Всичко за пералните машини

Отзиви за перална машина Suzuki

Перална машина SuzukiПералната машина Suzuki не е толкова добре позната в Русия като общопризнатите марки като Indesit или Samsung, обаче доста голяма група потребители се интересуват от тази техника, като винаги й се отдава предпочитание. Колко са висококачествените перални машини, произведени под марката Suzuki, можем да разберем благодарение на информативни отзиви на хора. Това са отзивите.

SUZUKI SZWM GA45SW

Галина Перезва

Дата на закупуване: юли 2013 г.

Предимства: прости и надеждни за измиване на малък брой неща.

Недостатъци: не много качествен корпус, би било възможно пластмасата да стане по-здрава.

SUZUKI SZWM GA45SWУмишлено купи тази машина в допълнение към пералня. За „голямото измиване“ имам LG с тегло 7 килограма. Но понякога е необходимо да измиете няколко малки неща, но не обичам да мия в ръцете си. Затова взех малък Suzuki szwm ga45sw за ежедневно пране. Въпреки че, например пастелно бельо, в което съм LG не мие, не ми харесва как се мие бялото. Хвърли се Suzuki и полученото бельо е снежнобяло. Работя с машината безмилостно, тя няма какво да се разпадне в нея, освен това е евтина, LG откровено брег, въпреки че може да не е наред. Наистина не харесвам пластмасата, от която е направено тялото, затова оценявам модела на 4.

Тамара Шахова

Дата на покупка: август 2014 г.

Предимства: по-надеждни от домашните колеги.

Недостатъци: без завъртане.

Купих Suzuki szwm ga45sw като подарък на майка ми, за да може да мие дрехи в къщичката. Преди това тя имаше Бебе, работи шест месеца и се счупи. Тази година се задържа и нищо. Мама изтрива всички дрехи на страната, понякога се налага да събирате мръсотия от резервоара с ръка, защото тя не излиза през канала. Всичко работи перфектно дори при тежки експлоатационни условия. Също така би било хубаво пералнята да може да се изтръгне и затова мама трябва да го направи с ръце. Като цяло колата е много добра и най-важното проста, мама лесно разбра това - оценка 5.

SUZUKI SZWM GA35SW

Алексей Данилин

Дата на закупуване: юни 2013 г.

Предимства: пране на дрехи дори повече, отколкото е посочено в инструкциите.

Минуси: не са намерени.

SUZUKI SZWM GA35SWЗа продължителността на дълъг ремонт на автоматична пералня взех от приятел Suzuki szwm ga35sw. Не очаквах тя да се измие толкова добре. Колата ми никога не е била ремонтирана, затова реших сам да си купя Suzuki и похарчих доста пари, а качеството на измиването беше до номинала. Инструкциите посочват товар от 3,5 кг, но всъщност има много повече неща. Специално претегли точно 5 кг пране в електронен мащаб и го хвърли в прането, всичко беше измито забележително. Оценявам Suzuki szwm ga35sw на 5.

SUZUKI SZWM GA70TW

Мария Филимонова

Дата на закупуване: септември 2015 г.

Предимства: прост, удобен, лек, изтрива добре и извива.

Минуси: не са намерени.

SUZUKI SZWM GA70TWПрез септември купих телевизор за сина си в една стая, те подариха на подарък грузинска машина Suzuki szwm ga70tw. Те имаха някакъв дял, купувате скъпо нещо и към него се добавя евтин подарък. Е, те не гледат коня с подаръци в устата, взеха телевизора и колата и се откараха вкъщи. Веднага реших да пусна колата в работа, да проверя тази глупост или нещо добро. Оказа се, че колата изми дивандека просто перфектно. Тя прехвърли нещата на центрофуга, притисна я и извади почти суха дивандека, въпреки че веднага я откраднаха на дивана.

След такъв зашеметяващ резултат от измиването реших да разгледам по-отблизо новата придобивка. Оказа се, че ако всичко е внимателно претеглено, машината има някои предимства. Той е прост, без никакви софтуерни звънци и свирки, лесно е да го прехвърлите от мястото за съхранение до мястото, където ще се извършва измиването. По принцип не можете да го плъзнете, ако пространството позволява можете да го поставите директно в банята и това не разваля външния вид на стаята, има напълно неутрален дизайн и цвят. Машината получава оценка 5 с плюс.

SUZUKI SZWM GA80SW

Марина Алексеевна

Дата на закупуване: февруари 2015 г.

Плюсове: влиза много мръсно пране.

Недостатъци: доста висока цена за автомобил без завъртане, непретенциозен външен вид.

SUZUKI SZWM GA80SWАз самият живея на село, дойдох в града специално за продажба на оборудване и извадих евтин Suzuki szwm ga80sw. В крайна сметка ми струваше 6 500 рубли. Продажбата е добра, но не съм доволен от покупката. Основният недостатък е, че пералнята не може да събира пране. За парите, които можете изберете полуавтоматична пералня с въртене домашно производство и дори с някои допълнителни функции. Освен това не харесвам външния му вид, прилича на огромна кофа, въпреки че плюсът в товара е 8 кг.

Като цяло изводът е, че не преследвате атрактивни етикети и продажби, те няма да продадат нищо добро там. Те играят на човешката психология и тогава ние не знаем къде да я купим. Отбелязвам, че машината работи правилно, изтрива се добре и не е отбелязала дефекти в работата. Давам оценка на модела Suzuki szwm ga80sw - 3.

В заключение искам да отбележа, че пералня под марката Suzuki може да се счита за супер достъпна, а ниската цена винаги ще привлича потребителите, дори ако стоките са с посредствено качество. Пералнята Suzuki не може да бъде, затова определено се нарича посредственост, защото отзивите на потребителите са предимно положителни. Да, просто е, но простотата на мнозина привлича, а фактът, че е надежден, като цяло е огромен плюс.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини