Всичко за пералните машини

Отзиви за таблети за съдомиялна машина Fasty

Отзиви за таблети FastyМного собственици на съдомиялни са свикнали да използват прахове, но ситуацията постепенно се променя. Все повече и повече хора предпочитат хапчетата на прах, защото са по-удобни за употреба. Таблетките обаче са скъпо удоволствие, така че нашият потребител търси по-евтини и по-качествени средства. Таблетките за съдомиялна машина Fasty явно отговарят на тези изисквания, тъй като хората активно се интересуват от тях. Проверете това изявление, като прочетете техните отзиви.

Мнения на жените

Евелина, Москва

Използвам тези таблетки за съдомиялна машина, тъй като използвах тестова торбичка с Finish капсули, която се доставя с новата машина. Не мога да предположа, че Fasty е по-добър от финала, вероятно изобщо не могат да се сравняват, но този инструмент ми подхожда.

  1. Хапчетата имат добра цена. За нашия настоящ бюджет точно.
  2. Те осигуряват нормално миене на съдове. Никога не ми се е налагало да взема нещо у дома.

Имам миялна машина за 12 комплекта от Bosch. Един таблет Fasty „над очите“ е достатъчен за пълно натоварване.

  1. Те работят дори ако ги разрежете наполовина.
  2. Те не миришат на нещо химическо и не изглежда да съдържат никакви муци.

Тези хапчета нямат измамен, разтворим пакет, но нямам нужда от такава бездомна. Основното е, че те са евтини и работят.

Наталия, Новосибирск

Приемам тези таблетки в икономична опаковка от 60 капсули. Оказва се много изгодно. Можете да вземете по-малка проба и опаковка, но тогава такива ползи няма да работят. Капсулите са опаковани в индивидуална опаковка. Разтварят се нормално и мият добре съдовете. Пет точки!

Галина, Санкт Петербург

По някаква причина капсулите Fasty се наричат ​​10 в 1. Какво е 10 в 1, не е ясно, но те мият добре чинии. Много голяма опаковка от 60 таблетки ми струва 7 долара и 20 цента. За сравнение, пакет таблетки Finish 54 броя струва 24 долара. По едно време ги използвах, но после реших да не преплащам. Препоръчвам го!

Олга, Омск

Четири години, използвайки съдомиялната машина, трябваше да използвам различни препарати за миене на съдове. Последния път, когато взех Сомат таблеткизащото ги харесвах и бяха евтини. Но наскоро намерих по-добро лекарство, капсули Fasty. От тях не остава плака върху съдовете, цялата мръсотия се измива, плюс съдомиялната машина е защитена от мащаб, корозия и други мръсотии. Винаги съм знаела, че малко рекламираните средства често са най-евтините и най-добрите.

Марина, Пензабързи хапчета

Предпочитам прахове, защото когато изсипете праха е по-лесно да изчислите дозата и изобщо не искам да режа хапчетата. Опитах няколко хапчета, но от всичко помня най-много Фасти. Има много в пакет и те са евтини. Качеството на измиването е най-често. Мисля, че сега има малко специални инструменти за съдомиялни машини, които по принцип не се справят със задачата си. Вероятно само фалшиви. За съдомиялна машина е по-добре да вземете прах, но ако сте почитател на хапчетата, опитайте Fasty, може да ви харесат.

Анна, Москва

Харесвам много хапчета, но по-често приемам Finish и Fasti. Ако съдовете са ужасно мръсни, слагам половин таблетка Finish, половината от Fasty. Ако мръсотията върху чиниите е обикновена, слагам неизрязаната капсула Фасти. Оказва се много икономично и най-важното е, че работи. Препоръчвам да закупите!

Мнения на мъжете

Александър, Владивосток

Обичам да мия чиниите в съдомиялната машина, включително експресната програма, защото тази програма работи по-бързо, но се изпира нормално. Но, за съжаление, в този режим таблетките Fasty nifiga не се разтварят. Може би водата е твърде студена. Хванах силен пакет, какво ям тези хапчета сега?

Отворих пакета с хапчета, сега продуктът не може да бъде върнат обратно в магазина.

Николай, Екатеринбург

Преди седмица купих съдомиялна машина.Необходимо беше да избера нормално лекарство, затова прочетох ревюта на таблетки за съдомиялни машини в интернет и бях привлечена от няколко препратки към добри и евтини капсули Fasty. Едва ли ги намерих и закупих, а след това ги тествах в новата си машина. Не мръснах на мръсни съдове. Хвърлих тенджери и тигани с дебели корички от изгорена мазнина в кошници. По интензивна програма машината изми всичко до блясък. Фасти и новата ми съдомиялна машина се оказаха страхотен екип.

Евгений, Астрахан

Нормално лекарство, на което може да се вярва дори с крехки ястия. Многоцветните таблетки бързо насищат вода с активни вещества, които свързват мръсотията и я измиват от чиниите. Много ги харесвам, те са едновременно ефективни и евтини.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини