Всичко за пералните машини

Отзиви за пералните машини Славда

пералня СлавдаОбичате да живеете в страната през лятото, тогава не можете да направите без евтина, удобна и компактна пералня. Пералнята Славда просто принадлежи към подобна техника. Може да се транспортира удобно в лек автомобил, като същевременно може да измие всички мръсни неща, които ще се натрупат след копаене в леглата. За да можете по-добре да оцените качеството на пералнята Slavda, представяме на вашето внимание прегледи на няколко модела, произведени под тази марка.

SLAVA WS 40PT

Татяна Свинцова

Дата на придобиване: май 2012 г.

Предимства: много лек, тежи само 14 кг, а размерите са малки, отнесено до къщичката в люлката на мотоциклета, изтрива се и се притиска много добре.

Недостатъци: тя не напълва и оттича вода автоматично, тя трябва да бъде наблюдавана

SLAVA WS 40PTСпециално купих тази машина с майка ми в къщичката. Факт е, че през лятото живеем в страната през целия сезон, от май до септември, перането на дрехи в ръцете ни е много неудобно и отнема много време. Решихме да потърсим евтина, лека и малка машина, за да можете да я транспортирате до къщичката в мотоциклет с люлка. SLAVDA WS 40PT беше най-подходящият за нас, но по-късно се изненадахме колко добро е това устройство:

  • машината консумира малко вода;
  • изплаква и извива нещата изненадващо добре;
  • има нежен режим на пране, при който е много добре да се мият вълнени предмети;
  • доста просторен, особено в сравнение с други компактни модели перални машини.

Освен всичко друго, майка ми и аз бяхме много доволни от цената. Без запаси и продажби, ние предвидихме за пишеща машина от 3400 рубли, подобни автомобили с европейска марка ще струват шест хиляди, а колко по-добри са те, най-вероятно без значение колко. SLAVADA WS 40PT получава 5 от мен и 5 от мама.

Обърнете внимание! Пералните машини SLAVDA от серията PET и E са изработени от не много висококачествена пластмаса, поради което не се препоръчва да наливате в нея вода, която не е по-гореща 60 0S.

SLAVA WS 60PET

Ирина Кравцова

Дата на придобиване: октомври 2013 г.

Предимства:

  • преносим,
  • лесен за движение модел с просторен резервоар и достатъчен брой програми за пране,
  • големи предмети могат да се мият.

SLAVA WS 60PETНедостатъци: има проблеми със свързващите маркучи, двигателят се прегрява, ако стартирате машината 3 пъти подред, трябва да правите почивки и ако голямо измиване?

Купих тази кола в апартамент под наем. Аз съм военна съпруга, така че трябва да живея във вечна командировка. Ние се скитаме из гарнизона с цялото семейство, често се налага да се местим от едно жилище под наем в друго, така че се опитваме да купуваме лесни за транспортиране неща. SLAVADA WS 60PET е техника, създадена директно за нас. Не харесвам много факта, че това е полуавтоматично устройство и трябва да го наблюдавате, но то може да работи почти автономно, което е плюс за нашите условия.

Наистина не ми харесва, че двигателят бързо се прегрява, ако машината прави 3 цикъла на измиване, но ако го оставите да се охлади за половин час, той се изтрива нормално след рестартиране. Преди да купите кола, прочетох отзиви в интернет, проучих характеристиките и накрая реших. Няма да кажа, че съжалявам за това, но ако имах възможността да си купя машина, бих я купил без секунда.

За ваша информация! Полуавтоматичните машини са в състояние да работят без водопровод и канализация, но те трябва да бъдат наблюдавани, за разлика от автоматичните машини.

SLAVA WS 40PET

Алеся Еремеева

Дата на придобиване: юни 2014 г.

Плюсове: можете да миете големи предмети, като например одеяла.

Недостатъци: неясни капаци на ваната за миене и центрофуга.

SLAVA WS 40PETСъпругът ми и две деца често ходят в страната, както през лятото, така и през зимата. Не става без postyrushki, а просто си представете претоварването на куп неща в почти пътуващи условия на ръцете ви не е много приятно нещо. В резултат на това реших да направя подарък за себе си, купих си селска машина SLAVDA WS 40PET. Мислех, че глупостите са пълни за парите, но се оказа, че е готина машина.След това прочетох отзивите, оказва се, че и на други хора им харесва.

На мястото на производителя щях да направя капаците на ваната за миене и центрофуга от метал. Често ги кликвате и те се чупят, трябва да сте много внимателни. Изливането на вода също не е много удобно, но това ще се случи при екстремни условия. Цената е повече от разумна - 4000 рубли. Тази перална машина заслужава оценка 4.

SLAVA WS 35E

Светлана Ермакова

Дата на придобиване: април 2014 г.

Плюсове: много малки, бързо и ефективно се изтрива.

Недостатъци: няма въртене, трябва да се обадите на ръцете си, за да стиснете парцали.

SLAVA WS 35EБаба ми ме помоли да си купя тази пишеща машина (видях реклама в някакъв вестник), година по-късно баба ми умря и пишещата машина прехвърли към мен и замина за къщичката. В началото не мислех да го използвам, мисля, че трябва да е в памет на баба ми, но след това реших да измия „градинските“ неща и бях много изненадан - машината мие добре! Без въртене, разбира се, е лошо, но имам стара съветска центрофуга в моята селска къща, пуснах я и защо не.

Моделът SLAVDA WS 35E е много добър, особено като се има предвид цената му. Купих го за баба си за 2000 рубли. Между другото, това пералнята е толкова малка, че лесно може да бъде откарана в страната под мишницата в автобусада не говорим за лек автомобил. След първото измиване прочетох отзиви, се оказва, че нито един от мен не е доволен от качеството на тази техника. Пералнята SLAVDA WS 35E получава най-високата оценка от мен.

Обърнете внимание! Анализирахме и представихме на вашето внимание най-новите и най-уместните отзиви, които са на не повече от 4 години

За да обобщим, отбелязваме, че в интернет се натрупаха доста отзиви за пералните машини SLAVDA, далеч не всички са положителни, но както се казва, „колко хора имат толкова много мнения“. Надяваме се да направите правилния избор и информацията за как да изберем полуавтоматична пералня с въртене?

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини