Всичко за пералните машини

Отзиви за перална машина Zerowatt

Перална машина ZerowattПод малко известни марки понякога се произвеждат много добри продукти. Пералните машини Zerowatt са точно такъв случай. Преди 3 години само избрани малцина знаеха за тези перални машини, сега потребителите постепенно се запознават с тази техника и вече изразяват мнението си, оставяйки отзиви. В тази статия сме цитирали част от такива рецензии, така че да получите по-пълна картина на пералните машини Zerovat.

Zerowatt OZ4 1061D1 / 2-07

Юлия Полухина

Дата на закупуване: март 2015 г.

Предимства: много тиха, старателно изпира нещата, внимателно изтъркани.

Недостатъци: тромав монтаж, изработен от очевидно нискокачествени материали.

ZEROWATT OZ4 1061D12-07Учи с приятел различен машини за предно зареждане, искаше да си купи нещо евтино, но повече или по-малко висококачествено. Пералнята Zerowatt OZ4 1061D1 / 2-07 привлече вниманието, не обърнаха много внимание на компанията, тъй като не знаеха нищо за нея. Приятелят ми разбира техниката, покрива я от всички страни, разговаря с продавача и дава заключение - можете да я вземете, въпреки че отбеляза, че сглобяването на машината е „тромаво“ и случаят е слаб.

Имаше съмнения, но все пак купихме този модел. Ще ви кажа откровено, още не съм съжалявал за това. Основното е, че колата е изненадващо тиха. В паспорта на машината се казва, че нивото на шума по време на извличане е 76 dB, като предишната ми машина на Samsung. Но в действителност изобщо не се чува, в сравнение със Samsung разликата е забележима. Качеството на измиване е много високо, ризата беше премахната от петна от трева дори без накисване (много изненадващо). Завъртането също е добро, нещата след края на програмата за миене са леко влажни.

Може ли да даде на Zerowatt оценка пет, ако не за няколко очевидни плитки. Вратата на люка не се отваря при удължаване на прахообразната кювета, което не съм виждал при нито един модел перални машини при нито един производител, така че давам оценка 4.

Лариса Василиевна

Дата на закупуване: януари 2015 г.

Предимства: проста работа, много програми за измиване, приличен товар, не вибрира и не се люлее по време на работа, ниска цена.

Недостатъци: няма екран, не е ясно колко време остава до края на измиването.

Пералнята Zerowatt OZ4 1061D1 / 2-07 беше закупена от мен точно преди година. Доволен до лудост, великолепна машина и е доста евтин. Той разполага с всички необходими програми, като в някой скъп Ханс и изтрива просто супер, особено връхни дрехи. Тя пераше ски костюм на стара пишеща машина, изглеждаше някак скучна, измиваше се на Зере, стана много по-ярко и от нея излезе много мръсотия. Зареждането на барабана е прилично, всичко е включено.

Отделно можем да кажем, че колата не е шумна, въпреки че я имам в банята и от там на практика не проникват звуци. Единственото, което ми се струва много неудобно, е липсата на екран. Като цяло не е ясно колко време отнема да завършите измиването, трябва да запомните приблизително колко работи всяка програма. Иначе всичко е наред, много съм доволен и давам оценка 5.

Zerowatt OZ4 1071D1 / 2-07

Павел Сергеев

Дата на покупка: август 2015 г.

Предимства: идва много спално бельо, има ускорен режим на пране за 30 минути и режим за 44 минути, докато качеството на пране е отлично. Има автоматично претегляне, люкът се отваря на 1800.

Недостатъци: тя черпи вода шумно, изпълнява някои програми неоснователно дълго.

ZEROWATT OZ4 1071D12-07Преди да закупя пералня, проучих отзивите в различни сайтове за продажба и реших да разгледам евтините машини Zerowatt OZ4 1071D1 / 2-07. Хората писаха отзиви, че имат нискокачествена пластмаса, външно са грозни и лошо направени. Що се отнася до пластмасата и метала, съгласен съм, наистина изглежда много неясен, но не мога да кажа нищо лошо за външния вид и монтажа. Изтривам вече пет месеца - няма проблем. Товарът на машината е впечатляващ - 7 кг, живея сам, така че имам повече от достатъчно такъв товар.

Харесва ми факта, че машината има 2 режима на ускорено измиване, които много обичам да използвам.Можете да перете дрехи бързо, докато качеството на прането като цяло е отлично. Има автоматично претегляне и люкът се отваря широко, като се има предвид, че това е евтин модел, се оказва, че покупката е много изгодна. Машината има програми, които работят до 4 часа, ужасно дълго, не разбирам защо са им необходими и каква е тяхната употреба, така че просто не ги използвам. Понякога е досадно, че машината Zerowatt OZ4 1071D1 / 2-07 работи много силно, като събира вода в резервоара, но когато се изтрие и изтръгне, тя работи тихо. Сложих пишещата машина 5.

Zerowatt OZ3 0841D

Ирина Видинеева

Дата на закупуване: 20 май 2015 г.

Предимства: ниска цена, поносим дизайн, обикновено изтрива и извива.

Недостатъци: много безполезни програми, които не работят нормално.

Zerowatt OZ3 0841DКогато купувах пералня, цената беше решаваща за мен. По принцип имаше проблем с парите, но старата машина напълно се счупи. Въпросът беше предимство, да се закупи всяка автоматична машина с предно зареждане, дори само по-евтина. Мениджърът посъветва Zerowatt OZ3 0841D, каза, че ще е по-евтин от всички акции, а функциите в него са като в среден клас машина. Наистина не разбрах нищо, но се поддадох на убеждаване.

Пералнята Zerowatt OZ3 0841D беше много добра. Външно изглежда много прилично, изтрива, изплаква и извива по-добре от старата ми кола. Изтеглянето може да бъде по-голямо, но като цяло достатъчно. Има наистина необходими програми за пране, като например „експресно измиване“ или „предварително измиване“, Но има програми като "измиване на вълна", които изобщо не са необходими. След като включих такава програма, измийте два вълнени шала, така че машината разговаря и разговаря, докато не мога да я издържа и да спра процеса. Оценка 4.

Обобщавайки, отбелязваме, че отзивите за перални машини Zerowatt не се срещат често в Интернет, тъй като малко потребители купуват такова оборудване, а още по-малко хора пишат отзиви за него. Някои хора обаче правят това и много им благодарят за това.

   

10 коментара на читателите

 1. Gravatar zaaq zaaq:

  Купих пералня Zerowatt преди около 8 месеца. След първата седмица на работа вратата спря да се затваря, след 2 месеца спря да събира вода. D ... mo рядко.

 2. Граватар Олег Олег:

  zaaq: Кой модел е Zerovat?

 3. Граватар Людмила Людмила:

  Купихме машина Zerovat преди почти 20 години. През това време 2 пъти са ремонтирани самостоятелно. Подменен е лагерът и някои други дребни ремонти. Все още изтрива перфектно. Време е да закупите нов. Но в сравнение с него всички автомобили губят в нещо. В него няма излишни функции и програми. Можете да спрете и да съобщите спално бельо, което е важно. А външният вид и дизайнът все още приличат. Пластмасата е отлична. Не знам какво произвежда Zerovat в момента; не съм ги виждал в магазините. Ако имаше подобна кола в продажба, тогава щях да купя без колебание.

 4. Gravatar Anonymous аноним:

  Шокираните! 21-ва година !!! Работи като часовник! Закупена през 1996г. Имам тази хубава пералня у дома!

 5. Граватар Нина Нина:

  Купи кола през 1996г. Досега се изтрива като часовник. Нито една повреда не беше сериозна. С изключение на подмяната на маркучите. Страхотна машина. Време е да го замените, но е жалко. В крайна сметка никога през това време не съм се провалял!

 6. Граватар Анабел Анабел:

  Истински италиански - ZEROWATT LediZero. 19 години нито един провал - като цяло! Сега няма такива, но е жалко!

 7. Граватар Инга Инга:

  Любимата ми кола bought Купих годината през 1996 г. ... 22 години? Започна да тече. Развиха задния капак, изглежда че тече черна гумена тръба с много сложен дизайн. Търсени в резервни части - не намерих. Разтърсиха го с побеляване - не помогна. Тъга. Бих си купил кола отново, но не мога да я намеря никъде 🙁

 8. Граватар Кей Kei:

  Кажете ми, купих кола преди 3 месеца. Тя започна да се мие и тя наля вода и веднага се източи.Каква е причината?

 9. Gravatar Anonymous аноним:

  Не си мислете дори за това глупости! Изтрива се за дълго време, сякаш паралелно с криптовалутната мина също!

 10. Граватар Валери Валери:

  Zero sx 603. Закупен през 1998г. замяна на бутона за отваряне на люка, пусковия кондензатор и почистване на охлюва на помпата два пъти. Трябва да използвате скъп прах, да почистите филтъра и да направите почивка от поне един час между измиванията. При почистване на охлюва разгледах машината отвътре. Той е механичен, няма какво да се счупи особено, само естествено износване. И в съвременните шайби около електрониката. Плюс маркетинга, дългосрочното качество е проектирано за 5-7 години и закупете ново. Рекламата „10-годишна гаранция на двигателя“ е най-смешната. Това е като „кой ще умре по-рано или магаре?“.

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини