Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялни машини Hotpoint Ariston

миялна машина Hotpoint AristonHotpoint Ariston е доста добре позната марка на съдомиялни машини. Дори тези, които нямат миялна машина, фразата Hotpoint Ariston е добре известна. Рекламите ни казват, че техниката на тази марка е почти най-добрата, но наистина ли е така? Надяваме се, че хората, които вече използват автомобили от тази марка, ще помогнат да разберат този проблем.

Hotpoint Ariston LSF 7237

Елинор

Използваме съдомиялната машина Hotpoint Ariston от 4 години. Тази машина се вписва идеално в интериора на кухнята от 8 кв.м. Машината разполага с две издърпващи се тави, в които има достатъчно чинии. Можете дори да поставите тиган от въздушната скара. На горния рафт обикновено слагам чаши, тигани, тигани. И в долното отделение сложих чинии, тигани и прибори за хранене.

Използвам режима с висока температура и продължителност около 2 часа. Но дори и през това време изсушеното тесто или изгорялата каша може да не се мие. Но тя е напоена, че за 2 минути малки усилия всичко се измива на ръка. Най-добре се измива стъклена посуда, която свети след измиване. След четири години работа, машината започна да раздава всякакви трикове. Измива се в студена вода, после в гореща. Понякога възниква грешка поради запушване на филтъра. А таблетките са още по-важни при измиване, някои от тях могат да оставят плака. Като цяло съм доволен от покупката на автомобил от тази марка.

SevyanychHotpoint Ariston LSF 7237

Един хубав момент, когато ми омръзна да мия планините чинии, реших да си купя съдомиялна машина, след като прочетох отново отзивите за различни модели. Изборът падна върху съдомиялната машина Hotpoint Ariston LSF 7237, това се случи преди 2 години. Животът веднага стана по-лесен след покупката. Стартираме колата веднъж на ден, като същевременно натрупваме мръсната вътре в съдомиялната машина. Трябва да поставите ястия в кошници правилно, в противен случай няма да има ефект от измиването. Този модел има удобни функции, например възможност за отваряне на машината по време на цикъл и поставяне на плоча, забравена в нея. Ястията идват много.

За да спестим хапче, разделяме наполовина. Не всичко е отмито така, както бихме искали. Но ако намокрите съдовете преди миене и не оставяте остатъците от храна да изсъхнат, тогава съдовете се мият добре. Особено доволен е, че мазнината се отмива, която преди това трябваше да се разбърка. За две години не възникнаха никакви технически проблеми, така че няма съмнение в надеждността.

Absentavip

Използваме съдомиялната машина на Ariston от 2 години. При правилното подреждане на ястия в кошници се включва много. Трябва да стартирате колата само веднъж на ден, въпреки факта, че имаме семейство от 5 души, включително дете. Много удобно е да използвате таблетки за измиване, но с прах, сол и препарат за изплакване се оказва по-икономично. Изсушената храна е зле измита, но ако първо се отмие и не се остави да изсъхне, тогава всичко се измива добре. Има дефект в пишещата машина, след като се задейства бутона за стартиране. Трябва да изключим и да включим техниката няколко пъти. Този проблем се появява и изчезва.

Hotpoint Ariston LST 5397 X

Гореща точка АристонСано-1999

Купих миялна машина Ariston по причината, която привлече цената и добрите отзиви. След такова време на работа, считам, че напълно оправдава тази цена. Тази компания е доволна от своята технология: пералня, хладилник, а сега миялната машина е доста надеждна. Съдомиялната е тиха, може да се включва през нощта. Мога да похваля и качеството на мивката, чиниите след един цикъл блестят като нови.

Представих точно същия модел LST 5397 X на приятели, които също като мен са доволни от нейната работа. Отделно отбелязвам чекмеджетата, има три от тях, така че да се поберат доста ястия. Можете да миете и тигани, и тенджери. Много се радвам, че го купих. Силните петна и мащабите се отмиват, сега съдовете са в отлично състояние.

MarinaRotar

Впечатлението от съдомиялната машина Hotpoint Ariston е просто супер! Можете да миете много съдове, а ако искате да използвате половин товар и да не чакате, докато съдовете се натрупат. Има сушилня, полезна при миене на чаши и чаши за вино. Качеството на измиването е приятно, но само с правилното поставяне на съдовете и не забравяйте да премахнете остатъците от храна, по-добре е да направите това с гъба. На чиниите няма плака. За две мивки, съдовете и тиганите бяха елегантно измити. Но е препоръчително само да не миете съдовете с пластмасови дръжки или да ги изваждате, ако е възможно. Доволен от покупката сто процента. Не открих никакви недостатъци. Имам и хладилник, и пералня, Аристън, работят без проблеми.

Hotpoint Ariston LST 11477           

Якотюк Михаил

Дори в такава тясна съдомиялна машина можете да заредите прилично количество съдове. Всичко се отмива добре, само ако нищо не е сухо. Ако не използвате средство за изплакване, тоест има няколко ивици по чиниите. Освен това недостатъкът на машината е, че тя е много шумна.

AndrejkrivkoHotpoint Ariston LST 11477

Съдомиялната мие чиниите добре, но го прави прекалено дълго. Открих повече недостатъци в този модел, отколкото предимства. Първо, няма режим на бързо измиване, най-краткият е почти 2 часа. На второ място, няма индикатори за сол и средства за изплакване, без тях не е лесно да се отгатне кога лечението е приключило. Не препоръчвам такава кола.

Lynolikaj

По принцип машината работи добре, мие чинии с високо качество. Има един недостатък: в процеса на работа тавата с таблета се отваря твърде рано, тя изпада, резултатът е, че съдовете не се мият. Но когато използват праха, те забравиха за този проблем. Стартираме колата веднъж понякога два пъти на ден. Често го включваме през нощта, работи тихо. Може да не е перфектно, но си струва парите. Много доволен от такъв асистент.

marina1975

Моделът на съдомиялната машина Hotpoint Ariston LST 11477 привлече цена. Изминаха шест месеца след покупката, реших да напиша ревю. Машината е много проста както по отношение на връзката, така и по отношение на контрола. Ще кажа това по отношение на качеството на мивката, ако използвате скъпи почистващи препарати, ефектът е по-добър, съдовете блестят, но евтините не мият чиниите, те оставят плака по време на нормална работа. Побира много ястия. За висококачествено сушене е необходимо да отворите вратата. Като цяло добър модел, оправдаващ цената му. Жалко е, че няма забавено начало.

Отзиви за други модели Hotpoint Ariston

nada31

Купих миялна машина Hotpoint Ariston LSF 8357 почти спонтанно, основният критерий за избор беше наличието на половин товар. Също така хареса дизайна. Вярвам, че миялната ми машина е супер, управлява се толкова лесно, че дори петокласник може да я разбере. Започвам миенето ежедневно, използвам го за измиване таблетки, по-удобно е с тях. Измиване на съдове с бретон! Освен това обичам да мия кристален полилей в него и да стерилизирам консерви за зимата. По принцип това ме спасява, дори не мога да си представя как мога без него сега.

ElenaTy

Искам да споделя впечатленията си от модела на съдомиялни машини Ariston LSF 8357. Това е първата ми съдомиялна машина и след две години работа съветвам всички да си купят една и съща. За миене на чинии използвам прах и препарат за изплакване, така че е по-евтино. Качеството на измиване е безупречно. Нейната помощ се оценява особено след събиранията на гости. Режимите са разнообразни, продължителността им е от 30 минути до 3 часа. Можете да миете деликатни съдове и тигани отделно. Две години нямаше щети.

Alekseyrvm

Преди три години закупих съдомиялна машина Hotpoint Ariston LSF 9357. По време на операцията показах най-добрата си страна, качеството на мивката е несравнимо с ръчната. Не бъдете мързеливи, обърнете внимание на този тесен модел на съдомиялната машина. Може да се постави отделно или под плота, горният капак е лесно свалящ се.

Удобството и предимството на съдомиялната машина е, че долната кошница се трансформира така, че да се постави дори голяма тава от въздушната скара и тигана, Съдовете се мият перфектно, аз използвам три продукта отделно: сол, прах и препарат за изплакване.Консумацията е много икономична. Средството за изплакване не трябва да се пести, съдовете блестят с него, чашите след измиване изглеждат прекрасно, не се мийте с ръце, следите остават така или иначе. Изводът не е кола, а приказка!

Ikimushka

Явно нямах късмет с миялната машина от Аристон, може би дефектът беше хванат, но някак увереността беше разклатена. Моята съдомиялна машина Ariston LST 53977, работила само година, се счупи. Оказа се, че контролното табло е покрито, подмяната на което ще струва половината от цената на самата машина. Колата работеше перфектно, миеше чинии с високо качество. Но един хубав ден тя произволно се включи и показа числото 10, макар че има само 9. Програми, както обясни майсторът на сервизния център на Аристон, се случват често и тук имате положителни отзиви за тази техника. Не знаете сега на кого да вярвате.

Така че, има много отзиви за съдомиялните машини на Ariston, тъй като уредите са в търсенето, потребителите се доверяват на тази марка. Повечето отзиви са положителни, но все пак муха в мехлема в тази бъчва с мед. Затова внимавайте при покупката.

   

Коментар на 1 читател

  1. Граватар Анна Анна:

    Ще се присъединя и ще опиша моя опит по отношение на Hotpoint. Имаме модел LST 5397 X, никога досега не е имало други съдомиялни машини, така че не са предприели никакви трикове веднага, те са се фокусирали най-много върху цената и простотата. Те дори се изненадаха, че подобна марка като Hotpoint прави бюджетни опции. И възможността да не миете чинии на ръка, абсолютно си струва такива пари. И консумацията на енергия е нормална, нищо важно в това колко плащаме, след като купихме съдомиялна не забелязахме. И наистина можете да измиете почти нищо с ръцете си, тъй като обзавеждането е прилично, разполагаме с всички чинии от семейство от трима души. Е, ако не някакъв вид празник, разбира се.

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини