Всичко за пералните машини

Отзиви за таблетки за съдомиялна машина Paclan Brileo

Отзиви за таблет Paclan BrileoТаблетките и капсулите за съдомиялна машина са добри с това, че съдържат препарат за миене на съдове, сол и средство за изплакване. Много е удобно да пуснете една капсула, да заредите чиниите и да инсталирате програмата и най-важното е, че не е необходимо да съхранявате няколко опаковки от различни продукти. Но всички тези предимства са уместни само ако лекарството е добро. Интересното е, че таблетите за съдомиялната машина Paclan Brileo могат да бъдат причислени към списъка с добри лекарствени средства? Сега ще се опитаме да разберем от отзивите на потребителите.

положителен

Людмила, Чебоксари

Не най-евтините таблетки за съдомиялни машини, в края на краищата, пакет от 58 струва $ 11,30 цента. Но мога да кажа, че това са много добри хапчета, които наистина си струва да се купуват. Защо го казвам?

  1. Paclan Brileo е просто „убиецът“ на замърсяването. Той успя да измие халбата на съпруга си за първи път, в която вари своя „готвач“, а това, дайте ми дума, е голямо постижение.
  2. Таблетките внимателно измиват крехките стъклени предмети, докато върху тях не остане следа, те стават прозрачни като вода от поток.

Няколко пъти, поради грешна програма, таблетките не се разтвориха напълно, но съдовете все още бяха безупречно чисти.

  1. Инструментът е изключително ефективен, но не оставя миризма. Не мирише дори по време на миене, също така няма и миризми по чиниите.
  2. Таблетът може да бъде разделен на части. Винаги мия сродна душа, чистотата на съдовете не страда от това.

Определено ще си купя тези хапчета, защото бях убеден в тяхната ефективност и безопасност. Сложих пет с плюс за качество!

Валентина, Кострома

Съдейки по написаното на опаковката, таблетките отговарят на изискванията за качество на Европейския съюз. Ако разчитам на собствения си опит, мога да кажа, че таблетките са добри. Те дават ефект на чист блясък на чиния. Дори храна, която е изсъхнала плътно, не е проблем за този продукт, въпреки че в такъв случай има режим на предварително накисване в миялната ми машина. Препоръчвам Paclan Brileo на всички!

Родион, Москва

Таблетките Paclan Brileo са много по-добри от геловите. Опитах и ​​двете. Тези хапчета може и да се конкурират с добре известни марки, по някакъв начин те са дори по-добри. Не съм сигурен в екологичната им чистота и това не ме притеснява много. Вече поглъщаме куп всякаква химия. Така че в тялото на всеки, който яде бързо като мен, вече има цялата периодична таблица. Paclan Brileo се измива добре и не оставя петна, можете да вземете!

Катрин, Тамбов

Използвам съдомиялна вече три години. В началото не обърнах внимание на таблетите, смятайки ги за начин да примамвам повече пари от собствениците на съдомиялни машини, но след това проникнах, взех хапчета завърши, Опитах нов продукт преди няколко месеца - Paclan Brileo и наистина харесвах тези хапчета. Те са по-евтини от финиша и далеч го надминават по ефективност. Много се радвам, че намерих този инструмент!

Матвей, Санкт Петербург

Съвсем нормални хапчета. Измиват добре съдовете, не разкриха никакви недостатъци там, цената също ми подхожда. Нищо забележително. Бих искал производителят да направи икономична опаковка, поне за 150 таблетки - купих го и го забравих за една година! Пет точки!

Ирина, Ставрополтаблетки паклан брилео

Този инструмент не оставя ивици по чиниите, а отмива просто вълшебно. Струва ми се тайна в европейското качество. Един приятел написа във форума, че тези хапчета вече са започнали да се фалшифицират, но не ми се стори, че попадат на фалшификати. Внимавайте, проверете баркода с помощта на вашия смартфон, като изтеглите специална програма. Тя ми помага много в живота.

Оксана, Курск

Дълго време обяснявах на баба си защо е изгодно да купувам таблетки Paclan Brileo. Тя ми хленчи, че са скъпи, въпреки че качеството им е без съмнение.Ако мислите внимателно, се оказва, че тези хапчета не са толкова скъпи, защото никога не мием съдовете с цяла таблетка, което означава, че една капсула е достатъчна за две измивания. Оказва се, че 56 таблетки са достатъчни за 112 мивки. Почти 4 месеца можете да миете чинии всеки ден с една опаковка таблетки. Е, не е ли страхотно!

отрицателен

Полина, Москва

Моята приятелка „всмукваше“ Palcan Brileo All in One SILVER таблетки, но те не работят изобщо и освен това дори не се разтварят. Какво са притиснати от там? Вероятно от бетонни стърготини. Заявява се, че сашето е водоразтворимо, но всъщност сашето не се е разтворило напълно за три часа. В Европа вероятно използват солна киселина за миене на съдове. Оставете ги да се мият със собствен Паклан.

Наталия, Новосибирск

Повече няма да купувам Palcan Brileo, тъй като тези хапчета действат ужасно. Те не се разтварят и не се мият. Парите надолу в канализацията. Добре, че имам малка опаковка.

Валентин, Санкт Петербург

Ще изразя мнението си за таблетките Palcan Brileo, които имах нещастието да опитам преди няколко седмици. Взех ги само защото финишът свърши в магазина, което е много рядко. Хапчета за миялната машина бяха необходими, а отиването до следващия магазин беше твърде мързеливо. Накратко го взе и го хвърли на следващия ден. Това е все едно да поставите парче развалини в машина. Може би натрошеният камък би бил от по-голяма полза. Не го препоръчвам!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини