Всичко за пералните машини

Отзиви за ултразвукова шайба на Пепеляшка

мнения за шайба ПепеляшкаПреди около 10 години имаше истински бум на ултразвуковите перални машини. Струваха тогава, както сега, доста евтино, а идеята беше много примамлива, че малко устройство, което се побира в джоба ви, може, благодарение на високите технологии, да пере дрехи. Хората масово купуваха такова оборудване, но мнозина останаха откровено недоволни и бумът постепенно утихна. Какво е днес? Днес на пазара има няколко разновидности на такива устройства, включително ултразвуковата пералня Cinderella. Нека видим отзиви на клиентите за нея.

положителен

Полина, Ростов на Дон

Не мога да кажа, че съм възхитен, но въпреки това използвам пералнята на Пепеляшка с два излъчвателя и предлагам отзивите си на вашия съд. Всичко започна преди около три години с подарък от приятели. Имах и пералня дори тогава и така реагирах студено на този подарък, хвърлих го в чекмедже и не помня един месец.

Тогава някак в почивен ден ме привлече експерименти. Извадих Пепеляшка от кутията и я закрепих в леген, където малко по-рано напоих мръсната риза на съпруга си с петна от мазут. Петната изчезнаха, а ризата стана много по-ярка, не съвсем като нова, но нещо близко до това. Бях директно вдъхновен, реших да мия Пепеляшка по-често. Какви неща съм опитвал да измия с тази машина.

  1. Бельото му е бяло. Резултатът не е лош, но все пак по-късно взех оптичен избелител.
  2. Детски тениски и тениски. Те бяха оцветени с плодово пюре, борш и малини. Пепеляшка се справи доста добре, не останаха следи.
  3. Работната ми блуза с петна от кафе. Измива без проблеми.
  4. Работещ съпруг на гащеризон. Върху него имаше стари мазни петна, мазут, лепило. Пепеляшка почти успя, но все пак трябваше да посегне с ръце.

Петната от лепило трябваше да се намалят с разтворител и дори да се надраскат.

Моята присъда е тази: можете да използвате машината, но тя не може да мие всичко, не е магическо устройство. Не знам как работи, не съм експерт, но автоматиката на Пепеляшка никога няма да замени, но може лесно да се допълни.

Марина, Саратов

По едно време имах нещастието да купя пералня Indesit WIUN 105, Който някога го е използвал, ще ме разбере. Просто ужасна машина, изтрива се, не се изтрива, има само едно мъчение. Все още няма възможност за смяна на пералнята, затова взех приятел да използва пералното устройство Cinderella. Постъпвам така:

  • накиснете мръсното пране в леген;
  • Слагам там Пепеляшка и я измивам;
  • Стигам до indesit машина.

Ако действате в този ред, дори силното замърсяване от нещата отива, но колко време се отделя за това. Опитах се просто да го измия с ръцете, резултатът е по-лош, така че ще продължа да действам по горната схема.

Татяна, Москвашайба Пепеляшка

Ползвам Пепеляшка от година и половина. Охлаждащо средство за отстраняване на петна, което служи за помощник на обикновения леген. Факт е, че Пепеляшка засилва ефекта на накисване, но това в никакъв случай не е пералня, така че не мислете, че ще вземете Пепеляшка и нямате нужда от пералня.

отрицателен

Ксения, Тоглиати

Имах Пепеляшка и Ретона, цялата тази глупост. Щом не изпитах чудотворните свойства на тези устройства, няма разлика, че е просто накисване, накисване с тези глупости. Само напразно разклатете светлината. Цената на тези шайби не е голяма, но все пак не искате да изхвърляте пари.

Татяна, Томск

Чудя се колко тесто беше отсечено от продавачите на въздух наведнъж. Сякаш има по-малко глупаци, всички видове Пепеляшка не купувайте. Или просто нормалните автоматични перални са станали по-достъпни. Използвах Пепеляшка два месеца и определено мога да кажа, че не мие нищо, самохипнозата е едно!

Владимир, Нижни Новгород

Това е машината, след нея стоите неподвижно половин час и мамите с ръце. Защо тогава, притеснявайте се, купувайте някои инструменти, парче сапун, пералня и подбрана руска рогозка, за да ви помогнат скъпи домакини и домакини!

Виктория, Новосибирск

Онзи ден забих, сложих две абсолютно еднакви вафлени кърпи, оцветени със сок от моркови в два леген с вода. В единия леген просто прах и топла вода, а в другия - машината на Пепеляшка. Тези две вани стояха 3 часа. В резултат петната бяха еднакво запазени, на едната кърпа и на другата. Изводът подсказва себе си - това е боклук, а не машина, качеството на измиване е на нулево ниво!

Константин, Хабаровск

Преди няколко години баба ми ме „натовари“ как да мия добре машина на Ретон. След това мина месец, тя я изхвърли на сигурно, нейният bzik свърши, но сега съпругата й донесе у дома ултразвукова лайна, наречена Пепеляшка. Е и съвсем естествено, седмица по-късно съпругата беше убедена, че Пепеляшка изобщо не мие и я хвърли в кошчето. Така производителите на устройството „Пепеляшка“ печелят пари, всички домакини са го изпробвали веднъж и те са получили приходите за пет години.

   

1 коментар на читателя

  1. Граватар Людмила Людмила:

    За малки, не много мръсни неща като бельо и чорапогащи, които е жалко да се търкат в обикновена пералня - това е просто незаменим. Много съм доволен.

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини