Всичко за пералните машини

Отзиви за таблетки за съдомиялна машина Ekonta

Ектонт таблетки отзивиСпециални таблетки за съдомиялни машини, наречени Econta 7 в 1, почти не се появяват в някои магазини, веднага привлякоха вниманието на собствениците на съдомиялни машини. Каква е тайната, защото таблетките с подобни свойства са пълни по рафтовете? Привлекателността на тези хапчета се обяснява много просто, те са едни от най-евтините. Евтиността е, разбира се, добра, но какво да кажем за качеството, струва ли си изобщо да ги купувате? На този и други въпроси ще отговарят потребители, които вече са опитали тези таблети, не за нищо, че пишат отзиви.

Привърженици на средствата

Юлия, Москва

Преди няколко години намерих на тезгяха в Pyaterochka няколко нови, необичайни хапчета за съдомиялна машина, които се казваха Ekonta. Тогава те бяха доста евтини, дори мислех, че малко известна компания се опитва да се върти, давайки продуктите си почти за нищо. Накратко, след като помислих малко, взех този продукт като тест, вместо обичайния таблетно покритие за съдомиялна машина, Някак си исках да спестя пари, иначе не прекарвах много време в миене на чинии.

Вкъщи внимателно разгледах опаковките. Всичко изглежда нормално:

  • трислойни таблетки - зелен, жълт и светло син слой.
  • заяви, че таблетката дава 7 ефекта за грижата за съдовете.
  • започва да действа вече при температура 300S.
  • ефективно измива чиниите от всякакви замърсявания.

опаковки за хапчетаБях скептично настроен към това, което прочетох, защото не бях свикнал да приемам ничия дума, особено на непроверен производител. Същата вечер дадох на таблетите обща проверка. Имахме семейна вечеря, която беше дебела патица. Ястията след него бяха покрити с плътен мазен филм, без да се броят други замърсители. Реших да действам строго според инструкциите.

  1. Почистих големи парчета храна от чиниите.
  2. Правилно заредени съдовете в кошницата.
  3. Добавено цяло хапче към дозатора.
  4. Проверих дали съдовете не блокират капака на дозатора.
  5. Затворих вратата и стартирах режима на миене на 450S.

Исках да проверя таблета на 300C, но, за съжаление, моята машина мие поне на 450S.

Очаквах с нетърпение резултата. Той беше окуражаващ. Не перфектно, разбира се, но много, много добро. Във всеки случай при такива тежки условия тестът се разтваря напълно, като отмива цялата мазнина. На листа за печене останаха само малки следи. Мисля, че ако стартирах измиването при по-висока температура или увеличих времето за изпълнение на програмата, няма да има следа от мръсотия.

Заключение - можете и трябва да използвате хапчета, но има един проблем, не мога да ги купя никъде. През последните 6 месеца те не се продават на търговски обекти, където обикновено ги взимам. Какво се оказва, просто намерете правилния инструмент, той веднага изчезва, обижда!

Игор, Санкт Петербург

Добри хапчета, използвам ги от доста време, мият ефективно съдове. Никога не слагам хапчето напълно, половинките са достатъчно „за очите“. Резултатът е добро спестяване.

Ирина, Владикавказ

Взимам тези хапчета в Pyaterochka за нелепи пари. Мислех, че за годината вече спестих почти 1800 рубли на таблетки за миене на съдове. Не е лошо, като се има предвид, че моите чинии са толкова чисти, колкото след маркови продукти, за които трябва да платите половината заплата. В хладна вода те се мият ясно по-лошо, оптималната температура на измиване е 45 градуса.

Опонентите означава

таблетка еконтЛариса, Москва

Съдомиялната машина е пълно удобство, но за това удобство трябва да платите много пари. Отначало някак си не се замислих за това, тъй като купих съдомиялна машина на Bosch, ми подариха шестмесечна доставка на таблетки Finish като подарък. Те имаха такова действие. Първите шест месеца бях щастлива, тъй като изобщо не ми се налагаше да харча пари за пишеща машина, добре, само дето трябваше да взема пакет сол.

Щом доставките на хапчета се изчерпаха, трябваше да помисля за закупуване на алтернативен продукт, защото приемането на Finish всеки път се оказва нерентабилно. Намерих такъв инструмент, той се казваше "Ekonta", изглежда. След първото стартиране на машината с нови таблети се оказа, че цената им напълно отразява качеството. Машината мие чиниите сякаш без хапчета. Никога няма да ги взема отново и не ви съветвам!

Съставът им също не е привлекателен. Съдържа 30% фосфати - направете заключения.

Елена, Новосибирск

Лошо лекарство, просто ужасно. Хвърлих пари, купувайки тези хапчета. Отначало мислех, че мога да изчакам, докато изтичат, за да купя обичайните, но след това разбрах, че нервите са по-скъпи. По-добре е да ги дам на моя съсед или напълно да ги изхвърля!

LiEsk, Москва

Натъкнах се на тези хапчета на Кръстопът. Не се надяваше на нищо, тя взе пакет от 30 броя. Жалко е, че в продажба нямаше малка кутия. Таблетките бяха, меко казано, не много добри. Мазнините се мият лошо, сушената каша също като цяло е недоволна от мен. Ще потърся друго лекарство, нека е малко по-скъпо, основното е, че сапунът е по-ефективен.

След анализ на мненията на потребителите относно тези хапчета стигнахме до извода, че повечето хора остават безразлични или говорят за този инструмент изключително негативно. Само няколко харесаха тези хапчета, въпреки че е твърде рано да се правят окончателни заключения.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини