Всичко за пералните машини

Завършете отзивите за таблетки за съдомиялна машина

Завършете прегледите на таблетаБлагодарение на рекламата тези средства станаха известни на всички и на всички. Изглежда, че те не се нуждаят от отделно представяне, но всъщност не всичко е толкова очевидно. Говорим за таблети за миялната машина Finish. Многобройни реклами са предубедени. Те твърдят, че това е почти най-добрият препарат за миене на съдове в автоматичен режим, но няма да се доверяваме сляпо на това твърдение. Време е да се обадите на помощ армия от потребители, които вече са успели да опознаят по-добре тези хапчета, какво ще кажат?

Използвайте не повече от месец

Анастасия, Санкт Петербург

Имам миялна машина отдавна, повече от 4 години. През това време опитах куп различни прахове и таблетки с надеждата да спестя, но винаги се върнах към таблетките Finish. Всички Sanitas, Bio Mio, Aquariums са по-достъпни, но имат проблеми:

  • някои таблетки са лошо измити чинии;
  • някои не мият добре;

Изправени пред факта, че екологично чистите таблетки Bio Mio са по-малко ефективни срещу мазнините. В половината случаи съдовете трябваше да се мият зад тях.

  • и други таблети обикновено отказват да се разтворят в бързи режими.

Завършените хапчета, въпреки че са малко по-скъпи, нямат тези недостатъци. Те могат да бъдат намалени наполовина, докато тяхната ефективност не е значително намалена. Преди около три седмици твърдо реших, че ще взема само финала, но не искам да налагам мнението си. Може би имате късмет и ще намерите по-добър и по-евтин инструмент.

Григорий, Новосибирск

Страхотни хапчета, рекламата не лъже. Те имат разтворими опаковки и много активни вещества, които отмиват остатъчната храна от чиниите. В този случай продуктът не оставя петна и се измива напълно дори от чинии, които имат грапави повърхности. Напълно съм доволен от финала, няма да го разменям за нищо.

Наталия, Самара

Първата опаковка таблетки Finish беше в новата миялна машина, която закупихме преди месец. Тя беше малка, изпитателна, затова бързо я прекарахме. Тогава "дяволът ме дръпна" да взема таблетки за съдомиялна машина BioMioче почти изхвърлих. Изглежда не са много различни по цена, но се мият много по-зле. Три дни по-късно тя взе голяма опаковка Finish и сега с удоволствие мие чиниите ми. Всичко е страхотно.

Най-малко 6 месеца опит

Сергей, Рязан

Лично аз използвам изключително таблетки Finish, тъй като те сами са нормално компресирани и не се рушат. Опаковката на таблетките е разтворима, така че използването им е удоволствие. Те са много по-ефективни от прахове и таблетки на други компании, във всеки случай тези, на които попаднах. Те струват малко, бих казал твърде много, но можете да нарежете таблета в тези случаи, когато миете съдовете не твърде мръсно. Обзалагам се с пет с десет плюса!

Марина, Ростов на Дон

Малко съм объркан от миризмата на таблетки Finish. Приятно е, но по-скоро остро. Подозирам, че производителят е сложил аромат на немеро в таблетките, дори и това да не се отрази на здравето му. Останалото хапче е супер. Много ефективен, разтваря се идеално с всяка програма за измиване, не оставяйте ивици, отпечатъци и ивици върху чинии. Опитах ги преди 8 месеца и оттогава съм им верен.

Татяна, Барнаул

Никога не съм търсил алтернатива на таблетките Finish, защото не се изисква. Неведнъж съм виждал, че стихията води до двойни разходи. Понякога, много рядко, когато няма таблети в продажба, вземам финиш прах, но според мен е по-лошо. Купувам хапчета в надеждни магазини, така че не се страхувам да се сблъскам с фалшив, но е по-добре да внимавате.

Андрей, Ярославъл

Завършените хапчета са били много по-добри. Сега качеството им е лошо.Последната опаковка отиде на изхвърлянето, защото вътре в пакета вместо таблетки имаше някакъв вид сгъстена вар. Може би казах грубо, но всъщност таблетката не се разтвори дори в гореща вода при 60 градуса. Мога да мия чинии във вряща вода без хапчета. Две точки!

Оксана, Екатеринбург

Многократно съм тествал различни хапчета и стигнах до извода, че за голям брой ястия, оцветени със сушена каша, мазнини и други сложни замърсители, няма нищо по-добро от таблетките Finish. Ако съдовете не са много мръсни, тогава вземам Санит на прах, измива се добре. В други случаи използвам таблетки Finish, успявам да спестя много.

Владимир, НовосибирскЗавършете хапчета

Съдомиялна машина е страхотно изобретение, което ми спестява нервите много. Още от дете мразя да мия чинии, така че съдомиялна машина е истински подарък за мен. За да не мия чиниите с ръце, предпочитам да си купя таблетките Finish, те са най-добрите. След тях съдовете винаги са чисти, без най-малки признаци на мръсотия или белезникави петна. Използвам ги от доста време и смятам, че това е най-добрият вариант.

Яна, град Городец

През лятото за първи път си купих хапчета Finish. Преди ги избягвах заради високата цена, но сега разбирам, че използвайки тези хапчета, спестявам. Как успявам да запазя. Първо вземам най-голямата опаковка. Колкото по-голям е пакетът, толкова по-евтин е продуктът. Второ, преди да използвам хапчето, го нарязвам наполовина. Тук е необходимо да се адаптирате, за да не се руши брикетът. Половината пране е прекрасно, дори ако зареждате 13 комплекта чинии. Готовите опаковки са ми достатъчни почти шест месеца, но рядко мия чиниите си.

Опитни потребители

Александър, Нижни Новгород

Най-прекрасните хапчета, които купувам от около две години. Започвах с праха Finish, след това, когато се появиха хапчетата, преминах към тях. Това е удобно и резултатът винаги е отличен. Подобно на разтворимите опаковки, не разгръщайте таблетката преди употреба.

Наталия, Тамбов

Хапчета Finish мирише твърде силно, мисля, че не е много добре. Всичко се измива перфектно, с изключение на чаена плака върху халба. Понякога остава. Финалът е скъпо средство, така че очаквах повече от него. Ползвам тези хапчета от година и половина и засега не виждам алтернатива.

Анатолий, Москва

Ако искате добър продукт, който ще бъде от година на година, безупречно мийте чинии, вземете финала. Измивам чиниите им от три години. Съпругът и майката са възхитени от качеството на измиването и са обсебени от чистотата, особено майка ми. Ако финишът го е подредил, значи сме още повече. Пет точки и цялото семейство се присъединява към моята оценка.

Ярослав, Москва

Съвсем нормални хапчета на разумна цена. Той взе съдомиялната машина преди две години и през цялото това време използваше само финиша. Нямам с какво да сравнявам тези „плотове“ и не искам да се притеснявам, всичко ме устройва. Оставете положително мнение!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини