Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялни машини Lagan

съдомиялна машина laganСъдомиялни машини Lagan е сравнително ново предложение от шведската компания Ikea. Тази съдомиялна машина е тяхна собствена разработка, от сглобяване до дизайн, което направи възможно изчерпването на крайния продукт, правейки го по-достъпен. Цената на съдомиялна машина Lagan е първото нещо, което привлича потребителите, но заслужава ли си да се доверите на подобна техника, надеждна ли е или не, добре се справя със своята функция? За да отговорим по-точно на тези въпроси, се обръщаме към отзивите на хора, които вече са успели да изпитат съдомиялната машина Lagan.

Отзиви на клиенти, използващи Lagan 2 години

Светлана, Москва

През март 2014 г. напълно обнових кухнята, парите се върнаха назад. И тогава в Ikea имаше новост, вградената миялна машина Lagan. Външно ми хареса, спретнато, нищо повече и тогава струваше само 12 000 рубли. Реших да не купувам веднага, „погледнах“ го в интернет, но не намерих информацията за нормална, нито инструкции за вас, нито подробни характеристики и нямаше отзиви на потребителите, тъй като моделът беше напълно нов.

Като цяло преброих парите, разбрах, че в допълнение към Лаган няма да купувам други съдомиялни в близко бъдеще и реших. Колата влезе в новата кухня „като ръкавица“, нейните майстори също се свързаха с мен без проблеми. 2 години употреба и няма оплаквания. Измивайте съдовете добре, просторни, „яжте“ прахове и таблетки от всякакъв вид, дори и най-евтините. Веднъж на всеки 3 месеца я уреждам да почисти, измие филтъра, окото и мие стените си. Използвам основно програмата „нормално измиване“ - тя е най-добрата. Машината практически не вдига шум, поне не ме дразни, въпреки че нямам с какво да се сравнявам. Сложих солидна петица в миялната машина Lagan.

Сергей, Санкт Петербург

Съдомиялната машина Lagan е една от моите печеливши и успешни покупки. По принцип не съм експерт по технологии и се отнасям към подобни придобивания с повишено внимание, но тогава реших, поддавайки се на уговорките на продавача. 2 години вече ми чинии - полетът е нормален. Няма да кажа, че често го пускам, оказва се някъде 2-3 пъти седмично, защото живея сам и не натрупвам чинии. Използвам почистващ препарат на прах. Няколко пъти се сдобиваше и заспа сол завършек за миялна машиназащото чух, че без сол колата ще се развали бързо. По принцип миялната машина е добра, препоръчвам на всички да не съжаляват, евтини и весели.

За да изберете най-добрата съдомиялна машина, прочетете други отзиви в нашия портал!

Отзиви на клиенти, използващи Lagan 1 година

съдомиялна машина laganЕлена, Красноярск

Съдомиялната машина в моето семейство беше много приятна изненада за мен, все още не се радвам. Приятелите ми ми направиха домакинско парти, до този момент някак не се замислих да си купя съдомиялна машина. Същият чар е да не търкате с ръце планини от чинии. В моето семейство само аз мия чиниите си, останалите го слагам само в мивката и с появата на съдомиялната машина съпругът ми започна да проявява интерес към този въпрос, сега изучава режимите на миене. Имаме вградена миялна машина Lagan от Ikea, работи от година и половина. В нея има много съдове, има три режима на миене, отмива всичко добре, дори мазни тигани. Много съм доволен от подаръка, оценка пет.

Людмила, Псков

Дълго време търсех евтина вградена съдомиялна машина, всички магазини с баща ми обикаляха и в крайна сметка попаднах на това, което ми трябваше в магазина на Ikea. Не очаквах, че там, където се продават добри мебели, можете да си купите добро оборудване, а за да купите много евтино машината Lagan струва 13 000 рубли. Почти година и половина не открих значителни недостатъци, единственото би било хубаво производителят да я предпази от деца и всичко е наред.

Отзоваване на потребител, използващ Lagan за по-малко от 1 година

Наталия, Новосибирск

Приятелят ми ме разубеди да си купя тази съдомиялна машина, но в крайна сметка не я послушах и все пак я купих.И наистина, трябваше да се внимава с гласа на разума, марката е странна, цената е много ниска, добре казано, накратко, аз платих за своята късогледство. 4 месеца след закупуването на "прекрасната" съдомиялна машина Lagan, циркулационна помпа излетя. Поне така ми казаха в сервизния център, където предадох колата за гаранция. Сега от 2 месеца не мога да "надраскам" миялната машина назад. Сложих съдомиялната машина Lagani заедно с Ikea, която излезе с най-ниската оценка!

В заключение бих искал да съобщя мнението на експерти, които твърдят, че първите доставки на съдомиялни машини Lagan, произведени от Ikea, са били отлични. Това се отнася и за части и монтаж. През последната година качеството на тези машини се влоши значително, което се забелязва и от сервизните центрове, тъй като броят на заявките от хора, закупили този модел, се увеличи почти 2 пъти. Трудно е да се каже колко последователна е тази тенденция, но си струва да се обърне внимание на тези факти недвусмислено.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини