Всичко за пералните машини

Отзиви за таблетки за съдомиялна машина Somat

Отзиви за таблет СоматИзвестните таблетки Somat за съдомиялни машини са много популярни, на първо място, заради цената им. Днес голяма опаковка от такива хапчета (84 броя) може да бъде закупена за около 6,5 долара, докато таблетките на друга добре известна марка Finish в същата сума ще струват около 14 долара. Цената е атрактивна, веднага е очевидна, но какво да кажем за качеството? Това могат да ни кажат потребителите, които използват тези хапчета от дълго време.

положителен

Людмила, Москва

Използвам го от около две годинисъдомиялна машина HansaZIM 426EH и много доволен. Заедно с машината закупих комплект Finish, таблетки и сол. Около година използвах тези средства, а след това реших да ги разменя за нещо друго. Факт е, че тези средства наскоро се повишиха и бих искал да използвам химия, която по качество няма да е по-ниска от таблетките Finish, а на цена, която ще е по-евтина. Търсенето продължи около две седмици, докато не опитах Somat All in 1 таблетки.

  1. Продуктът не оставя и най-малка следа върху чиниите, както и финишът.
  2. Качеството на миенето на съдове не е намаляло. Това доказва почти година от моите лични изпитания.

С таблетки Сомат измих дори петмилиметров слой от изгорени мазнини от пателата, така че не се съмнявам в тяхната ефективност.

  1. Капсулите се разтварят перфектно, нищо не остава в тавата.
  2. Таблетките са функционални. Те разтварят замърсяванията, омекотяват водата, а също така предпазват съдомиялната машина от мащаб.
  3. Написано е, че те не съдържат хлор. Изглежда така, защото мъжът ми е алергичен към белина и той смърка тези хапчета спокойно.

Това е редкият случай, когато успях наистина да спестя и не загубих нищо. Тези хапчета може да не са най-раздутите, но са доста добри.

Марина, Смоленск

Може би единственият недостатък на таблетите Сомат е липсата на разтворим филм. Преди да заредите таблета, трябва да разгърнете. Но според мен това е много малко неудобство, защото този инструмент ви позволява да намалите наполовина разходите за миене на съдове. Неведнъж съм намирал в мрежата информация, дискредитираща любимия ми сомат. Нека остане на съвестта на хората, които пишат гадни неща за тези хапчета, въпреки че понякога те сами не са ги опитвали. Опитах и ​​знам отлично, че това са достойни хапчета и можете спокойно да ги купите.

Ирина, Рязан

Пускам съдомиялната си машина два пъти на ден. Тя работи за мен като пчела и ако миех чинии със скъп продукт, мъжът ми щеше да ме убие. Купувам евтини таблети Сомат и дори тогава парите отиват прилично. Харесвам хапчетата, съдовете се мият нормално. Не съм опитвал нищо друго, така че нямам с какво да се сравнявам.

Елена, Сочи

Таблетките са миниатюрни и много ефективни. Някои евтини хапчета се правят с големи размери, поради което се забиват в отделението за съдомиялна машина. Тук не става въпрос за Сомат. Капсулите им са спретнати, разтварят се идеално и се справят със задачата си 100%. Препоръчвам го!

Алена, Санкт Петербург

Съдомиялна машина е удобна, но се оказва, че може да бъде и скъпа. Когато дъщеря ми ме посъветва да премина на 3 в 1 сомат капсули, в началото се страхувах за миялна машина, никога не знаеш какво, защото продуктът е евтин. Оказва се, че Somat не е по-лош от най-скъпите таблетки, в допълнение, тези капсули съдържат екологично чисти компоненти.

Матвей, Томск

Моята машина мие чинии добре благодарение на прах и таблетки Сомат. Отначало използвах само прах, после постепенно започнах да опитвам хапчета, а наскоро напълно преминах към хапчета. Сестра ми казва, че съм била напълно мързелива.Опитах се да използвам лекарството за Фея, но се оказа по-лошо от Сомат.

Ксения, Волгоградсоматичен

Тези хапчета са опция за онези, които знаят как да спестят пари и разбират от какво могат да спестят, без да навредят на себе си.Соматът се разтваря лесно във вода при 60 градуса, ако изберете подходящата програма, тогава съдовете ще се мият перфектно. Купувам ги от шест месеца и никога не съм имал проблем с тях.

Дмитрий, Москва

Сомат таблетките са ми добре познати, купувам ги повече от година и половина. Наскоро ги поръчвам на едро в един онлайн магазин. Първият път се оказа като цяло евтино, защото имаше дял по тях. 1 таблетка ми дойде при 7 цента, докато трябваше да закупя 5 опаковки. Сега ще поръчам за трети път, ще взема повече, така че да е достатъчно за една година

отрицателен

Татяна, Новоросийск

Преди да опитам таблетите Сомат, прочетох много отзиви за тях. Историите на хората ме впечатлиха и отидох в магазина. Първо, не можах да намеря таблети Сомат само за 9 долара на опаковка, не твърде евтино. Второ, опитах да мия чиниите с тях и с изненада установих, че таблетките са отвратително измити. Жалко е, че хвърлих пари, няма да слушам никой друг!

Яна, Москва

Оказва се, че филмът върху таблетките не се разтваря във вода. Самите таблетки, ако се освободят предварително от опаковката, се разтварят нормално, но качеството на измиване е неприемливо. С прах Finish се измива мръсно покритие от чай и кафе от чашата и ако използвате Somat, замърсяванията остават. Сушената храна от чиниите също е лошо измита, особено остатъците от каша. Не го препоръчвам!

Алла, Ростов на Дон

Таблетът Somat се измива добре, ако го поставите изцяло. Ако изрежете капсулата, тогава половината не може да измие нищо. Крайните капсули съдържат по-висока концентрация на детергент, така че дори наполовина да се измие перфектно. Ако всичко е добре изчислено, се оказва, че приемането на таблетките Finish е по-изгодно, въпреки че струват повече.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини