Всичко за пералните машини

Отзиви за тесен пералня Samsung WW6MJ42602W

Отзиви за Samsung WW6MJ42602WДизайнът на най-новите перални машини на Samsung определено беше направен от професионалисти. Появата на тази техника е необичайна, но в същото време ненатрапчива. Ето например пералня Samsung WW6MJ42602W. Техническите му характеристики и цена са доста атрактивни, така че има причина да разгледаме по-отблизо тази пералня и отзивите на клиентите ще ни помогнат в това.

Мнения на жените

Олга, Кострома

Машината, с която разполагам, е просто прекрасна, карам я всеки ден от седем месеца и няма проблеми. Изработен е много добре, може да се види от материалите и монтажа. Всички части са перфектно съчетани една с друга, така че никъде нищо не трака по време на пране. Управлението е изключително просто и удобно, в допълнение:

 • люкът е голям и широк, вратата се отваря широко;
 • достъпът до кошчето за филтри е безплатен;
 • копчето за превключване на програма е удобно, всички програми са подписани;
 • има вграден регулатор на напрежението;

След като вграденият стабилизатор спаси машината по време на пренапрежение. Изненадах се, че машината след рестартиране не стартира програмата отново, но я продължи.

 • има функция, която ви позволява да почиствате барабана;
 • в машината се поберат до 6 кг пране, а въртенето може да се извършва със скорост 1200 об / мин.

Според мен машината би била идеална, добавете инженери повече програми за миене. Чувствам липса на програмата "деликатно пране" на стара машина, беше, както и на програми за пране на пухени якета и обувки. От друга страна, за такава готина пералня сме платили само 390 долара, така че трябва да „не искам нищо от производителя“. Пет точки!

Дария, НовосибирскSamsung WW6MJ42602W

Точно година мина от закупуването на Samsung WW6MJ42602W и нито една минута не съжалих, че предпочетох тази машина. Почти взех LG, добре е, че съпругът ми ме разубеди. Наскоро случайно попаднах на форум, където експерти разговаряха помежду си и обсъждаха перални машини. Похвалиха моя Samsung, оказва се, че не съм единственият доволен от машината.

Малко разочарован от петнадесетминутния режим на измиване. Закупувайки оборудване, аз се надявах на него и той се оказа обикновено изкушение. Тя наистина го прави за 15 минути, но оставя прането мокро и прахът се изплаква отвратително. Така че не използвам този режим, но всички останали програми са извън похвала. Вярвам, че Samsung WW6MJ42602W може да се купи, особено след като цената му е достъпна.

Елена, Москва

В тази stylochka харесвам абсолютно всичко. Случи се така, че трябваше да живеем около месец без пералня. Това е само тежък труд; не искате врагът да мие ръцете си на две деца. Дори исках да прихващам от съсед известно време Приказна пералня, тя все още се запраши в гаража, но някак си успя. С появата на тази шайба животът се подобри. Много съм доволен!

Елизабет, Ростов на Дон

Считам основните предимства на тази пералня: цена, оптимален набор от програми и много прекрасно измиване. Машината се извива добре, нямам оплаквания, но имам оплаквания за качеството на изплакването. Очевидно тя черпи твърде малко вода и тази икономия идва настрани. Няколко пъти дори изплаквах нещата на ръка, за да измия останалата пудра. За това ще намаля резултата, ще сложа четири точки вместо пет!

Не е ясно защо има мобилен диагностичен режим. Все още не е ясно как да го използвате и дали изобщо ще работи.

Наталия, Санкт Петербург

Машината не ми хареса, много шумна. Откъснете предната стена на съда за прах през първия ден, макар и не много издърпан. Много малко програми, половината от тях не работят нормално. Ужасен модел, евтини неща!

Ирина, Сочи

Страхотна пералня, първокласен дизайн. Не мислех, че сред евтиното оборудване можете да намерите модел с такъв дизайн. Най-много ми харесва факта, че можете да промените програмата директно по време на процеса на измиване.Дори по време на цикъла на въртене на максимум, той не се разклаща и не скача. Много щастлив!

Оксана, Барнаул

Преди година ние все още използвахме древната пишеща машина Indesit. Напоследък тя просто се разболяваше, тя постоянно летеше от колана и имаше много шум. И накрая животът ни се промени, защото взехме Samsung WW6MJ42602W. Каква благословия да не чуваш работата на собствената си пералня. След няколко часа се връщате в банята и в барабана откривате перфектно чисто и добре изцапано пране. Не е ли сладко!

Мнения на мъжете

Павел, БелгородПанел Samsung WW6MJ42602W

Пералнята е много солидна, въпреки факта, че е евтина. Година и половина изтрива почти всеки ден и никога не ни е подвеждал. За дизайн бих сложил пет с плюс, за измиване на четири точки, добре, за полезността на програмите, само три с плюс. За съжаление, разработчиците, но трябваше да работим по програмите по-внимателно. Като цяло, добро оборудване, можете да го вземете, особено ако продавачът прави отстъпка.

Иля, Самара

Много тиха тясна пералня, доволни са съседите. Те дори сега започнаха да ми поздравяват, защото хвърлих старото си тракащо Беко в кошчето. Samsung WW6MJ42602W има куп плюсове.

 • Тя украсява мизерната ми баня.
 • Той перфектно изтрива и изтрива прането.
 • Спестява прах за пране.
 • По повод може да се измие бързо.
 • Тя има инверторен мотор.

Намерете по-добро превозно средство за 400 долара и ще спечелите награда. Лично аз го купих с 10% отстъпка преди половин година и съм доволен от него „като котка, която е яла заквасена сметана“!

Олег, Пенза

Не най-добрата машина от онези, с които трябваше да се справя, но ако погледнете цената, веднага ръката посяга към портфейла. Когато го закупих, помислих за улова, но нямаше улов. Измиването е добро, вземете го, няма да съжалявате. В него има всичко необходимо за ядене и изглежда супер!

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини