Всичко за пералните машини

Отзиви за таблетки за съдомиялна машина

отзиви за таблетиВ добре познатата дистрибуторска мрежа можете да закупите маркови таблети за лентови машини. Този продукт се предлага на разумна цена, така че купувачите са готови да го изпробват. Бих искал да знам тяхното мнение, тъй като тези таблети са налични и потенциално биха могли да заменят обичайните средства, които много собственици на съдомиялни машини използват всеки ден. Е, тогава ще разберем какво мислят хората за таблетите с лентата.

Наскоро придобити

Оксана, Москва

Това е първият пакет таблетки Ribbon. Взех ги миналия уикенд, заедно с месечна доставка на сапун, прах, тоалетна хартия, паста за зъби и различни почистващи и почистващи препарати. Първото впечатление не е лошо:

  • таблетките запазват формата си, не се рушат;
  • те не смърдят с никаква химия, има само лека приятна миризма;

Ако самите таблетки имат фин аромат, тогава съдовете след измиване с тях изобщо не миришат.

  • те се разтварят перфектно;
  • мият чиниите.

Досега нямаше шанс да уредят истински изпитания за тях, но всичко предстои. Скоро дъщеря й ще има рожден ден, ще има пържена гъска и други тлъсти ястия. Ястията след това, знаете ли, ще бъдат „не ледени“. Надявам се хапчетата да работят добре. Вече мога да поставя четири точки.

Валентина, Астрахан

Хапчета лента причини синът ми да е алергичен. Преди около три седмици го изпратих в магазин за почистващи препарати. Той купи всичко и се прибра. Не държеше в ръцете си нищо ново, освен тези хапчета. Буквално вечерта той имаше подуване. Добре е, че бързо изчислихме алергена и изхвърлихме хапчетата, в противен случай всичко може да свърши зле. Винаги купуваме хипоалергеннитаблетки за миялна машина Bio Mio и нищо подобно никога не се е случвало, но тогава синът решил да се спаси и почти платил за здравето си. Ужасно!

Руслан, Перм

Имам компактна миялна машина от Kandy. Рядко го използвам, защото живея сам и не натрупвам чинии. Напоследък използвам евтини таблетки Ribbon, те се справят перфектно със задачата си и спомагат за намаляване на разходите за почистващи препарати. Може би не са от най-високо качество, но ми подхождат.

Марина, Санкт Петербург

Предишния ден с изненада научих, че таблетите Lenta се появяват в продажба. Отдавна опитвам различни евтини таблетки за съдомиялни, но лентата с тях е най-нормалната. Вече измих чиниите с тях два пъти: първият път с цяла таблетка, а вторият - с половин. Резултатът не е различен, което означава, че този инструмент е не само ефективен, но и икономичен. Ще пробвам, докато съм доволен!

Използва се няколко месеца

Иван, НовосибирскХапчета лента

Купувам хапчета от около два месеца. Наистина не ги харесвам, но нищо не е по-добре в този ценови сегмент. Изплаквам съдовете два пъти, за да измия остатъците от продукта, но ако миете с гореща вода от 60 градуса, можете да направите едно изплакване.

Анатолий, Уфа

Много пъти бях убеден, че най-нормалният таблет за пишеща машина е финишът. Но, за съжаление, приемането им през цялото време е скъпо. Но намерих изход. Закупувам една опаковка таблетки Finish за една година, заедно с тях вземам таблетки Ribbon. Когато чиниите нямат сериозни замърсители, хвърлям таблетките на лентата. Ако ястията със суха мазнина, тогава капсулата за финал е включена в работата. Оказва се много готино и икономично!

Елена, Красногорск

Взех маркови таблетки от лентата много пъти. Отначало те бяха нормални, но сега започнаха да се разтварят лошо и да изплакват съдове. Качеството на миенето на съдове е поносимо, но вилиците се мият ужасно. Това беше последният път, когато купувам тези хапчета. Не препоръчвам на никого!

Алина, Красноярск

Използвам миялната машина от около три месеца, много се радвам. Специални благодарности от моите невенчета. От първия ден вземам капсулата Tape. Те мият съдове нормално и са евтини.Прочетох в отзивите, че тези хапчета причиняват алергии. В семейството ни няма алергични хора, досега никой не е реагирал на тях, надявам се това да продължи.

Използвайте по-дълго от 1 година

Яна, Липецк

От много дълго време купувам таблетки.Работата и приборите блестят чисти. Защо да преплащате за широко известни средства, когато можете да опитате нещо съвсем ново. Сега търся добра и евтина сол за съдомиялни, някой може ли да посъветва нещо?

Ирина, Новоросийск

Не винаги влизам в лентата, но тези хапчета могат да бъдат закупени само там. Те не се справят много добре с изгоряла кора от мазнини и чаена плака, но в противен случай всичко е наред. Приемам ги дълго и засега няма да ги сменям. Препоръчвам го!

Матвей, Ростов на Дон

Моята миялна машина е придирчива и ще яде редовни таблетки от лентата. Ястията са чисти, защо тогава да плащате за Bio Mio или Finish. Случи се така, че започнах да пия тези хапчета вместо скъпи и в същото време се отказах от тютюнопушенето. През годината успях да спестя от ремонти на автомобили, от които съм безкрайно доволен.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини