Всичко за пералните машини

Отзиви за таблетки за съдомиялна машина Vertex

Отзиви за Vertex таблетиВ търсене на евтини средства за съдомиялна машина хората обикалят не само околните магазини. Мнозина в стремеж за спестявания се скитат в различни онлайн магазини, участват в съвместни покупки и дори посещават чужди онлайн портали. Съвсем наскоро на разположение на собствениците на съдомиялни машини имаше таблети за съдомиялна машина Vertex 5 в 1 руска произведена. Нека да видим какво мислят за тези хапчета.

Мнения за начинаещи

Руслан, Екатеринбург

Преди около месец попаднах на нови таблетки за съдомиялна машина Vertex. Отидох до Dixie за мокри кърпички и видях препарат за почистване на съдомиялна машина на атрактивна цена. 60 таблетки са опаковани в пластмасови кошници. Цена 7 долара 10 цента на кошница. Реших, че се оказва доста изгодно, добре, приех го като тест. Сега опаковката още не е приключила, но мога да направя някои изводи.

  1. Всяка таблетка е индивидуално опакована, но обикновеният целофан не се разтваря във вода, така че трябва да разопаковате капсулите всеки път.
  2. Таблетките вършат добра работа като мият чинии. Във всеки случай го правят не по-лошо от скъпо Таблетки BioMioкоито използвах преди.
  3. Това са нашите домашни капсули, което обяснява ниската им цена.
  4. Те не миришат почти нищо. А върху ястията зърнените средства също не остават.

Стъклените съдове стават напълно прозрачни, което означава, че целият продукт изчезва с мръсна вода без следа.

Досега не успях да открия никакви недостатъци в тези хапчета. Ще ги купя допълнително, ако разбера нещо, определено ще напиша.

Ирина, Самара

Напоследък използвам таблетки Vertex, но вече успях да оценя очарованието им. Самите таблетки са ефективни и екологични. Те са евтини. Предлага се във функционална опаковка от 60 броя. Пакетът е пластмасова кошница с дръжка, която смятам да използвам в страната за разсад. Още не го препоръчвам, ще си направя почивка, за да открия възможен улов, но засега всичко ми харесва.

Иван, Москва

Моите ястия с таблетки Готово за около година и половина. Онзи ден реших да опитам нещо по-евтино. Сблъска се с Vertex. Това са 5 в 1 капсули като таблетки Finish, само че те имат различна опаковка. Опитах се да купя малък пакет за тестване, но в магазина имаше само три опаковки по 60 броя, взех един. Vertex се оказаха прекрасни, сега ще ги взема, защото те са половината от цената на финала и не по-малко ефективни.

Използвайте до 1 година

Юлия, КостромаВертекс таблетки

Преди три години те взеха ипотека, сега трябва да спестят много. Сега няма начин да купувам скъпи таблети за съдомиялна машина, но не ми трябват, тъй като използвам Vertex капсули повече от 7 месеца. Взимам голяма опаковка и това ми издържа два месеца и половина. В същото време давам 7,5 долара за опаковка. Много е полезно, въпреки факта, че качеството на капсулите е много високо. Препоръчвам го!

Татяна, Ростов на Дон

Таблетките са със средно качество. Те мият добре съдове, скъпи са, но не могат да бъдат измити от чашата без допълнително изплакване. Моята стара машина беше без тази функция, не беше много удобна. Новата машина има допълнително изплакване, така че няма проблеми. Ако искате, можете да експериментирате сами. Но помислете за белите петна, видими само по стъклото.

Използвайте по-дълго от година

Юри, Санкт Петербург

Съдомиялната не е финансова тежест за мен, защото пия таблетки Vertex от година и половина. Не съм виждал никакъв прах или сол от тази марка, въпреки че търсих, има само хапчета и благодаря за това. Слагам цялото хапче само когато съдомиялната машина е запушена с прибори до отказ. В други случаи слагам половин таблетка, всичко е перфектно измито. Таблетката не се разтваря в студена или леко топла вода, необходимо е поне 40 градуса, но моята миялна машина я разтваря нормално.Като цяло доволен, ще продължа да купувам.

Алена, Кисловодск

Днес най-нормалните таблети за съдомиялни машини на марката Vertex. Опитах много различни хапчета и се настаних върху тях. Купуването им в нашия град не е лесно, така че трябва да ги поръчам онлайн. Страхотен инструмент на разумна цена. Пет точки!

Светлана, Москва

Добри хапчета, едни от най-евтините на пазара. Вземам ги от предишната година, тогава те просто се появиха. Сега е по-трудно да ги купите, но намирам. Мисля да взема няколко големи пакета в резерв.

Андрей, Волгоград

Преди малко повече от година се обърках с търсенето на евтина и ефективна съдомиялна машина. Четох отзиви в мрежата, интервюирах продавачи, потърсих всякаква информация за средствата. Опитах много различни прахове и таблетки, но се настаних на два варианта: Somat и Vertex. Тогава Сомат спря да купува, защото е малко по-лошо и малко по-скъпо. Повярвайте на моя опит, няма да намерите Vertex по-добър от евтин.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини