Всичко за пералните машини

Отзиви за таблетки за съдомиялна машина

Хапчета за ушна бавачкаКой не познава марката Eared Nannies? В Русия и дори в страните от ОНД има малко такива хора. Въпреки това, съдейки по данните от социално проучване, хората свързват тази марка с бебешки прах, сапун и шампоан, но смешно заешко лице се среща и при други продукти, по-специално таблетки за съдомиялни машини. Какъв вид таблети са тези, истински отзиви на хората, които сме избрали за вас, ще разкажете за това, без да се криете.

Привърженици на този инструмент

D0Лка, Москва

Хапчетата за уши бавачки са много добри, използваме ги от година и половина и сме много доволни. Основното е, че са евтини и си вършат работата перфектно в миенето на съдове. Е, освен това.

  • Таблетките не оставят гадно бяло покритие, което се вижда по очилата.
  • Таблетките за съдомиялна машина за зайци не оставят остра химическа миризма върху съдовете.
  • Тези таблетки добре измиват плака от кафе и чай, но трябва да кажа, че това е рядкост за таблетките.

Хапчетата, които опитах преди, не можеха да се справят със стария чаена плака

  • Мога да мия чиниите за печене само с тези таблетки, добре или с прах.
  • Безупречно мие тигани с дебел слой изгорена мазнина.

Хапчета Eared Nannies в опаковкаНе открих никакви недостатъци, въпреки че напоследък продуктите "със заек" се помнят все повече и повече в негативна светлина. В едно предаване те казаха, че в Ушастик влагат много вредна химия. Не вярвам особено в това, независимо дали наистина ядем тази химия и нищо, все още сме живи. Така че харесвам този инструмент по всякакъв начин, ще продължа да го купувам.

Игор, Москва

Високо оценявам таблетките за съдомиялна машина на тази марка. По едно време опитах таблетите на водещи производители на домакински химикали и стигнах до извода: колкото повече се рекламира продукта, толкова по-ниска е неговата потребителска стойност, въпреки че цената може да бъде о-о-о-о! Спрях се на „Баба с големи уши“ и не съжалявам нито една секунда, а спестяванията са очевидни, а чиниите са чисти.

TatianaAsk, Норилск

По същество се използва само Миялна машина, а сега открих и за себе си „хапчета с зайче“. Преди не знаех, че правят и хапчета за пишеща машина. Познавам отлично препарата им за пране, те отклониха толкова много памперси наведнъж на дъщеря и сина си, сега вземам хапчета, евтини и поносимо качество. Има един минус - опаковката на таблетката не се разтваря във вода като финала. Трябва да отворя опаковката, тя не винаги работи добре и е неудобно.

Ирина, Москва

Няма недостатъци на тези хапчета. Проверих ги по всякакъв начин. Те мият съдовете перфектно и струват стотинка. Оригиналният инструмент, без съмнение, може да бъде препоръчан на всички. Но наскоро попаднах на фалшив. Изглежда същата опаковка, но нещо доведе до съмнение и когато отворих първото хапче, се оказа, че е наполовина натрошено и има остра миризма на ацетон в носа ми. Проверих баркода на пакета, оказа се, че това не са таблети за PMM, а чорапи. Пазете се от фалшификати!

Инсталирайте на телефона си специална програма за проверка на баркода, за да не се сблъскате с фалшиви стоки

Елена, Псков

Много харесвам хапчета за пишеща машина от Eyed Nanny. Изглежда, че в тях няма нищо особено, но докато се опитате, разбирате, че това е мощен инструмент, който може да намали всякаква мръсотия от съдовете. Тези хапчета участваха в най-тежките изпитания. Веднъж измих пателата с тях, върху които мазнината беше гъста в пръста, като същевременно не зададе най-високата температура на водата. Горещо препоръчвам тези хапчета на всички!

Противници на този инструментТаблетка Ushasty бавачки в дозатор

Мурка, Краснодар

Хапчета Ужасни бавачки, които не мога да назова по друг начин. О, продавачът ги похвали за мен, но всъщност се оказа ужасно мрънкане и освен това миризливо.Таблетките не се разтварят добре във вода, качеството на миенето на съдове е лошо, целофанът, в който са опаковани таблетките, не се разтваря и е неудобен за отваряне. Някои минуси и никакви предимства, освен цената.

Мирослава, Омск

Напълно се доверявам на майка ми да избере химикали за бита, въпреки че живея отделно от дълго време. Винаги намира добри пари на разумна цена. Съвсем наскоро тя ме посъветва да си купя хапчета за ПММ от Eared Nanny. Първо, те струват половината от цената на продукта, който винаги използвах, и второ, получих икономичен пакет, така че спестих много като резултат.

Но еуфорията не продължи дълго. Първото измиване ме разочарова. Мазните съдове изобщо не се мият, мълчам за изгорели тигани. Това наистина е най-лошият продукт на съдомиялна машина. Трябва да призная, че в продължение на много години майка ми греши за първи път.

Яна, Москва

"Хапчета за уши" не ми харесва, веднъж опитах и ​​бях разочарован. Миришат много силно. Директно непоносимо. Може би трябва да изплакнете съдовете отново след измиване, тогава няма да има нищо, но мисля, че това все още е риск. Ако мирише така, тогава те имат много вредна химия в тях и се опитвам да се грижа за здравето на семейството. Никога повече няма да си купя тези хапчета!

За да обобщим, трябва да отбележим, че таблетите от „Eared Nanny“, като цяло, са харесвани от потребителите, но наскоро те бяха много развалени от нелегални производители, които се маскират като „Eyed Nanny“ и произвеждат продукти с ниско качество. Преди да купите продукти на добре известна марка, проверете както нея, така и търговските обекти, в които купувате домакински химикали. Приятно пазаруване!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини