Всичко за пералните машини

Отзиви за Meine Liebe Detergent

Отзиви за Meine LiebeПрахът за пране Meine Liebe е доста добре рекламиран продукт, позициониран като абсолютно безопасен, ефективен и екологично чист. Името на праха предизвиква асоциациите на потребителите с признато немско качество, поради което Meine Liebe бързо спечели „мазния“ парче на пазара на перилни препарати в ОНД. Струва ли си или не да изберете този прах за себе си? Можете да отговорите само на този въпрос, но истинските отзиви на потребителите, които не сме събрали лесно за вас, ще ви помогнат в това.

За детски неща

Заубер, Москва

След като научих, че ще сменя детския прах за пране, приятелят ми ми даде пакет Meine Liebe. Прах за пране Meine Liebe за бебешки дрехи, изненадан след първото пране.

  1. Оказа се много икономичен. На опаковката производителят пише, че 1 опаковка Meine Liebe се равнява на три опаковки обикновен прах. Изглежда, че това е вярно.

Изсипвам 1/3 от обичайната доза прах и нещата се мият перфектно.

  1. Нещата след измиване и изплакване почти не миришат на нищо, което означава, че прахът е добре изплакнат. Предишната пудра, дори след двойно изплакване, остана в прилично количество върху дрехите.
  2. Старият прах е много прашен. Гранулите Meine Liebe не дават прах, съответно, и от него има по-малко алергени.
  3. Най-важното е, че дори изпира нещата със стари петна. Не можех да повярвам на очите си, когато видях това. Изсъхналото петно ​​от боя от ризата на по-малкия син излезе без проблеми, дори не се наложи да използвам средство за отстраняване на петна.

След като открих перилния препарат за бебешки дрехи Meine Liebe, загубих интерес към всякакви други продукти. Вярно е, че наскоро тя се повиши донякъде като цена, но поради своята ефективност, използването й все още е изгодно.

Слава, Санкт Петербургза детски неща

Купих Meine Liebe перилен препарат за детски неща, като гледах реклама в интернет. Обикновено аз реагирам на рекламата доста негативно, но по някаква причина ме водеха. Е, какво, прахът е хипоалергенен, без хлор, концентриран и цената е приемлива. По принцип купих това „немско качество“ и ще ви кажа директно - това е загуба на пари.

Прахът се разтваря много слабо, въпреки че не се задържа на бельо. След три измивания приемникът на прах трябваше да се измие за доста дълго време, тъй като останалият прах се беше натрупал и втвърдил в долната част на тавата. Вярвам, че висококачественият прах трябва да се разтвори добре и това не е прах, а фабрика за golimy, вече не мога да го купя.

Белка, Новосибирск

Майн Лийб беше много по-добра за детските неща. Точно преди 2 седмици купих два нови опаковки и се разочаровах до ужас. Първо, съставът на праха се е променил, появява се оптично избелител и някакъв страшно миризлив аромат. И второ, прахът Meine Liebe стана по-лошо измиване. Подозирам, че съм купил фалшив, трябва спешно да разбера какво има!

Юлия, Москва

В сравнение с прах Ушани баничкиMeine Liebe е просто перфектният инструмент. Макар и ушен и струва по-малко, но благодарение на него, моето дете и аз гръмнахме в болницата заради най-острата алергия. Този случай ме подтикна спешно да потърся замяна, тъй като в допълнение към праха използвах и сапун, както и гел за измиване Ushasty на бавачки. Meine Liebe не мирише и не предизвиква алергии и изтрива много по-добре, докато не използвам прекомерната цена.

универсален

Алевтина Петровна, Москва

Веднага щом купих нова пералня, никога не престанах да се оплаквам колко лошо мие. Разбира се, че е удобно, заредих спалното бельо и след това извадих вече изваденото, но след такова измиване пастелното бельо става някак сиво. Не можех да си помисля, че това не е кола, а прах. Купих Meine Liebe за цветни и бели неща и чаршафите спряха да се развалят. Сега те остават бели, както преди.

Милена, МоскваUniversal Main Liebe 1

Meine Liebe Universal е напълно нормален прах, но за парите искате нещо повече. Забелязах, че за максимален ефект е необходимо да го измиете почти във вряща вода, 90 градуса или така, но нещата се развалят от това. За себе си реших, че ще използвам този прах само от време на време. За ежедневно измиване имам по-евтин продукт.

Ирина, Волгоград

Наскоро си купих добра немска перална машина от Aeg, така че реших, че наливането на Сарма в нея е същото като зареждането на спортен автомобил с осемдесет бензина. Потърсих известно време в Интернет, попаднах на немски прах Meine Liebe. Мислех, че би било добре да се пере в немска кола, немска пудра.

Когато го опитах, се оказа, че неговите свойства надвишават всичките ми очаквания. Без много надежда тя хвърли старата си блуза със стари петна, за да се измие, и след такова измиване стана много по-ярка, а петната изчезнаха без следа. Сега постоянно приемам универсалния Meine Liebe и наистина съжалявам, че не го бях срещал преди.

Прахът за пране не се разтваря добре в студена вода.

За бели неща

Яна, Иркутск

Meine Liebe за бяло бельо е купена от продавача заедно с перилен препарат за пералнята, защо само аз го купих. Отваряйки пакета, веднага поръсих малко прах по пода. Разбрах, че това е моя вина, но производителят би могъл да направи опаковката по-удобна, въпреки това този прах е произведен в Дания. Вътре нямаше измерен капацитет. Това като цяло е изненадващо, тъй като дори евтините руски прахове имат лъжица или мерителна чаша в опаковката.

Последната сламка беше, че пудрата не сваляше ризата на съпруга, въпреки че нямаше специални петна по нея. Измих ризата с обикновен прах, цялата мръсотия се оттегли без проблеми. Давам на този прах не повече от две точки от пет и дори това е много. Нека датчаните ги мият и се радват, не ни трябват такива "добри"!

Сметанка, Екатеринбургза бели и светли неща

Колкото и да е използвала перилни препарати за бели неща, никога не е имала проблеми. Изпробвах Meine Liebe на прах и започна. След измиване тя съсипе любимата си блуза, а след това и риза. Отначало мислех, че е пералня, но веднага щом смених праха, проблемите изчезнаха. Не знам какво е в състава му, но е по-добре да го измиете без никакъв прах.

Светлана, Москва

Първия път опитах прах Meine Liebe още преди 1,5 години. Сега като опитен потребител мога да споделя опита си с новодошлите. Накратко, прахът е много добър. Той наистина е хипоалергенен, тества се върху собственото ми тяло и тялото на съпруга, тъй като и двамата страдаме от алергии към прахове и различни парфюми. Изтрива се много по-добре от много пудри, въпреки че съм се срещал по-ефективно. Meine Liebe съчетава ефективност и екологичност и това е рядкост. Препоръчвам го на всички!

Обобщавайки, отбелязваме, че прахът Meine Liebe не е напълно доволен от всички потребители, въпреки че някои са възхитени от него. Известно е, че има фалшив на пазара освен оригиналния Meine Liebe, така че бъдете внимателни. Приятно пазаруване!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини