Всичко за пералните машини

Отзиви за прах за пране Faberlic

Отзиви на Faberlic на прахЕдна жена винаги ще търси най-добрия прах, без значение колко нови перилни препарати не се пускат от производителите. В тази статия ще се опитаме да съберем отзиви за прахообразния препарат на такава добре известна марка козметика като Faberlic. Ще се опитаме да разберем какви са плюсовете и минусите му.

За цветно бельо

Малка развалина

Дори не съм мислил да купувам препарат от Faberlic, въпреки че отдавна използвам козметика на тази компания. Използвах предимно полски прах, а за детските неща взех Ushasty бавачки. Но когато се появи обрив по кожата на детето, реших да намеря прах без фосфати, Faberlik се оказа такъв и се спря на него, тъй като за регистрираните потребители всички стоки идват с отстъпка.

Няколко думи за праха за цветно бельо. На външен вид прахът не предизвиква никакви страхове - бял, фин, без цветни включвания. След измиване с този продукт нещата не миришат и това е много приятно. Що се отнася до консумацията, тогава според моите изчисления, килограмова опаковка ще издържи около 2 месеца, когато се мие около веднъж на три дни.

Faberlic прах е концентриран и затова се консумира по-икономично от обикновено.

И накрая, ефективността на измиване. Петната от вишневия сок преди три дни бяха измити с бретон при температура 40 градуса. Добре укротените детски чорапи се простират перфектно, но лакът за обувки почиства обувката само с 4 точки. По принцип харесвам пудрата, подходяща е за детски неща, но цената е малко скъпа, ако я вземете без отстъпка.

петна от тениска

die Sonne_Sommer

Присъединих се към редиците на компанията Faberlic само с цел да купувам домакински продукти на намалена цена, защото те са обявени за екологично чисти. Опаковката на прах е ярка и привлича вниманието, самата пудра има чисто бял цвят. Производителят уверява клиентите, че този инструмент е 3,5 пъти по-икономичен от обикновения прах. Но в действителност това не е така.

Изчислете дозировката, ще видите, че 1 кг прах е достатъчен за 25 измивания. При различни честоти това е приблизително 1,5-2 месеца. Като цяло продавачът се заблуждаваше. Що се отнася до състава, вие сами ще видите на опаковката с всички подробности. От всички разкрити следните предимства:

 • заема малко място;faberlik прах за цвят
 • добре изплакнати, без да оставят петна;
 • без мирис;
 • не съдържа фосфати;
 • почиства добре, с изключение на сложни петна.

И това са неговите недостатъци:

 • висока цена;
 • не премахва сложни петна;
 • задължително ограничаване.

Като цяло добър прах, но не забелязах нищо особено в него. Малко вероятно е да го купя отново.

Yantarka

Не разбирам защо хората се тровят, не искат да използват екологично чисти прахове. Съдържанието на вредни вещества в обикновените прахове е толкова мащабно, че човек се чуди защо изобщо не са били забранени. Но няма да философствам, но ще говоря за праха от Faberlic за цветно бельо, въпреки че използвам и универсален. Отбелязвам няколко свойства на този прах, според които го избирам:

 1. Без мирис, което е много важно. Не ми харесва, когато миришеш прах от дрехи в градския транспорт.
 2. Измива нещата добре, както на възрастни, така и на деца. И не вярвам тези, които казват, че не мият, вероятно ще изтрият напълно износени дрехи. Често миех дрехи.
 3. Не дразни кожата на ръцете по време на миене на ръцете и третира платовете внимателно. След измиване нещата се навиват по-малко, може дори да се използва за деликатни тъкани.
 4. Икономичен. Не изчислих колко спестявания съм изчислил, но със сигурност е няколко пъти по-малко да се излее. В този случай прахът се разтваря и действа добре.
 5. Удобна опаковка, която заема малко място в шкафа.
 6. Запазва цвета на нещата.
 7. Изплаква добре. Дори проверен на килима, измивайки го с този прах.
 8. Безопасен за бебето и околната среда.
 9. Разумна цена, екологичните прахове са по-скъпи в европейските магазини.

Като обобщение, харесвам пудрата, а други няма да използвам още. Искате ли да купите Faberlic прах, това е вашият бизнес.

Универсален прах

Ева, Москва

Мога да се нарека истински фен на марката Faberlic. Пробвах куп различни козметични продукти и сега преминах към домакински химикали. Faberlic прах беше открит наскоро и мога да кажа, че това е абсолютно отлично средство. Прахът е опакован перфектно, кутия, плюс устойчива торба отвътре. Има мерителна чаша с ясни и ярки надписи.

Прахът мирише приятно, не праши, изпира дрехите перфектно. Поради факта, че този продукт е концентриран, консумацията е много малка, което в крайна сметка ви позволява да спестите много. Перилният препарат от тази компания не е подходящ за измиване със студена вода. Оптималното разтваряне на гранулите се извършва при температура не по-ниска от 30 градуса, така че ако измиете нещо деликатно, вземете специален измиващ гел.Faberlic прах универсален

Лариса, Москва

Faberlic прах е твърде скъп за мен, въпреки че, разбира се, изтрива добре. Срещнах го случайно, благодарение на голяма отстъпка, защото за истинската му цена мога да купя няколко големи пакета от обичайното лекарство. Сега ги мия само от време на време, когато ми се налага да мия много мръсни дрехи, за ежедневно пране използвам по-евтини продукти.

Нарачка, Хабаровск

Е, когато различни мрежови компании престанат да ни инжектират. Разберете хората, те имат една задача, как да печелите колкото е възможно повече. Те няма да се грижат за никого, освен за портфейла си. Наскоро купих прах за пране Faberlic и се убедих в това за пореден път. Този инструмент се показа след първото измиване, или по-скоро ще се каже, не се прояви по никакъв начин.

Попитах дистрибутор на продукти. Тя ми отговори, че за премахване на сложни петна има специални продукти - Faberlik средство за отстраняване на петна и молив на същата фирма. И така, какви специални свойства, обещани от рекламодателите, могат да бъдат получени само след закупуване на половината от линията продукти за дома Faberlic? Няма да купя нищо от тях, нито прах, нито друг лек.

ShapironGrol, Санкт Петербург

Преди около година най-накрая смених работата и се сдобих със скъп гардероб. Изглежда, че мечтите се сбъдват, но радостта ми беше преждевременна, защото се оказа, че праховете, които купих по-рано, не са подходящи за нови неща, тъй като наистина ги развалят. Когато разбрах това, веднага хвърлих тези средства в кошчето и купих прах на марката Faberlic. Това струва много, но не прави никакво впечатление. Измива се поносимо, може дори да се каже лошо, мирише на нещо и се разтваря доста силно във вода, особено на 300В. Ще потърся по-нататък, а остатъците от Faberlic прах, според традицията, към боклука!

Гел за бели тъкани

alya777Faberlic гел за бели тъкани

Мнозина ще ме подкрепят в това, че намирането на добра пудра за бяло не е толкова просто. Реших да изпробвам Faberlic гел. И тъй като се оказа не напразно, ще ви разкажа повече за това. Опаковката изглежда хубава и има цялата необходима информация. Полулитровите бутилки издържат дълго време.

Съставът на този продукт не е перфектен, но не съм причинил алергия у никого и затова смятам, че е безопасен. Също така, той няма миризма, което също радва. Бельото става бяло и се разтяга добре. Затова съм повече от доволен от този гел и го препоръчвам на всички.

Mawenkarostov

Добър ден! Искам да споделя мнението си за концентрирания гел за пране на бели тъкани от компанията Faberlik. Нямах особени надежди за този гел и след измиване не забелязах веднага резултата. Едва когато нещата бяха сухи и галени, разбрах, че стават по-бели. В допълнение, те бяха меки на допир и без остър химически мирис. Накратко, този гел ми хареса, затова решихме да опитаме всички продукти от тази серия.

Марияна

Закупих гел за пране на бяло бельо като експеримент.Опитах го с ръчно пране, не се пени много, което означава, че пасва идеално за автоматична машина. Не е подходящ за пране на вълнени изделия, но работи с други тъкани внимателно. След измиване с този продукт нещата стават по-бели, което означава, че продуктът е наистина добър. Но отбелязвам, че нещата бяха предварително накиснати в нея няколко часа.

Дори и без използването на климатик прането се оказа меко. Съветвам всички!

Chayka72

Здравейте скъпи читателю! Ще ви разкажа за Faberlik гел за пране на бяло бельо. Използвах различни перилни препарати, но този ми хареса най-много. Предимствата му са следните:

 • добре изплакнати, без да оставят петна;
 • третира плата внимателно;
 • няма остра миризма;
 • икономично консумиран.

Що се отнася до качеството на измиване, той се справя с единична обикновена и спално бельо с бретон. Нещата са чисти и приятни на допир. Не беше възможно избелването на кухненските кърпи, въпреки че те станаха много по-леки, на места останаха сложни петна. Заключението е добро средство!

Така че, праховете Faberlic имат своите фенове и недоброжелатели. Сто процента не могат да бъдат сигурни в качеството им, докато не го изпробвате сами. Има един плюс, производителят предлага сонди за своите продукти, за 1-2 измивания. Така че защо да не го опитам?

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини