Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялни машини за бонбони

Отзиви за съдомиялна машина KandyСъдомиялната машина е незаменим нещо в кухнята, както казват щастливите собственици на такова оборудване. Но как да решите да го купите, ако кухненското пространство не позволява или бюджетът е напълно ограничен. В този случай много добър вариант може да бъде съдомиялна машина Candy. Това казват потребителите за него.

Бонбони CDCF 6

Ефремова наталие

След като прочетох многобройни отзиви за модела Candy CDCF 6, направих избор в нейна полза и не съжалявам. Мие съдове перфектно, включително съдове, стъклени капаци от тигани и тенджери. Разбира се, първият път трябваше да мия съдовете с ръце, но сега миялната машина мие всичко сама и без нея не беше възможно миенето на съдовете. Детергент върху стъклото и чиниите не остава, ако всичко е правилно напълнено, както е написано в инструкциите. Страхотен модел, евтин и тих.

Карчевски Олег

Бонбони CDCF 6От 2,5 години използвам компактна миялна машина от компанията Kandy. Работя го напълно 2 или дори 3 пъти на ден, тъй като в семейството има четири деца и не беше възможно да си купя голяма съдомиялна машина. Той не прави съдовете перфектно, той се справя добре в ежедневните ястия и прибори за хранене, но няма чаши с петна от чай и кафе. Следи от замърсяване също остават по стените на саксиите.

Крайнева Лили

Съдовете се мият добре, най-често използвам само 2 от 6 режима, това са режими на 60 и 70 градуса. Предимството на този малък модел е, че няма нужда да съхранявате съдове през деня, те ядоха и веднага се измиха. Семейство от 3 души е достатъчно. За да няма петна по чиниите, съветвам ви да разделите 3 на 1 таблетка наполовина, особено тази, в която концентрирания състав, т.е. например Amway. Чинии, лъжици, мие първия път, но няма тенджера след бъркани яйца или чаша чай, така че трябва да го поставите на втори цикъл.

Толкачев Евгений

Добра миялна машина на атрактивна цена. Избрах компактен модел, за да го поставя под мивката. Исках да купя подобна кола от Bosch, но тя е почти 2 пъти по-скъпа. Измива добре съдовете, ако всичко е сгънато правилно и изсипете нужното количество прах. За малко семейство най-добрият вариант, в даден момент можете да поставите 6 чинии, лъжици и вилици, 6 чаши и една тава.

Сисоев Павел

Компактна миялна машина с лесна работа. Плюс това в споделен контейнер за вилици и лъжици използвам само едната половина, което спестява място. Недостатъкът е, че най-краткото измиване ще отнеме 1,5 часа. Почти 100% съм доволен, дори въпреки факта, че седмица след покупката изпод вратата излезе гумена лента, която не се отрази на работата му. Отбелязвам, че за един цикъл е достатъчна половин таблетка 3 в 1.

Pasha-Смоленск

Ястия и мие и изсушава добре. За тричленно семейство е достатъчно. По време на работа дъвката се деформира върху капака на отделението, в което се изсипва прахът. Има недостатък, че в долната част, поради дизайнерските характеристики на тавата, остатъците от храна не се измиват, трябва да почистите и избършете машината ръчно. Но има моменти, които зарадваха например тиган с външно синьо покритие след две години употреба, почернял и след 15 мивки в съдомиялната машина стана като нов.

Алла Сорока

Купихме съдомиялна машина Kandy заради атрактивната цена. Измива добре съдовете. За ежедневно измиване използвам режима на 45 градуса, но след него съдовете остават мокри. Не мисля, че това е минус, чайните ленти, останали след измиване с лека кърпа със салфетка, изчезват.

Съветвам ви да не поставяте прекалено мръсни съдове около краищата, за да не се мие. Използвам най-дългия режим за тигани и тигани, но предпочитам да ги мия с ръце, тъй като те заемат твърде много място в съдомиялната машина. Не е много удобно да мием купичките, от които нашето семейство е свикнало да яде супа, трябваше да ги заменим с чинии за супа.Разбира се, не забравих да мия чинии с ръце, но с миялната машина ми стана много по-приятно да работя в кухнята.

Бонбони CDCF 6S

фанта-bamboo4a

Бонбони CDCF 6SЗа съдомиялната машина Candy CDCF 6S мога да кажа, че това е добра машина. Ако е възможно, сложете тесен модел, по-добре сложете тесен. Съдовете се мият добре само при продължителни режими, това е около 2, 5 часа. Бих искал повече простор, не винаги е възможно всичко да се мие наведнъж. Но тази миялна машина е спасение за мама с малко дете. Има някои недостатъци, например, струва ми се, че е малко шумно, а отделението за таблети също се отваря силно. Но можете да свикнете.

Ylllia5

Използвам съдомиялната машина Kandy от 3 години и не се разочаровах нито за секунда. Накратко, това е евтина, компактна и удобна техника. Имаме достатъчно за 4 души, през делничните дни стартираме 1 път, а през почивните дни 2 понякога дори 3 пъти. Голям плюс в спестяването на време. Спестяването на вода се компенсира от консумацията на енергия, но свободното време е просто супер. С течение на времето процесът на зареждане на мръсни съдове стига до автоматизъм.

При правилно поставяне на съдовете в контейнера и добър препарат, чистотата на съдовете е гарантирана. Използвам прах, опаковки от 2,5 кг издържат почти 10 месеца, което е много добре. От режимите, които използвам къси при 40 градуса и при 60 с накисване, е изключително рядко, ако съдовете са много мръсни, избирам режима на 70 градуса. По принцип всяка домакиня ще го оцени, бих ви посъветвала да си купите такава съдомиялна машина.

joker89

Отлична компактна миялна машина, я представи на мама за годишнина, след като прочете отзиви за този модел. Съдомиялната машина беше перфектна на цвят в кухнята. Управлението е просто с четири бутона. Искам да кажа, че е подходящ за всички, които имат малка кухня, дори ако семейството има 5 души. Има истински недостатък, вратата се затваря много плътно и трябва да дърпате дръжката, когато я отваряте. Но като цяло те са доволни от миялната машина, това наистина помага.

Михаил Герасенко

Един приятел не получава достатъчно от съдомиялната машина Kandy. Разбира се, не е идеален вариант, защото не винаги мие добре вилиците. Поради своята компактност обаче беше трудно, но успя да го интегрира под мивката. Трябва да миете тенджери и тигани отделно, защото нищо друго няма да се побере с тях.

Бабурова Надежда

Съдомиялната машина Kandy е първият ми помощник, който използвам вече шест месеца и почти съм доволен от всичко. Тя се вписва перфектно в кухненския шкаф и мие чиниите много тихо. Когато разгъвате натрупаните съдове, ще трябва да сте умни, защото трябва да го поберете и в същото време да го измиете добре. Затова през почивните дни трябва да пуснете съдомиялната машина 2 пъти.

За себе си тя отбеляза, че таблетките се справят с замърсяването по-добре от праха. Съдовете се измиват от каша, тиганите се измиват, но предварително приготвеният бульон за супа се почиства предварително с гъба. При ниски температури отлично мие кристали. Но чугунените тигани е по-добре да не се мият в нея, тъй като те ръждясват. Когато сгъвате съдовете, трябва да внимавате, за да не падне нищо от кошницата, в противен случай пръскачката няма да се върти по време на процеса на миене и съдовете няма да се мият. И все пак, не трябва да забравяме, че след всеки цикъл изплакнете филтъра и избършете резервоара на машината с парцал близо до вратата, тъй като там могат да се натрупат храна и мазнини. По принцип с правилните грижи, докато всичко е наред с колата ми, съм доволен и съветвам всички.

Candy CDP 4609

яхт клуб

Съдомиялна машина Candy CDP 4609 закупена, за да замени съдомиялната машина Hotpoint Ariston. Сравнявайки и двата модела, мога уверено да кажа, че Канди печели. Първо, не вдига шум, и второ, всичко се измива добре от отделението за таблети и не остава, което не може да се каже за старата миялна машина. Измива и изсушава достатъчно добре. За такива пари, супер вариант!

Candy CDP 4609Радмила

Използвам съдомиялната машина от Kandy от 4 месеца и изобщо не съм останал разочарован. Направих покупката, като прочетох отзивите и както се оказа, не сбърках.Съдовете се мият перфектно, ако препарат за почистване добро, уви, но това се отразява на качеството на измиването. Правилното подреждане на съдовете също влияе, ако поставите дълбоките чинии твърде близо, те няма да бъдат измити. Забележително мие тенджери и тигани, което е доволно. Купих тази кола според програмата за рециклиране, успях да спестя 2000 рубли. Що се отнася до шума, той не е по-силен от пералня. Като цяло съм доволен от всичките 200%.

Gulnaz

Използвам съдомиялната машина за първи път и не за дълго, но радостта от нея е „по-висока от покрива“. Много благодаря на тези, които са измислили такова чудо. Сега остава да се запасите със сол и перилен препарат. Разбрах ръководството след няколко минути.

Антон

Най-добрата цена / качество. В дългия режим всичко се измива перфектно. Според мен малко шумно, но мисля, че с времето ще свикна. По-добре оставете шума, отколкото сами да миете чиниите. Засега няма оплаквания.

Candy CDP 4709

Анушка)))

Добра миялна машина, в която има режим на бързо измиване при максимална температура. Измива се задоволително, не винаги мие съдове. Важно е да подредите чинии, чаши, тигани и да изберете добър препарат. Харесва ми факта, че има индикатор за време и съм доволен от стилния дизайн. Липсата на шум, но няма да спите в кухнята.

Candy CDP 4709аноним

Съдомиялна машина с приятен дизайн и оптимален набор от програми. Плюс - има върха на програмата в горната част на вратата. Хареса ми наличието на защита на децата, електронен дисплей с време на цикъл на измиване. Но беше открит недостатък, когато по време на нагряване се появи неприятна миризма, пишещата машина само 2 седмици, така че се надявам, че с течение на времето миризмата ще премине. Ако не беше този недостатък, щях да поставя пет точки.

Антонова Маргарита

Харесвам всичко за тази миялна машина. Работи тихо, мие чудесно, особено прозрачно стъкло. Показва времето до дипломирането, удобен контрол. Не открих никакви недостатъци, но съм доволна от свободното си време на дивана.

Романова Алена

Това е първата съдомиялна машина Kandy в дома ни, така че няма с какво да се сравняваме. Но мога да опиша усещането от придобиването. Моделът хареса просторността и цифровото управление. Те наистина не мислеха за марката, избраха от Kandy, тъй като ние разполагаме с цялото оборудване на тази марка. За три седмици употреба измихме всички съдове в къщата, резултатът беше приятно впечатляващ. В интензивен режим всички саксии се измиват. Хареса ми бързият цикъл за 24 минути. Дори не можах да си представя, че такова нещо е възможно.

   

2 коментара на читателя

  1. Граватар Наталия Наталия:

    купи миялна машина Kandy просто ужасни чинии не мият остатъците от перилния препарат върху чиниите

  2. Граватар Татяна Татяна:

    Много съм доволен от новата придобивка, използвам го с удоволствие! Семейство от 5 души е достатъчно за нас. Децата и съпругът сега участват в миенето на чинии (сложете ги в съдомиялната машина, пуснете ги) и така всички бяха твърде мързеливи, за да мият чиниите.

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини