Всичко за пералните машини

Отзиви за таблетки за чиста и чиста съдомиялна машина

Отзиви за чисти и свежи таблетиСъпругата на един от нашите специалисти сподели информацията, че високоефективните немски таблети за съдомиялна машина Klin End Fresh се продават в икономична опаковка от 100 броя, която струва $ 4 70 цента. Новината изглежда е доста добра, но таблетите се продават много евтино. Ще видим потребителски отзиви, ако тук нещо е „нечисто“, хората определено ще го намерят.

Мнения на мъжете

Андрей, Ярославъл

Наскоро реших да прочета за любимите ми таблетки за съдомиялна машина Clean and Fresh. Все пак едно е интересно; мисля, че са добри или някой друг. Оказва се, че много хора са готови да споделят опита си, използвайки тези хапчета:

  • някой предлага да ги отреже;
  • някой намери евтина, икономична опаковка;
  • Някой предлага да се включат определени програми, за да се почисти Clean and Fresh по-добре.

Разбирам всичко това много добре, но не разбирам хора, които "лаят" лекарството. В крайна сметка, съдейки по описанието, те дори не се опитаха. Вярвам, че ако споделяте мнение, то трябва да е истинско, защо подвеждате онези, които наистина искат да разберат кой инструмент е най-нормалният. Ако искате да знаете мнението на човек, който употребява тези хапчета от почти две години, ще кажа: сега на пазара няма да намерите по-добро лекарство за тези пари, може дори да не се измъчвате.

Анатолий, Москва

Страхотни хапчета на много разумна цена. Когато за първи път ги купих, забелязах, че в опаковката има още едно хапче, което не беше като другите. Оказва се, че това е специален таблет за почистване на ПММ. Никога не съм срещал такъв грижовен производител. Дори не съжалявам за излишните пари за този инструмент. Самият инструмент е отличен, дори не знам за какво да се оплача.

Често има големи отстъпки за таблети от тази марка, като промоциите се провеждат редовно. Последния път взех голям пакет с 20% отстъпка.

Роман, Рязан

Последните две години мечтаех за съдомиялна машина и когато най-накрая я получих, се оказа, че проблемите ми не свършват дотук. Трябваше да се намери друг нормален препарат за миене на съдове. Една приятелка посъветва Clean & Fresh и аз съм й много благодарен за съвета. Таблетките са наистина евтини, но ефективни. Те могат да бъдат счупени. Вярно, това трябва да се направи правилно, за да не се разпаднат слоевете, в противен случай таблетът ще се повреди. Пет точки!

Никита, Ростов на Дон

Този инструмент отлично мие, но повече няма да купувам Klin End Fresh заради ужасните петна, които остават по чиниите. Дори евтините хапчета оставят лесни петна и тук никога не съм виждал парчета средства, висящи върху чинии. Не го препоръчвам!

Леонид, Санкт Петербург

Сега вземам таблетки Clin End Fresh, тъй като продуктът, с който съм свикнал - Finish, струва два пъти повече. Бях приятно изненадан, когато разбрах, че Wedge and Fresh в някои случаи се справят по-добре с остатъците от храна, които са изсъхнали върху чиниите. Таблетките напълно унищожават плака от чай и кафе от чаши и не миришат на химия. В допълнение, те се правят по немска технология, а германците обикновено правят нормални продукти.

Мнения на жените

Реджина, Хабаровск

Разбрах за тези хапчета от приятел. Първо ги похвали за мен, а след това, пристигнала на посещение, в същото време ми донесе няколко парчета за тест. Това, че са евтини, не обърнах внимание, защото свикнах да не спестявам пари, качеството е на първо място за мен. Точно това качество ме впечатли. Изненадващо, тези таблетки измиват всичко без проблеми, не миришат и се измиват перфектно от съдовете. Освен това производителят поставя приятни бонуси под формата на таблетки за почистване в опаковка. Пет точки!

Валентина, Волгоград

Срокът на употреба е 1 година. Винаги купувам тези хапчета на специална оферта, тъй като в близките магазини този продукт се продава алтернативно с отстъпка.Опитах десетина и половина различни таблетки преди тях и мога да кажа абсолютно сигурен, че нищо по-добро не може да се купи. Таблетките се разтварят много бързо, стигат дори до мръсотията, която се „скрива“ на трудно достъпни места и не оставя следи върху съдовете. Можете дори да измиете тънко стъкло без допълнително изплакване.

Вера, Москвапресни таблетки

Наскоро ми подариха подарък в магазина - специален буркан за таблетки Clean & Fresh. Взех най-голямата опаковка и получих подарък. Удивително е колко лоялен е производителят към този продукт и най-важното - не алчен. Често дава огромни отстъпки, държи на промоции, слага таблетки за почистване в пакет, а сега дава и буркани. Консервата ви позволява да съхранявате в суха форма до стотици таблетки. Тя е много удобна. Обожавам самите таблетки за високото качество на мивката. От моя гледна точка те нямат равни!

Ирина, Екатеринбург

Нито един прах и никакви хапчета не са равни на Clean and Fresh. Тези трислойни брикети перфектно измиват съдовете. Всеки слой решава проблемите си, както по принцип във всеки друг таблет. Няма да пиша излишни думи, още повече, че много думи не могат да бъдат изразени. Опитайте сами и се уверете сами.

Юлия, Новосибирск

Клин и фреш са най-готините хапчета. Каква благословия, че навреме попаднах на тях. Купих малка опаковка, за да пробвам, и сега получавам две от най-големите опаковки, така че да има достатъчно таблети от склад на склад. Опитах се да се измия преди около година таблетки за съдомиялна машина Amwayно те са твърде скъпи и не винаги се справят със задачата си. Но по онова време нямаше алтернатива, но сега е така.

Татяна, Красноярск

Винаги уважавах немското качество. Когато видях продажбата на немски таблети за пресни съдомиялни машини Klin End Fresh, веднага реших да го опитам. Те имат много предимства:

  • отлично качество миене на съдове;
  • страхотна миризма;
  • Страхотна цена.

Няма желание да се пробват други лекарства. Не мисля, че някой от нашите производители е успял да „надмине“ германците. Съветвам всички!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини