Всичко за пералните машини

Отзиви за таблетки за съдомиялна машина Frau Schmidt

хапчета frau schmidt отзивиКакъв инструмент да закупите за съдомиялна машина? Този въпрос се задава от всички собственици на това оборудване. Разбира се, да отговорите не е лесно, тъй като има много критерии за такъв избор. Като част от тази статия решихме да предоставим отзиви на хората за таблетния продукт на известната немска марка Frau Schmidt. Кой, ако не потребители, знае всичко за него.

положителен

eka4318

Опитах куп различни хапчета и други почистващи химикали за съдомиялната машина. Някои средства се справят ужасно с мазнините, други оставят плака върху чинии и чаши. По принцип веднъж в търсене на добро лекарство получих като подарък таблетка Frau Schmidt. Не се надявах на положителен резултат и затова бях изненадан от чистотата на съдовете. Таблетът си свърши работата перфектно. Ястията скърцаха, а чашите блестяха като в реклама.

Производителят на продукта също обещава защита срещу мащаб и отлагания, но няма да излъжа, независимо дали е вярно или не, ще пиша по-късно. Още няма да наливам сол. Това, което още ми хареса, беше премахването на миризмата в колата и след хапчета не миришеше на нищо. Препоръчвам да купя.

Нюрка 17

Накрая съпругът ми успя да използва оборудване, а не жена, като съдомиялна машина. 🙂 Въпреки това, с появата си възникна въпросът какво означава да се мие? Чрез многобройни тестове и експерименти с различни перилни препарати от различни компании се спряхме на таблетките на Frau Schmidt. Подкупих икономичен пакет от 60 таблетки, което е достатъчно за около 1,5, или дори 2 месеца.

Както е написано на опаковката, не може да се добавя сол и препарат за изплакване, което правим.

Резултатът в сравнение с други перилни препарати е извън похвала. Искам да отбележа наличието на средства и възможността да ги закупите на адекватна цена. Единственият отрицателен е неразтворимата опаковка, в която всяка таблетка е запечатана и затова трябва да я разопаковате. Но това е дреболия.

Олга ВолгаТаблетки Frau Schmidt за съдомиялни машини

Като собственик на съдомиялна машина опитах различни таблетки за ол инклузив. Онзи ден купих таблети за съдомиялна машина Фрау Шмит на страхотна цена в Auchan. Тествах новия таблет в машина, пълна с чинии, имаше мръсни съдове, тиган, чаша за кафе и чай и като цяло пълен комплект. Избрах дългосрочната програма на 70 градуса. Резултатът е отличен, няма набези и капчици. Няма следа от замърсяване.

весело

Опитах таблетки Frau Schmidt, които веднага включваха както средство за изплакване, така и сол. Производител на продукта: Германия. Харесва ми качеството на техните продукти. Що се отнася до хапчето, то се разтваря добре и не оставя миризма. Според инструкциите, преди да настроите, трябва да почистите съдовете, но аз пренебрегвам тези правила, поставям всичко на мястото си, поставям таблета в отделението и започвам измиването.

На изхода вадя чисти съдове. Когато държите пръста си, всичко скърца, няма петна по стъклени чаши. Но има едно „НО”, ако съдовете не бъдат извадени веднага и оставени до сутринта, тогава изсъхналите капки ще останат върху него. А кафените чаши се мият само при температура от 70 градуса.

капки върху чинии след измиване

ипостас

Както показа дългогодишният опит с използването на съдомиялна машина, не си струва да пестите от таблетки или прахове за съдове. Така че, например, евтините таблети Сомат са просто ужасни. Но след като видях няколко опаковани таблетки на Frau Schmidt в Auchan, реших да го пробвам, като дадох около 18 рубли за тях. Веднага обърнах внимание на надписа "всички функции в един инструмент", което ме зарадва, не се фокусирам върху композицията.

Най-важното е, че резултатът надхвърли очакванията, тъй като съдовете бяха измити, нямаше петна. В този случай няма миризма на химия и красота, както при другите таблетки. Изводът е следният: този инструмент не е по-лош от скъпия Finish, ще го използвам.

отрицателен

FaiAA

Имаме съдомиялна машина Bosch, аз използвам таблетки за нея. Те се купуват поради ниската цена, която се оказа пряко отражение на качеството на продукта.Хапчетата се справят само с леки примеси, които лесно се мият на ръка в топла вода. Плюс това този инструмент промива мазнините. Но кнедли или сажди, залепващи за тигана, са извън тяхната сила.

Natalya1971

Ще кажа накратко, не харчете пари за този инструмент. Не измива нищо. След измиване остават петна, чаши от чай и кафе не се мият. Много слабо отмива мазнините от тигани и листчета за печене. Макар и да не е скъпо, но все пак е загуба на пари.

Murrrkaхапчета Фрау Шмит

Изпробвах всички известни марки препарати за миене на съдове. Виждайки евтините таблетки за съдомиялни машини, Фрау Шмит се възползва от възможността да опита. В опаковката имаше 30 броя плюс освежител под формата на лимон като подарък. Този лимон отблъсна с миризмата си и затова не го използвах. И така, заредих кошниците със средно мръсни съдове и избрах режим с водно загряване на 70 градуса.

В края тя отвори вратата и беше в шок. Ястията изглеждаха така, сякаш забравих да сложа хапче или да включа колата. По чашките има мазнини, петно ​​от цвекло на дъската за рязане, остатъци от храна върху лъжици и вилици, чаши в петна. Какво да миете с тези таблетки, прашни чинии от шкафа? Единственият плюс е липсата на миризма.

NataliyaN

Подобно на мнозина, Фрау Шмид купи хапчета в Ашан за изпитание само за 170 рубли за 30 броя. Привлечени от надписа - не се изисква сол. Първото измиване обаче се превърна в разочарование. Съдовете не бяха измити, останаха кетчуп по чиниите, елдата изсъхна, чаената плака дори не олекоти. Не се говори за блясък. Започнах колата отново, но с различен инструмент.

Присъдата е следната: не го препоръчвам на никого, тъй като измиването е сравнимо с изплакването без никакъв продукт.

Mirinda33

Никога няма да си купя тези хапчета. И ги взех в интернет, на сайта не намерих състава на този инструмент. Мислех, че фосфатите са забранени в Германия и те няма да бъдат в състава на таблетките. Но ето, има фосфати и не малко. Фрау Шмит мие добре чиниите, но все още има бяло покритие, с други думи химия. Като цялоКрайна линия се справя по-добре с тази задача.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини