Всичко за пералните машини

Отзиви за таблетки за съдомиялна машина Aquarius

Отзиви за таблетки ВодолейFinish, Bio Mio, Fairy - това не е най-евтиното средство за миене на чинии в съдомиялната машина. Разбира се, те са добри, но цената често обезкуражава купувачите с малък доход. Те са принудени да обръщат внимание на по-евтините средства. Таблетките за съдомиялни машини Aquarius, за разлика от тях, принадлежат към групата на евтините продукти, които привличат хората, но какво е тяхното качество? Ние изучаваме потребителските отзиви и откриваме.

положителен

Наталия, Хабаровск

Написано е, че любимите ми таблетки Водолей се правят в Италия. Трудно е да се повярва, още повече, че цената е много ниска. Взимам голяма опаковка от 56 броя и давам пет долара и половина. Достатъчно печеливша, въпреки че преди тези таблети бяха по-евтини. Съдовете се мият нормално, няма оплаквания.

Иля, Москва

Купувам Водолей от три месеца в замяна на таблетките Finish. Измиването на съдове в съдомиялна машина със сигурност е удобно, но сега е много скъпо да се мие. Съпругата ми и аз купуваме Водолей, разделяме таблетките наполовина и ние имаме достатъчно опаковки за дълго време.

 1. Половинките на таблетката са достатъчни за едно измиване дори на голямо количество мръсни съдове, само вода трябва да се прави на 60 градуса.

Имаме съдомиялна машина за 12 комплекта. Когато сте напълно заредени, половин таблетка е достатъчна за добро измиване.

 1. Хапчетата почти не миришат. Те не оставят никаква миризма върху чиниите.
 2. Има индивидуален пакет, поради който капсулите не се рушат вътре в опаковката.
 3. Разтварят се добре в гореща вода, в топла вода не мия съдовете.
 4. Цената е ниска, особено ако вземете голям, икономичен пакет.

Благодарение на факта, че преминахме във Водолей, има достатъчно пари за стока сол завършек за миялна машина. Не рискуваме да вземем евтина сол, тъй като старата миялна машина не е в ред именно заради лошата сол.

Яна, Кострома

Аз някак не се заблуждавам с екологичността на таблетките за съдомиялна машина. Основното е, че те обикновено се мият и са евтини, останалото са всички глупости. Водолеите са нормални хапчета, които спокойно мога да препоръчам на всички.

Борис, Москва

Водолей Всичко в 1, закупени случайно в голям магазин за битова химия. Италианският флаг, изобразен на опаковката, и ниската цена ми хванаха окото. Реших да взема проба от опаковки за 14 капсули, което между другото струва по-малко от два долара. След по-малко от месец пристигнах и вече закупих голям пакет с 56 таблетки. Съпругата ми особено хареса продукта, веднага го пусна в обращение и изми всички тигани, които по някаква причина не миеха с предишните таблетки. Пет точки!

отрицателен

Евгений, Москва

Отказах таблетките Водолей почти веднага. Първо, те лошо мият изсушената храна. Второ, те не са напълно измити съдовете. Няколко пъти забелязах гадно белезникаво покритие върху чинии и тигани. Те трябваше да изплакнат, избършат и след това само да се допълнят в килера. Тази опция изобщо не ме устройва!

Ирма, Санкт Петербург

Ако се интересувате от нискокачествени таблетки, може да предпочетете Водолей. Наистина са евтини, но това е единственият им плюс. Веществата, съставляващи таблетките, се утаяват върху чиниите. Можете да ги измиете с двойно изплакване, но ако машината няма такава функция, качеството на измиване ще бъде ужасно и това не е само моето мнение.

Александър, БелгородТаблетки за съдомиялна машина Водолей

В началото тези хапчета бяха по-добри, но през последните два месеца купувах ужасно лекарство. Изглежда производителите на Водолеи са напълно нахални. Те карат евтини неща, което изобщо не се справя с неговите функции. Ще отида до финала, скъпо разбира се, но ще съм сигурен в резултата.

Николай, Северодвинск

Водолей е пример за хапче, което никога не трябва да се купува. Това не е случаят, когато можете разумно да спестите. Опитах се да премина към тях, изоставяйки скъпите си феи и много се обърках. Съдовете спряха да се мият добре.Вероятно ще си купя отново Феи или може би ще потърся друго.

Татяна, Стари Оскол

Като разгледахме действието, взехме с майка ми таблетки за миене на съдове Водолей на евтиното. Сега мислим къде да ги продадем. Това е най-лошият инструмент, който съм опитвал. Явно магазинът специално е уредил акция и е уредил да се отървем от тази химия възможно най-скоро. Те не мият съдовете, а по-скоро го замърсяват, покривайки с лошо миещ се хлъзгав филм. Чинии на пипане, сякаш кучето им се облизва, отвратително. Не приемайте тези хапчета!

Виктор, Москва

Така се заблуждават пенсионерите. Баба ми купи нови таблетки Водолей за нашата миялна машина, но те изобщо не работят. Може би биха работили, но по някаква причина има проблеми с разпускането. Преди това опитахме различни средства и всичко се разтвори добре, така че въпросът е в таблетки. Не съветвам!

Виталий, Екатеринбург

Таблетките са с много лошо качество. Разтрошете се, измийте се лошо, често се разтварят лошо и лошо се измиват съдове. Бих искал обективно да намеря в тях някои предимства освен цената, но не мога. Дори и за цената си те са подходящи само за изхвърляне.

   

3 коментара на читателя

 1. Граватар Лена Lena:

  Ужасни хапчета! Всички съдове в петна и бяло покритие, които е трудно да се почистват след измиването им! Все още не съм срещал по-лошо лекарство. Много съжалявам за изразходваните пари.

 2. Граватар Наталия Наталия:

  Един чист ужас. Всички в бяла плака и не са измити. Пишем заедно в OZP!

 3. Граватар Евгений Юджийн:

  Помислиха, че колата се е счупила, не се мие добре, оставя бяло покритие върху чиниите. Проучихме цялата инструкция и таблетките бяха виновни. Ужасни хапчета и ястия след тях!

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини