Всичко за пералните машини

Отзиви за таблетки за съдомиялна машина Fairy

Преглед на хапче хапчеСветовноизвестният производител на препарати за миене на съдове също произвежда капсули за съдомиялни машини. Не е изненадващо, че таблетките за съдомиялна машина Fairy веднага привлякоха потребителите, защото мнозина дори преди да си купят съдомиялна машина измиха мазни съдове, навлажвайки гъба с капка течна фея. Ако таблетките също са добре измити, като течност, вероятно трябва да ги купите, но ние няма да ви посъветваме да правите това, поне докато не прочетете отзивите на хората.

Наскоро опитани

Антонина, Краснодар

Fairy Original е безумно скъпо. За малка торбичка с капсули, която съдържа 12 броя, трябва да дадете пет и половина долара. Това са най-скъпите таблетки за съдомиялни, на които попаднах. Изпират много добре, но лично аз не мога да си ги позволя, опитах го веднъж и това е всичко. Аз, както и преди, ще купя таблетки за съдомиялна машина Tape, Може би не са толкова добри, но достъпни.

Оксана, Волгоград

Наскоро купих фънки миялна машина за феи. Това са таблетките, които трябва да поставите преди миене в колата. Когато се разтворят, се образува сапунен разтвор, който ще отмие цялата мръсотия за доста кратко време. Благодарение на Fairy започнах по-често да използвам кратки програми за пране. Преди това нямаше полза от кратката програма, поради факта, че купих евтин прах. Сега очите ми са се "отворили", ще купувам изключително хапчета за фея.

Феите имат повече активни вещества, които се разтварят много по-добре и започват да действат незабавно. Мисля, че тайната е в това.

Яна, Москва

Доста скъпи хапчета. Те изпълняват добре своята функция, но защо са толкова скъпи, че са толкова специални? Две години миех чинии с таблетки Finish. Те са по-евтини от капсулите Fairy, въпреки че също измиват добре. Засега не виждам причина да преминавам от един носител в друг.

Използвайте половин година

Мария, Москва

Прочетох във форума гневните съобщения на някои домакини, че тези таблетки не мият чинии, въпреки високата им цена. Имах и такъв проблем, докато не разбрах как да настроя съдомиялната правилно. Факт е, че някои пишещи машини имат превключване към 3 в 1. Значи, ако вашата пишеща машина е превключена в различен режим, тогава на таблета ще се получи твърде малко вода, за да се разтвори. Резултатът ще бъде лошо измиване.

Много харесвам тези хапчета и ги използвам вече 7 месеца, но отново, трябва да мога да ги използвам. По-точно, трябва да можете да използвате дори не таблетки, а вашата съдомиялна машина.

Елена, Ростов на Дон

Без съмнение Феи хапчетата заслужават вниманието на потребителите. Самият аз се изненадах, когато проверих на собствените си чинии, че те се перат като професионален инструмент. Преди няколко години работех в голям ресторант и там имахме индустриална миялна машина, за която в чужбина беше закупен специален препарат за миене на съдове. Така че, Fairy капсули по ефективност могат да бъдат сравнени с този инструмент. Използвам ги около 6 месеца, докато нямаше пропуски. Препоръчвам го!

Анатолий, Перм

По принцип спрях да използвам хапчета за съдомиялната машина, отново преминах на прах. Последните хапчета, които употребявах от доста време, бяха феи. Измъчва ме мъгляви съмнения, че те започнаха да слагат по-малко активни вещества във всички таблетки, иначе как иначе как да обясня защо започнаха да се мият по-зле. Добре е това да не се случи с пудрата.

Марк, МоскваПриказни хапчета

Феите са най-добрите капсули за съдомиялна машина. Те като ударни отряди трябва да бъдат хвърлени към предните линии на борбата срещу най-трудната мръсотия. Те не оставят петна и са напълно измити съдовете, поне аз така мисля. Пет точки.

Людмила, Омск

Използвах хапчета Finish за около година, след което попаднах на фалшив и спрях да ги купувам. Тогава намерих таблети Санит за себе си и около година и половина ги използвах само. Те са евтини и с високо качество. Тогава качеството им се влоши и аз преминах към Fairy капсули. Вече осми месец ги мия, надявам се производителят да не е нахален!

Прилагайте 1 година или по-дълго

Наталия, Нижни Новгород

Ако имате миялна машина, моят съвет е да направите скривалище, в което ще съхранявате поне няколко капсули Fairy Original. Тези капсули не са за ежедневно измиване, а за спешни случаи. Лично аз използвам таблетки Finish всеки ден, но когато ястията се натрупват със специални замърсители:

  • чаши и чаши със сух чай и кафе;
  • тигани, тигани и тави, покрити със сажди;
  • затъмнени лъжици и вилици;

Тя забеляза, че Феята някак си връща блясъка в приборите за хранене, може би въпросът е в метала, от който са направени. Моите лъжици и вилици определено не са от сребро, но не мога да кажа от какъв метал са.

  • рендета и дъски за рязане, оцветени със сирене и зеленчуци.

Трябва да положим капсулата Fairy. Тази капсула е наистина вълшебна, ще премахне дори чудовищни ​​примеси, връщайки оригиналния блясък на съдовете. Силно замърсените ястия не се натрупват толкова често. Лично аз си мислех, че ми отнема само 35 капсули годишно. Това не е толкова много, но винаги сте сигурни, че няма да се налага да разваляте маникюр, като миете чинии зад съдомиялна машина.

Елизабет, Новосибирск

Хапчета, които правят Fairy Original приятен лимонов аромат всеки път. От година и половина се доверявам на таблетите Fairy, а сега започнах да купувам и капсули. Капсулите, струва ми се, са двойно ефективни, това е просто „екстравагантност на чистотата“.

Родион, Смоленск

Съмнявам се, че тези хапчета са безопасни. Те придават остра химическа миризма, твърде рязка. Те перат добре, но трябва да се отбележи високата им цена. Не знам какво мислеше производителят, но лично аз не съм готов да похарча толкова много за някакви хапчета там.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини