Всичко за пералните машини

Отзиви за вградени съдомиялни машини на Bosch SMV 53l30

Съдомиялна машина Bosch отзиви SMV 53l30Ярък представител на съдомиялните машини Bosch SPS 40E12 RU в пълен размер и лесно ще мие всички съдове в къщата. Така би описал тази пишеща машина типичен продавач на супермаркет домакински уреди. Но какво наистина може да се каже за тази съдомиялна машина, в допълнение към написаното в описанието? Разглеждаме отзивите на клиентите и установяваме.

положителен

Людмила, Стари Оскол

Преди две години Bosch SPS 40E12 RU реших да купя в онлайн магазина. Това беше първата ми голяма онлайн покупка. Не исках наистина да го правя, но нямаше избор, две деца в къщата и съпругът ми работи до късно. Специалистите го донесоха и монтираха за мен още на следващия ден. Общото впечатление беше положително веднага и сега като цяло съм доволен от покупката.

  1. Машината е голяма, докато е напълно скрита от мебелната фасада, сякаш изобщо не е в кухнята.
  2. Тя е изключително просторна. Дори след приемане на гости, когато приборите натрупват невероятна планина, всичко може да се мие наведнъж.

Разбрах почти веднага, че съдовете трябва да се поставят правилно в кошничките, след това ще се измият добре и ще се поберат в големи количества.

  1. Тя има всички добре обмислени програми, особено харесвам предварително изплакване, както и наполовина зареждане. Ако съдовете са много мръсни и освен това все още са сухи, не можете да направите без изплакване.
  2. Удобна и просторна кошница за прибори.
  3. Сгъваемите стелажи за чинии са в кошниците. Ако има малко чинии, те могат да бъдат сгънати и да се освободи допълнително пространство за други ястия.
  4. Работи доста тихо. Водата е малко шумна и изтичането също се чува и процесът на измиване протича почти безшумно.

Панел Bosch SMV 53l30Включвам машината много често, дори в случаите, когато чиниите се натрупват малко. Погрижете се за ръцете си, което ви съветвам. Пет точки!

Руслан, Санкт Петербург

Купих тази пишеща машина заради марката и разумната цена и според мен не се провалиха. Мие се хладно, харчи малко пари и вода. Слагам половин таблетка на пълен товарПочистване на съдомиялна машина и всичко е перфектно измито. На пода има готина функция за греда. Влизате в тъмната кухня и веднага можете да видите дали машината мие или вече е приключила. Мисля, че за тези пари придобих „истинско злато”.

Иля, Смоленск

Ако искате качествена миялна машина, обърнете внимание на Bosch SPS 40E12 RU. Това е втората ми година работа за мен, жена ми и аз сме много доволни. Дори изтърканите стари тигани започнаха да изглеждат по-нови, но ние съсипахме месомелачката. След измиване стана черно, това означава да прочетете инструкциите, след като направите някои глупави неща. Препоръчвам да закупите!

Анна, Москва

Бях доволен от всичко в тази машина, освен шум. Детето се уплашило, когато машината набирала вода. Съпругът ми намери решение: купих някакъв материал за шумоизолация за автомобили, извадих кола от ниша и след това залепих корпуса с този материал. След като върна машината на мястото си, веднага я тествах. Не ми вярвайте, дори не разбрах кога машината започна да се мие и кога завърши, перфектна тишина. Сега моят Bosch е без недостатъци!

Борис, Екатеринбург

Реших да закупя Bosch SPS 40E12 RU, тъй като наскоро баба ми използва тази техника. Баба ми е напреднала, взех нормална машина. Тествах го, хареса ми и взех точно същия модел. Най-много харесвам програми, на стара пишеща машина имах само две функции, така че миеше лошо. Bosch мие страхотно, много ми харесва!

Юлия, Санкт Петербург

Добра миялна машина, която има всички необходими функции: предварително накисване, таймер за забавяне, икономична програма за леко мръсни съдове. 12 комплекта ястия влизат, това е много, нямам толкова много вкъщи Ястията изсъхват нормално. Пет точки!

Наталия, МоскваBosch SMV 53l30

Чудесно е, че първата ми миялна машина беше Bosch, благодарение на съпруга ми. Всички мои чинии се промениха. И химикалките забравиха какъв почистващ препарат се смесва с гореща вода. Сглобих миялна машина на съвестта си, мисля, че няма да се счупи. Препоръчвам го!

отрицателен

Татяна, Новосибирск

Когато купих Bosch SPS 40E12 RU, реших, че сега няма да пипам чинии. Но всичко се оказа по различен начин. Тигани и тигани все ми мият ръцете, защото миялната машина ги мие страшно. Един приятел ме посъветва да сменя хапчетата, защото използвах евтини. Аз се подчиних, взех финала и започнах да слагам таблетки и половина, нулев смисъл. Не препоръчвам да купувате тази съдомиялна машина!

Катрин, Красноярск

Всъщност това е ужасна машина, която се развали на третия ми работен ден. Електрониката изгоря и няма пренапрежение и няма как да бъде, защото нашите кухненски уреди са свързани чрез стабилизатор. Много съм разстроен, голям минус за производителя!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини