Всичко за пералните машини

Отзиви за свободно стоящи съдомиялни машини

Отзиви за свободностоящ PMMАбсолютно всички съдомиялни машини могат да бъдат разделени на две големи групи: свободно стоящи съдомиялни и вградени. Някои експерти отделят и компактните съдомиялни машини в отделна група, но те са независими в дизайна, така че в контекста на тази статия вече няма смисъл да разсъждаваме. В тази статия ще се опитаме да съберем обратна връзка от собствениците на различни свободно стоящи съдомиялни машини, които ще кажат на всички какво мислят за тяхната технология.

Bosch SMS 24AW01 E

Олег, Рязан

Купих тази съдомиялна машина преди около четири месеца в голям магазин с добра отстъпка. По принцип имаше само една свободностояща машина на Bosch, така че нямаше голям избор. Продавачът обаче ми предложи голям брой вградени съдомиялни машини, повечето в магазините като цяло. За мен лично вградената миялна машина би била лош вариант, тъй като няма къде да я поставя. И поради това не планирах да прекроя кухнята, въпреки че, разбира се, би било удобно. Хареса ми Bosch SMS 24AW01 E.

  1. Той е с големи размери и побира много ястия.

Инструкциите казват, че машината държи 12 комплекта чинии и дори казва как да ги брои, но не разбрах. Свикнала съм с всичко „по око“.

  1. Тя има електронно управление и има дисплей.
  2. Налична е пълна защита от течове и забавено стартиране.
  3. Има 4 програми за измиване и държач за очила.

Всъщност всичко това е второстепенно, основното е, че машината изглежда естетически и се справя добре с основната си задача - измиване на чинии. Препоръчвам го!

Джулия, Астрахан

Когато взехме друг заем за закупуване на нова кола, мечтата ми за ремонт в кухнята бързо се стопи. Аз обаче съм момиче с характер, така че успях да изтръгна съдомиялна от съпруга си. Ако направите кухнята „умна“, бихте могли да вземете вградена съдомиялна машина и така трябваше да се задоволявате със самостоятелно. По принцип също не е лошо, основното е да не миете съдовете на ръка. Предимството му е, че Bosch SMS 24AW01 E не трябва да мие чинии, което със сигурност се радвам.

Матвей, Москва

Колата е много добра, но за такъв монтаж цената е леко завишена. Няколко пъти беше недохранена. Разбира се, това може да е случайност, но въпреки това ще напиша този факт в минуси. От моя гледна точка техниката заслужава 4,5 точки.

Asko D 5436 W

Анастасия Санкт Петербург

Красива и мощна миялна машина се справя с всякакви изсъхнали замърсявания, дори измиване на суха каша чиста. Цената е висока, но качеството е на върха. Изкачвайки до 13 комплекта съдове, докато тялото е широко 60 см, едва го вписвате в малката си кухня. Има още един малък минус: машината е декорирана във високотехнологичен стил, но не отговаря на дизайна на моя кухненски бокс. Мисля в близко бъдеще да направя ремонт, тогава всичко ще е наред!

Кристина, Москва

За дизайна на пишеща машина можете да поставите пет точки и за работа също. За шест месеца употреба не открих никакви недостатъци, въпреки че честно пробвах и гледах. Слагам мивката през нощта, защото работата й е напълно неразбираема. Тя дори може да си спомни любимата си програма, така че изборът е ограничен само с едно щракване върху панела. Малко е скъпо, но не е жалко да преплащате за такава техника.

Роман, НовосибирскAsko D 5436 W

Измиването на чинии е тежък труд. Наскоро реших да отърва жена си и децата от нея веднъж завинаги. Сега най-големият ми син кара съдомиялна машина Asko D 5436 W. Той събира мръсни съдове в кухнята, правилно ги поставя в кошници, зарежда продукта и стартира програмата. Това отнема няколко часа и чинии с тенджери могат да се почистват в килера, хубаво нещо.

Отначало искахме вградена машина с тесен калъф от 45 см, но производителите на мебели се прецакаха и в резултат на това трябваше да се задоволяваме със свободностоящия Asko D 5436 W. Сега не се притесняваме, мина известно време и свикнахме с новия „домашен помощник“.Може би вградената машина прави кухнята естетична, но това, както се казва, е въпрос на навик.

Candy CDP 2L952 W

Ирина, Воронеж

Тесни свободно стоящи съдомиялни машини, които преди не бях спазил. Те изглеждат наистина неудобно на гишето на магазина. Но по ирония на съдбата подобна машина се вписва перфектно в ъгъл в кухнята, където е нереалистично да се поставя всяка друга миялна машина. Закупих Candy CDP 2L952 W от съображения за икономия, защото струва 237 долара без отстъпка. Работи добре, но малко шумно. Освен шум, не много удобните кошници са достойни за оплаквания, в противен случай всичко е наред.

Татяна, Иркутск

Напразно беше да погледнем евтина тясна съдомиялна машина и особено независима миялна машина. Факт е, че при тесните пишещи машини случаят е по-малко стабилен, особено ако го претоварите с чинии. Дори малка вибрация започва да я люлее и това е проблем, тъй като чиниите дрънкат, а понякога дори бият. Недоволен от закупената съдомиялна машина и би искал да я върне, но някой ще я вземе.

Сложен домакински уред, който е миялна машина, не е толкова лесен за предаване. Максимумът, на който мога да разчитам, е премахването на недостатък, но този структурен недостатък е неотменим.

Иван, Нижни Новгород

Нормална евтина машина с всички необходими функции. Той го взе „не грабва звездите от небето“ и доста доволен. Тя не се мие прекалено добре по икономична програма, но все още не го включвам. Други програми орат правилно. За мен основното е, че съпругата ми не мие чиниите с ръце, а останалото са ежедневните неща, на които нормалните хора не обръщат внимание.

Samsung DW50K4030FW

Анна, Томск

Много исках съдомиялна машина, а миналата година мечтата ми най-накрая се сбъдна. Успях да закупя съдомиялна машина на Samsung DW50K4030FW с отличен дисплей, която се извежда. Тя изглежда малко необичайно, но много готино. Това добавя удобство, тъй като напредъкът на програмата също е ясно видим, както и на дисплея на шайбата. Между другото, вече имампералня samsung WW6MJ30632W и също е от голяма полза за мен.

Samsung DW50K4030FW отмива мазни ястия, мазни корички, които са се залепили за тигани, дори унищожава кафените отлагания без следа. Спестява вода, препарат за миене на съдове и енергия, което също има значение, защото всичко това може да бъде прилично спестяване. Препоръчвам да закупите!

Кристина, ПермSamsung DW50K4030FW

Страхотна кола с необичаен дизайн. Тя веднага привлича вниманието на гостите и перфектно помага да се отървете от мръсните съдове. По-рано, когато се прибирах от работа, често хвърлях мръсни чинии от гняв, защото децата, седящи вкъщи, категорично отказваха да ги мият. Сега уредите мият чиниите, а къщата е идилична. След шест месеца работа забелязах, че отделението за таблети често отказва да се отвори, така че, знаейки тази функция, преминах на прах. В противен случай Samsung DW50K4030FW е почти перфектен.

Евгений, Москва

Дълго време избирате съдомиялна машина, четете отзиви на хора в сайтове за продажба. Спрях се на Samsung DW50K4030FW, оказа се наистина много функционален и надежден, много благодаря на потребителите, които не са твърде мързеливи да споделят мненията си. Усилията ви не бяха напразни, много ми помогнахте.

Флавия TD 55 ВАЛАРА

Николай, Санкт Петербург

Трябваше да взема малка машина, защото не искам да я мия с ръце и просто няма къде да сложа голяма съдомиялна машина. Сложих си Флавия в мивката под мивката, имаше просто достатъчно място за нея. Впечатленията са смесени. Не включва много чинии, но изглежда, че мие добре. Ако гостите ще трябва да миете чиниите с ръце или в съдомиялната машина на три стъпки и това отнема цяла нощ. Плюсът е, че машината може лесно да се инсталира със собствените си ръце и да се донесе от магазина в градския транспорт.

Елена, Пенза

Съпругът ми донесе тази машина преди две седмици. Отначало мислех, че е нова микровълнова печка, оказа се, че съдомиялна машина Flavia TD 55 VALARA.След като го изпробвах, веднага разбрах, че бебето е безполезно за мен, тъй като в него бяха поставени твърде малко чинии. Такова количество може лесно да се измие с ръцете ви, а не да чакате три часа, докато съдомиялната машина се измие. В същото време, когато миете ръцете си, харчите много по-малко препарат за миене на съдове. Като цяло реших така, ако вземем съдомиялна машина, след това пълноразмерна и вградена, така че тя „да не стърчи пред очите ми в кухнята“.

Ирма, Москва

Шумни, малки, мият много зле. Никога не съм предполагал, че малките модели съдомиялни машини са технически недоразвити. Сега ще знам и ще кажа на всички, за да не вземат такива коли. Току-що го придобих само защото хората от форума похвалиха малките миялни, "много благодаря"! Не е щастливо!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини