Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялна машина Electrolux

Отзиви за съдомиялни машини ElectroluxElectrolux е най-голямата международна компания, оперираща в целия свят. Сред стотици артикули от различно оборудване, Electrolux произвежда и добри съдомиялни машини, които могат да задоволят и най-взискателния потребител. Това е суха рекламна информация, но какво наистина се случва? У нас ежегодно се продават около сто хиляди коли Electrolux, а продажбите бавно, но нарастват. Какво мислят клиентите за коли от тази марка, нека разберем.

Electrolux ESL95201LO

Алексей, Тула

Веднага щом купих тази кола, веднага възникна инцидент. Като тест започнах да мия чинии в еко режим, така че миялната машина висеше след известно време и всички светлини угаснаха. Вече сме помислили всичко, дефектният е хванат, но не, просто режимът „Еко“ работи толкова странно, машината се включва или отново заспива. Тя има много добър режим „бързо измиване“, ако съдовете не са изсушени, тогава те трябва да се използват, всичко ще се измие чисто след половин час.

Работи шумно, но все още не съм го изградил, чакам кухнята да бъде внесена и монтирана, мисля, че мебелите частично ще заглушат шума. Ужасно просторно, живеем заедно с приятел, така че тя реши да проведе експеримент, събра всички чинии, които са в къщата, и ги пъхна в съдомиялната машина - всичко влезе, дори имаше място, според паспорта, като 13 комплекта. Свързах го сам, не възникнаха проблеми, всички резервни части идват с машината Electrolux, с изключение на крана и филтъра. Съдомиялната машина е отлична, можете да забравите за миенето на чинии с ръце - препоръчвам ви!

Юлия, ИжевскESL95201LO-6-4

За да избера добра миялна машина, първо прочетох отзивите на хората, после разгледах популярни продукти в сайтовете на големи магазини за оборудване и накрая поръчах в онлайн магазина Electrolux ESL95201LO. Това е напълно вградена съдомиялна машина, затова съпругът ми и аз поръчахме за нея фасадата в цвят и текстура, точно същите като всички врати на нашите кухненски мебели. Не са наели майсторите, съпругът сам е свързал машината и той също е окачил фасадата, всичко това е направил за около 1 час с пушене на дим.

Съдомиялната мие съдовете перфектно във всичките пет програми - лично проверени от мен! Но за моя вкус, програмите Normal и Eco са много редки, почти не се изискват. По-често използвани режими: предварително изплакване, бързо измиване, интензивно измиване. За чудовищно мръсни съдове можете да започнете предварително изплакване и след това интензивно измиване.

Не ми хареса фактът, че забавянето на пускането е само 3 часа, за да настроя програмата за през нощта, трябва да чакам късно вечерта и обичам да лягам рано. Трябва да помоля съпруга си да започне да мие чинии, той все още гледа филм вечер. Също така подредбата на кошниците за съдове не е много приятна, някои чинии трябва да се поставят под ъгъл, тъй като те не влизат отстрани, но всичко се измива добре. Съдомиялна машина Electrolux ESL95201LO - супер уреди и евтини, взехме я за 23 000 рубли.

Electrolux ESL9450LO

Виктория, Курск

Измива добре чиниите и чашите, но има няколко нюанса. Първо, таблетките не работят много добре, опитах и ​​скъпи, и евтини, измива се много по-добре с прах. Второ, всяка чиния трябва да бъде поставена правилно, някои грешки по време на поставянето са приемливи, но ако поставите съдовете така, както ви е необходимо, и резултатът на миене ще бъде подходящ. Исках да купя обикновена съдомиялна машина, но нямаше достатъчно място за нея, трябваше да се задоволя с тесни, не достатъчно ястия, включени в нея. Има 5 режима на измиване, но аз използвам само 30 минути - много ми харесва.

Елена, НовокузнецкElectrolux ESL9450LO

Великолепното устройство е обмислено и всичко е много удобно. Начини на миене на съдове само най-необходимото, нищо повече. Ясно се вижда, когато съдомиялната машина Electrolux приключи работа, тъй като има система „греда на пода“. Ако гредата е червена, това означава, че съдомиялната машина все още не е завършила програмата и ако е зелена, можете да премахнете съдовете. Когато за първи път сложих чаени чаши в колата, бях изумен колко много побеляха, цялата чаена плака беше измита чиста. Ако мислите да купувате или не купувате съдомиялна машина Electrolux ESL9450LO, не мислете, купувайте, няма да е нужно да съжалявате.

Григорий, Москва

Запознанството ми с тясна съдомиялна машина Electrolux ESL9450LO започна с повреда. Буквално 8 дни след покупката излетя циркулационна помпа (майсторът от сервизния център ми каза за това). Трябваше да чакам два месеца за нова помпа, а след това още един месец, за да тапицирам праговете на сервизния център, така че да оправят всичко за мен и да върнат миялната машина. В резултат на това колата беше в добро състояние. Използвам го вече 5 месеца, той работи перфектно, без повреди.

Съвет: за да изберете най-добрата съдомиялна машина, прочетете други отзиви на нашия уебсайт.

Electrolux ESL9531LO

Мария, УляновскElectrolux ESL9531LO

Голяма и просторна вградена съдомиялна машина за голямо семейство. В моята къща живеят четири деца, съпруг, майка и куче. След вечеря има толкова много ястия, че отнема цял час, за да се измие на ръка. Представете си един час след закуска, час след обяд и час след вечеря - три часа живот всеки ден, "надолу в канала". Така беше и преди, сега съставям всички мръсни съдове в съдомиялната машина, стартирам програмата и чакам резултата.

За измиване използвам таблетки 3 в 1 Finish, почистващи препарати за детски ястия Купувам отделно. Сега имам много повече свободно време и съм много благодарен на моя „железен помощник“, тук пиша рецензии, така че други хора възможно най-скоро да придобият такова оборудване и да бъдат освободени от кухненско робство.

Алфия, Казан

Открих съдомиялна машина преди 9 месеца, а сега стана по-лесно да се работи около къщата. Съпругът ми представи съдомиялната машина Electrolux ESL9531LO и веднага започнах да я използвам активно. Измивам не само чинии, но и детски играчки, вази, вече съм измил полилея в него два пъти, между другото, резултатът е блестящ - полилей, веднага щом излязох от магазина. Не открих никакви проблеми в работата на съдомиялната машина; нямам съжаление относно покупката.

Марина, Волгоград

Избрах съдомиялната машина Electrolux ESL9531LO случайно, не мислех за никакви функции, функции или нещо друго, хареса ми и го купих навън. Нямам какво да сравнявам, това е първата ми съдомиялна машина, но както се оказа, случайно купих една от най-добрите съдомиялни машини. Чета отзиви за нея в интернет, хората пишат добре и не мога да кажа нищо лошо. Изглежда стилно, има всички необходими програми, много ястия се поберат, консумацията на вода е само 10 литра. Малко шумно за моя вкус, но това са дреболии. Техниката е добра, можете да я вземете.

Обобщавайки, отбелязваме, докато подготвяхме тази статия, проверихме различни отзиви (около двеста) за съдомиялни машини Electrolux и можем да кажем с увереност, че хората са доволни от тази техника, тъй като 95% от всички отзиви са положителни.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини