Всичко за пералните машини

Отзиви за вградени съдомиялни машини на Bosch

съдомиялни машини ШашиСъдомиялните машини Bosch са едни от най-популярните, те се оценяват заради тяхната надеждност и качество. Въпреки това, не всеки може да си позволи технологията на тази марка. И какво казват тези, които вече имат такава машина. Това е, което ще се опитаме да разберем, по-точно, ще направим селекция от отзиви за вградените съдомиялни машини на Bosch.

Bosch SPV40E30RU

NataliNiB, Москва

Създавайки проект за нова кухня, ние заделихме място за миялна машина, тъй като това е безспорно необходима техника, но досега не сме я имали. Производителят на мебели посъветва да вземете Bosch, тъй като качеството на измиване е в най-добрия случай, а истината е, че отзивите за автомобилите на тази марка, които намерихме в Интернет, са предимно положителни. В търсене на най-добрите средства за измиване научихме, че при температура 70 градуса изобщо не можете да поставите този инструмент, но е необходимо да изсипете сол.

При първата проверка направиха това, включиха колата за през нощта, а на сутринта оправиха всичко. Тъй като средството за изплакване не е излято, съдовете не блестяха, но бяха чисти и без химикали. Сега тук го използваме след всяко хранене. Шест месеца по-късно тя се превърна в най-полезното нещо в кухнята.

Найна Киевна

Съдомиялната машина Bosch 45 см принадлежи към вградения тип, който съпругът успя да инсталира и свърже самостоятелно, като гледа видеоклипа. Съпругът ми измисли контролите, настрои всичко, пусна първото изпитателно измиване и ме научи. Обикновено мия чинии при температура 50 градуса, като предварително я запазихте за един ден, въпреки че можете да използвате половин товар. При работа не вдига шум, освен може би малко.Bosch SPV40E30RU

Що се отнася до миенето, в зависимост от продукта и замърсяването на съдовете, може да има различни резултати. Тенджерите и дълбоките чаши на долната кошница може да не се мият, но листчетата за печене, за да се измият, обикновено трябва да се поставят сами. Факт е, че няма дюза за листа за печене, така че е толкова трудно. Но като цяло с правилното подреждане отмива всичко.

Правя чиниите след семейните празници на три етапа: първо, чаши, чаши, чаши, чинии. Вторият подход правя салатни купи и тигани. И последният е моят тиган, докато стигне до него, той стои наводнен с вода. Не е възможно да се постави всичко по различен начин наведнъж.

От средствата използвам всякакви евтини и довършителни. При ежедневно измиване го слагам евтино, когато има стъкло слагам Finish, защото след други средства има бяло покритие. За да обобщя, отбелязвам, че съм доволен от машината, за малка кухня добър вариант. Това нещо е много по-необходимо от козината на бедните животни. Но сега гледам пълен размер машина с всякакви чипове.

elena2112

Купих миялна машина Bosch и много щастлива! Тя има много предимства:

  • Малкият размер, което прави възможно поставянето му под кухненската маса, не заема много място, като се има предвид размерът на кухнята на Хрушчов.
  • Тича безшумно.
  • Атрактивен дизайн.
  • Надеждност.

Недостатъкът е високата цена и трябва да закупите консумативи за нея. Иначе всичко е страхотно.

Bosch SPV 40M 20RU

Мартишкин, Нижни НовгородBosch SPV 40M 20RU

Без миялна машина, сега е много трудно. Използвам тази техника вече почти година; дори не мога да си представя да живея без нея. Моделът SPV40M 20RU е избран според оптималния брой режими и наличието на програмен таймер. Тази тясна машина от 45 см е достатъчна за семейство от 4 души.

Тъй като в нашия апартамент има двуфазен метър, таймерът за забавяне беше задължителен. Това ви позволява да включите колата през нощта и да спестите от електричество. Програмата, която използваме най-много, е автоматична, аз също включвам предварително накисване, ако натрупам мръсни съдове за дълго време. За нас този автомобил стана много полезен, съветваме всички да си купят.

Ако имате деца, тогава можете да оцените функцията „защита на детето“, когато вратата се заключва по време на работа.

Регион Мария 37, Иваново

Вграден BOSCH SPV 40M 45 см. Имаме първата миялна машина, радваме се на нея. Лесен за работа, има дисплей, половин товар, в допълнение, можете да добавяте прибори по време на процеса на миене. Колата е подходяща за малко семейство. Но най-важното е, че се перат великолепно, дори мазни листа за печене след фурната. Работата не вдига шум, консумира минимум вода и електричество. Включвам колата изключително за през нощта.

Bosch SPV69T90EU

Абетка, Украйна

Моята първа миялна машина, предназначена за малко семейство. Защо точно тази машина?

  • Първо, това е Bosch. Тази компания разполага с пералня и хладилник.
  • Второ, параметрите перфектно пасват на нашата кухня.
  • Трето, работи тихо, в друга стая не се чува, спокойно се включва през нощта и спи.
  • Четвърто, консумацията на вода е само 9 литра.
  • Пето, различни програми, включително половин зареждане, както и таймер за отлагане.

Какво мога да кажа за измиването? С една дума, той перфектно измива стъкло, блести без ивици, а също и отмива чинии. Но съдовете не винаги се мият, но от друга страна, това е техника за миене на чинии, а не за обелване на мръсотия. Между другото, не забравяйте, че не всички тигани могат да бъдат измити, но за това вижте инструкциите. Във всеки случай колата се мие по-добре от човешки ръце.

В миялната машина могат да се мият не само чиниите, но и гумени играчки.

За измиване използваме само специални таблетки, закупени в Полша, или мои без тях изобщо, но не много мръсни съдове. С управлението ще разберете няколко мивки, всичко е лесно и просто. С голям брой ястия трябва да го включите два пъти, ако това често ви се случва, помислете веднага за машина със стандартен размер. Най-голямата муха в мехлема е, че цените му варират от $ 480 до $ 600, което не е евтино.

Екатерина ДраченкоBosch SPV69T90EU

Съдомиялната машина Bosch може да се нарече еталон. Управлява се лесно, има достатъчен брой програми и температурни условия. Той е с ниска консумация на мощност клас A ++. Тесните размери ви позволяват да изградите машината дори в малка кухня. Ако слагате много чинии, сензорът за натоварване ще ви информира за това.

Саша Бас

Красивият дизайн на машината я прави невидима, още повече, че този модел е вграден в мебелите. Лесно за включване, малко по-различно от предишното. И най-важното - отмива дори изсушена храна. Той изразходва не само вода и енергия, но и малко измиване, тоест във всички отношения икономична техника. Хареса ми „чипа“ под формата на греда на пода, особено за деца и котка.

Други модели

Nata_test

Имам вградена миялна машина с размер 45 см. BOSCH SRV 55T03EU. Всички знаят нейните предимства, как не мога да си представя да живея без нея, който не би казал какво. Що се отнася до колата ми, тя ми служи повече от 7 години, докато работи правилно и без повреди. Родителите имаха различна марка, така че вече се разделиха с нея и купиха и Бош, сестрата също не пое рискове и купи Bosch. Засега всички са доволни.

Трябваше да свикна с това: не мийте тиганите, защото покритието се отмива с мазнини и други замърсявания. Това е проверено, така че се учете от грешките на другите. Вторият момент е свързан със сушенето. Кондензира се и трябва да отворите вратата, така че всички капки да се изпарят по-бързо. Може да е неудобно да се прави, когато машината работи през нощта, твърде мързелива, за да стане. Но можете да свикнете. От мен миялната машина получава 5 точки.

VasilkovaV

Тъй като в кухнята има много малко място, ние дори не се замислихме за PMM. Но постоянно се оплаквах на мъжа си от планината на чиниите, а той, като се отказа, ми предложи да си купя компактен модел, особено след като все още трябва да се занимавам с малко дете. Разтърка информацията в Интернет, заключи, че малка миялна машина не може да направи, трябва да вземете поне тясна.

Веднага след като се появи и стартира машината BOSCH SMV30D30RU, разбрахме, че е чудо! Всички чинии, тиган, тиган, купи се изпращат веднага до колата и остава на мен да натисна един бутон и за щастие съм свободен.

Всяко момиче мечтае за такъв подарък, това е чудесен подарък за всеки празник.Да, и моят съвет към вас, вземете пълни, дарете шкафове, няма да съжалявате. Няма оплаквания за годината на употреба, основното е да изберете добър инструмент, аз се заселих на Frau Grett, евтин и висококачествен. Сега мама има миялна машина от Bosch.

В заключение искам да кажа, че отрицателните думи и отзивите за машините на Bosch са много редки. Може би марката е разплетена, или може би истината на автомобила е качество и надеждност. Имайте добър избор!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини