Всичко за пералните машини

Отзиви за таблетки за съдомиялна машина Bio Mio

мнения за таблетки Bio MioДобре известно е, че много потребители свързват екологично чисти средства за съдомиялни машини, особено таблетки за съдомиялна машина Bio Mio. Има две възможности: или това е стереотип, наложен от рекламодателите, или наистина е екологично чист и ефективен инструмент, достоен за общо внимание. Коя от тези опции е най-правилната, подтикната от отзиви на клиенти, които знаят за тези хапчета от първа ръка.

Току-що започнахте да използвате

Марина, Твер

Не съм просто луд за екологично чисти хапчета. Факт е, че най-малкият ми син има тежка алергия към прахове и таблетки за съдомиялни машини. За това научихме едва когато къщата се появи съдомиялна машина Kuppersberg GSA 489, С нея купих пакет прах от Санит. Синът не можеше да яде това, което беше измито с този прах от чиниите, той дори не можеше да влезе в кухнята веднага след миенето на съдовете. Ужасно. След това пробвах куп различни прахове, включително таблетки. За съжаление трябваше да се изключат евтини таблетки и прахове.

За първи път не знаехме, че синът ни е алергичен към прахове и таблетки за миене на съдове и това почти завърши зле. Дори трябваше да се обадя на линейка, мислех, че аз самият ще умра от стрес.

Наскоро попаднах на таблетки BioMio. Тялото на сина реагира нормално на тях. Без обриви и подуване, което много се радвам. Той дори се опита да държи тези капсули в ръцете си, няма отрицателен ефект. Ето как разбрахме от собствения си горчив опит, че Bio Mio наистина е хипоалергенно хапче. С какво още ги харесвам?

  1. Съдовете след измиване изобщо не миришат.
  2. Таблетките се разтварят при влизане дори в студена вода.
  3. Таблетките съдържат много активно вещество, затова често хвърлям половин, вместо цяла таблетка.
  4. Таблетките са добри, докато се продават на достъпна цена.
  5. Капсулите много добре измиват съдове, дори и тези, по които има проблемни примеси.

Много се радвам, че открих тези хапчета. Може би някои ще ми се струват като изрод. Но имайте предвид, че познавам съдомиялна само от половин година и за мен това е напредък.

Анжелика, Москва

Най-нормалните таблетки за съдомиялни са Bio Mio. Ястията с тях се мият просто добре, докато вътре не съдържат никакви муци като хлор. Капсулите се произвеждат в Европа, а се опаковат в Русия, което се отразява на цената им. Правоъгълните таблетки лесно се побират в отделението за капсули в съдомиялната машина. Те се разтварят, равномерно насищайки водата с активни вещества, които премахват замърсяванията. Не ги използвам отдавна, но със сигурност ще кажа, че от този момент нататък други таблетки и прахове не ме интересуват.

Татяна, Псков

Моят приятел от форума Валентина посъветва таблетките за съдомиялна машина BioMio Bio-Total 7 в 1. Опитах ги буквално веднага и бях много доволен от резултата. Те са много по-добре изпрани от всички, които използвах да купувам. Благодаря ви много за добрия съвет!

Използва се в продължение на няколко месеца

Галина, Ростов на Дон

Вече е изчерпал пет опаковки таблетки Bio Mio. Те са много прекрасни, измиват всичко, разтварят се докрай и не миришат на химия. Само предишния ден се сдобих с две нови опаковки. За да спестя малко, опитвам се да изрежа таблета в случаите, когато съдовете не са прекалено замърсени. Опитайте тази капсула и сами ще се убедите, че тя е чудесен заместител на прах.

Лидия, Смоленск

От екологично чистите таблетки Bio Mio е най-евтиният, добре или един от най-евтините. Наскоро имаше акция по тях, успях да ги купя на 15% по-евтино, от което много се радвам. Те са достатъчно мощни и могат да преодолеят дори суха мазна кора. Не се страхувам да ги мия дори с детски играчки.

Ирина, Екатеринбург

Датските таблети с марка Bio Mio са страхотни за мен. Те мият съдове перфектно, работят дори срещу силно замърсяване. Таблетките са увити в индивидуална опаковка, която се разтваря във вода, така че не е необходимо да разширявате брикети, веднага можете да ги поставите в съдомиялната машина. Bio Mio е неефективен срещу чай и кафе плака.

Между другото, не срещнах никакви средства, които да се справят с чаена и кафена плака върху халбите. В най-добрия случай плаката става много по-бледа.

Александър, МоскваТаблетки Bio Mio

Сега купувам много почистващи препарати в онлайн магазините. Те са по-евтини и имат доставка. BioMio Bio-Total 7 в 1 взе първите 4 месеца. Използвах евтини прахове за съдомиялни машини, но напоследък станаха още по-зле, така че с неохота трябваше да ги изоставя. Bio-Total 7 в 1 се продава на средна цена, често има промоции, така че не останах на губещия, но качеството е отлично.

Иван, Новосибирск

Bio Mio са възможни и екологосъобразни капсули, но те не бяха близо до финала по отношение на ефективността. Това обикновено се случва, когато се използват екологично чисти заместители вместо ефективна химия. Разбира се, обичам природата, но не съм съгласен да я съхраня и все още живея с планина мръсни съдове. Повече няма да купувам това и не ви съветвам!

Използвайте от 1 година

Валентина, Красноярск

Някои са обезкуражени от състава на таблетките Bio Mio. По-конкретно, вчера един приятел ме посети и прочете състава на таблетките на опаковката. Тя беше много объркана от наименованията „избелващ агент за кислород“, „нейонични повърхностно активни вещества“ и „поликарбоксилати“. Всъщност в тези имена се крият доста безопасни вещества. Освен това концентрацията им в таблетки е много ниска, но заедно те ефективно се справят с много замърсители. Пия тези хапчета от година и половина и съм много доволен от тях!

Валери, Липецк

Без съдомиялна машина семейството ни би се разболяло. Три деца получават мръсни съдове, чинийки и чаши буквално веднага след измиване. Машината трябва да работи три пъти на ден и без нормални хапчета, би било лошо. Съпругата ми и аз открихме Био Мио преди около две години, може би повече, не помня точно и оттогава не се разделихме с тях и съветваме всички. Това са добри, хипоалергенни капсули, които перфектно измиват.

Алексей, Новоросийск

Използвам тези хапчета от много дълго време, доста съм доволен от тяхното качество и цена. За първи път ги взех, защото се правят в Дания. Мислех, че датчаните няма да станат нечестни да мият чиниите и изглежда, че не са сбъркали. Моето мнение е: таблетите са отлични, струва си да ги опитате поне веднъж!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини