкото при интензивно, странно, но вярно!

Недостатъците могат да бъдат изброени:

  • Много е трудно да се определи консумацията на сол.
  • Няма защита от деца.
  • Що се отнася до сушенето, изглежда, че го няма.
  • Съдовете обикновено се мият доста добре, но аз мия съдовете след супата с ръце.

Не мога да препоръчам такава миялна машина. Първо, заради качеството на мивката и второ заради просторността. Ако е възможно, вземете пълен размер 60 см, а не 45.

Отзиви за други модели PMM Indesit

Алиса Транжирова

Използвам съдомиялната машина Indesit DSG 573 от 2,5 години и много ми харесва. Най-важното е да изберете правилния препарат и сгънете съдовете правилно. Консумацията на вода при 1,5 часа измиване от 12 литра не е малка в сравнение с конкурентите, но не е много в сравнение с ръчното измиване. Има истински недостатък - съдовете не се мият перфектно след супата, джантата остава, но няма мазнина.

Олга

Както стана по-лесно с миялна машина, имам и съдомиялна INDESIT DSG 0517. Много съм доволна от тази покупка! В колата няма нищо излишно, семейство от 4 деца е достатъчно, ако го управлявате няколко пъти на ден. За почистване използвам Toppetrr 10 в 1 таблетки, те не са твърде скъпи и освен това ги разбивам наполовина. Целият се оказва много, има набег по чиниите. По принцип по време на операцията не разкрих никакви недостатъци и затова съветвам всички да си купят такъв и да се насладят на чистотата в кухнята.

Kashirin Роман

Реших да дам на съпругата ми съдомиялна машина на 8 март, прочетох отзиви в интернет и в крайна сметка избрах Indesit DIF 16T1 A - хареса ми цената и параметрите. Впечатлението е отлично, съобразено с декларираните характеристики. Той се справя с мръсни съдове с високо качество, съдомиялната работи тихо. Жена ми беше много доволна от подаръка и аз също се радвам.

   

1 коментар на читателя

  1. Граватар Лиза Лиза:

    Машината със сигурност помага, така че мързелът след работа измива и съдовете. Indesit се справя отлично с това. Дори чиниите не трябва да се изплакват допълнително 🙂

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини