Всичко за пералните машини

Отзиви за таблетки за съдомиялна машина Snowter

Отзиви за таблет SnowterНай-удобният инструмент за съдомиялни машини са, разбира се, таблетки. Хвърлете ги за секунда, а ефектът е ослепителен и техниката винаги е под защита. Ако таблетите не бяха толкова скъпи, те биха били предпочитани от всеки собственик на съдомиялната машина. Но не всичко е загубено. Благодарение на появата на нови продукти, цената на таблетите непрекъснато намалява. Превъзходен пример са таблетите за съдомиялна машина Snowter. Нека да видим какво мислят хората за тях.

положителен

Александър, Оренбург

Snowter е отличен и много евтин таблет, който се продава в малка опаковка (16 броя) и в голяма опаковка (60 броя). Взех малък пакет само веднъж, за да опитам. Сега се опитвам да закупя голям пакет, защото той е най-икономичният. Малка опаковка, която не помня колко струва, голяма - 7 долара. Използвам хапчета не много отдавна, от около година, но вече мога да им дам своето кратко описание.

  1. Всяка таблетка е увита в опаковка от фолио. Опаковката, разбира се, не се разтваря.
  2. Таблетка е прах, пресован в брикет. Всеки прах действа по свой начин.
  3. Snowter е силно разтворим в топла вода и винаги мие съдове перфектно.
  4. Хапчетата не оставят ивици, което се вижда ясно, когато миете предмети, изработени от тънко стъкло.

Веднъж купих скъпи хапчета и от тях по чиниите се образува хлъзгаво покритие. Бях неприятно изненадан и за пореден път се убедих, че цената не гарантира качество.

  1. Таблетката съдържа сол за съдомиялната машина, но не рискувам и изсипвам повече сол в специална кутия, за да може машината да работи добре.

Към днешна дата не съм виждал хапчета, които биха корелирали толкова добре в цената и качеството. Много ги харесвам!

Владимир, Челябинск

Тези хапчета се продават в безименна картонена кутия. Ако не знаете какви са те, тогава просто не можете да им обърнете внимание. По-специално ги търся, но през цялото време ги виждах само в един магазин. Последният път, когато имах късмет, взех тези хапчета в здравословна опаковка от 60 броя, оказа се изгодно, сега за два месеца е достатъчно. Измиват пет точки, без да говорят!

Юлия, Санкт Петербург

Имам много чувствителна кожа на ръцете, така че преди това трябваше да мия чиниите с ръкавици. Докато мразех този бизнес, добре е, че в къщата се появи миялна машина. Но имаше още един проблем. Нуждаехме се от добри и евтини хапчета, тези, които използвах, за да „удрям болезнено по джоба си“. Преди около три месеца Snowter откри. Според мен това са най-добрите хапчета.

Лариса, Казан

Преди 5 месеца преминах на таблети за съдомиялни, но се оказа, че купуването им е нерентабилно. Реших да потърся нещо по-евтино и попаднах на Snowter. Те са евтини и ефективни, можете да използвате.

Татяна, НиколаевскТаблетки Snowter

Наскоро объркан с търсенето на полезни хапчета за съдомиялната машина. Първо опита хапчета Болано те се оказаха с лошо качество. Особено досадни бели петна, които останаха по чиниите. Без много надежда си купих хапчета Snowter и те се оказаха изненадващо добри. Все още не успях да намеря никакви недостатъци, затова поставих първите пет с плюс.

отрицателен

Николай, Смоленск

Няма смисъл да харчите пари и да купувате хапчета, които изобщо не се справят със задачата си. За тестване хвърлих хапче и се опитах да мия съдовете в краткия режим на 40 градуса. Таблетката дори не е разтворена наполовина. Съдовете бяха измити лошо. В интензивен режим при висока температура таблетката се разтваря и съдовете изглежда също се мият, но вие няма да започнете да миете мивката в продължение на пет часа всеки път. Няма да купувам повече!

Ирина, Москва

Snowter не си струва да се вземе. Можете да разберете това от пръв поглед, като погледнете окаяната опаковка, но реших да го опитам. Какво с таблет, че без таблетка, съдовете се мият по същия начин.Дори се изненадах дали миялната машина е способна да се мие добре без никакви средства? Сега вземам капсулите Finish, според мен те са най-готините.

Елена, Омск

Веществата в таблетките Snowter остават върху чиниите под формата на ивици. Нямам желание да храня детето от чиния, върху която е останал слой вредна химия. По-добре да го измия с ръцете си с помощта на стара стара гъба. Оставете отрицателен отзив!

Галина, град Мурманск

Съдомиялната машина е много полезно нещо, но само във връзка с добри таблетки или прах. Snowter явно не е от добрите хапчета, след първото измиване ги хвърлих в кошчето и изобщо не съжалявам. Измиват се лошо, разтварят се ужасно и оставят следи по чиниите. Не го препоръчвам!

   

1 коментар на читателя

  1. Gravatar Master Господарят:

    Купих тези хапчета - пълен боклук. Не мийте изобщо. Преди това те просто не са го използвали (от евтино до скъпо), но никога не са имали резултат на измиване толкова нулев.

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини