Всичко за пералните машини

Отзиви за таблетки за съдомиялна машина Faberlic

Отзиви за таблетки FaberlicМного хора познават марката Faberlic, защото под нея се произвежда огромно количество от всички видове козметика. Някои може да се изненадат, но в продажба можете да намерите не само козметика, но и таблетки за съдомиялна машина Faberlic. Няма да разберем защо компанията започна да произвежда таблети за съдомиялни машини и други домакински химикали, по-добре е да видите отзивите на хората за тези таблетки. Може би те си заслужават нашето внимателно внимание.

Какво си мислят жените

Олга, Санкт Петербург

И преди, и сега постоянно купувам продуктите на Faberlic. Като редовен клиент, дистрибуторите често ми предлагат всякакви нови продукти, говорят за промоции, така че съм наясно с всичко, което се случва във фирмата. Това лято за първи път опитах таблетите им с подпис за съдомиялна машина. Бях малко изненадан, когато ги видях, защото производството на такива продукти е необичайно за компанията. Хапчетата обаче се оказаха нормални.

  1. Те перфектно измиха пълното зареждане на съдове. Моята машина съдържа 12 комплекта, докато на тази планина прекарах само едно малко хапче.
  2. Таблетките се вписват добре в отделението за съдомиялна машина и се разтварят нормално.
  3. Те не изискват топла вода и дълго измиване. Те работят чудесно в топла вода с кратка програма.

Ако съдовете са леко заредени, можете да нарежете таблета.

  1. По ефективност таблетките Faberlic са сравними със специализирани скъпи капсули, но цената е малко по-ниска.
  2. Веществата, съдържащи се в таблетките, се измиват напълно от съдовете, без да остават остатъци

Може би това, което казвам, е подобно на рекламата, но всъщност истинската работа на таблетите съвпада с рекламните обещания. Това е точно онзи рядък случай, когато всичко, което обещава производителят или рекламодателите, работи на практика. В това се убедих лично!

Нина, Саратов

Faberlic доволни от нови прекрасни хапчета за миене на съдове. Самите таблетки са много концентрирани. В тях има много компоненти, които се борят с мръсотията, в същото време в чиниите не е останала химия. Опаковката е някаква обикновена и сива. Изобщо не я харесвах, за разлика от съдържанието. Дизайнерът трябва да му откъсне ръцете, защото такъв пакет по-скоро би отблъснал купувача, отколкото да го привлече.

Ксения, Новосибирск

Две години използвах таблетки за миялна машина Bio Mio, Подхождаха ми, но все пак исках да получа по-ефективен продукт на същата цена или по-евтин. Наскоро случайно попаднах на разговор с приятел и тя спомена таблетките Faberlic. Станах любопитен и по-близо до уикенда, вече имам пакет от 20 таблетки. Какво е забележително?

  1. Хапчетата наистина напълно премахват следи от чай и кафе върху халбите. Био Мио за пореден път остави набег на място, но Фаберлик е безпощаден към тези замърсявания.
  2. При миене на чаши от най-тънкото стъкло след Bio Mio имаше леки, едва забележими петна. Таблетките Faberlic не оставят петна, въпреки че под микроскоп изучавайте съдовете.
  3. Ястия, изработени от метал, както и стъкло след измиване, започват да блестят с новост. Изглежда невероятно красиво.
  4. И най-важното е, че таблетките се разтварят перфектно в студена вода.

Аз самият тествах. Налях чаша студена вода от чешмата (през лятото тя тече от чешмата не лед, а по-скоро хладно) и сложих хапче там. За около две минути смесих вода с чаена лъжичка и таблетката се разтвори без остатък, образувайки мътна, гъста разтвор с пяна. Качеството на измиването наистина ми подхожда и от сега нататък ще взема тези хапчета, освен ако разбира се не се влошат.

Татяна, Толяти

Добри хапчета, използвам ги вече почти година. Опитах се да ги нарежа наполовина, но резултатът не е твърде добър, по-добре е да използвате цял таблет.Те мият всякакви съдове и почти всякакви остатъци от храна, с изключение на чисто стари и силно изгорени мастни натрупвания.

Необичайно таблетките придават блясък на ястията. Надявам се там да няма нездравословни химикали.

Инга, МоскваТаблетки Faberlic

Таблетки без водоразтворима опаковка с гадна химическа миризма. Измиват ги добре, но вече няма да ги купувам, защото съм свикнал да използвам екологично чисти вещества. В Москва и така екологичната ситуация не е най-добрата, така че все пак се отровете с домакински химикали. Не, огън!

Светлана, Оренбург

Вторият път вече купувам тези хапчета. Добре обаче! Бързо се разтварят, всички съдове се измиват и напълно се отмиват. Определено не е останала измама, което ме прави особено щастлив. Пет точки!

Яна, Смоленск

Случайно взех проба от таблетки Faberlic. Нищо добро, мият се лошо и защо да се изненадвате, защото са направени от производителя на козметика. Всяка компания трябва да направи своето, а не да се изкачва в съседни ниши. Днес експериментът се провали, може би в бъдеще таблетите могат да бъдат подобрени.

Какво мислят мъжете

Сергей, Москва

На опаковка таблетки Faberlic пише, че мият добре чинии и не оставят ивици, но попаднах на обратното. Има два варианта: или компанията стана толкова нахална, че започна да пише небрежни лъжи върху опаковката, или попаднах на фалшив. Във всеки случай повече няма да рискувам, ще взема капсулите Finish, те не се проверяват веднъж.

Иван, Пенза

Поръчах тези таблетки няколко пъти в онлайн магазина, те не се продават, но е жалко. Те са сравнително евтини и сравнително висококачествени. Според мен те са похвални.

Александър, Хабаровск

Съпругата ми и аз взехме съдомиялна преди около шест месеца. Няма да описвам цялата радост на жена ми, но трябваше да намеря нормални хапчета и сол. Нямаше проблеми със солта, но таблетките трябваше да се пробват по различен начин. В крайна сметка се спряхме на Faberlic. Марката е известна, но таблетите не са много. Не съм виждал нито една реклама с тези хапчета. Ние ги купихме и тествахме. Оказва се, че са прекрасни и мият добре, и не остават върху чиниите и най-важното - няма химическа миризма от чиниите, въпреки че самите таблетки миришат. Препоръчва се!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини