Всичко за пералните машини

Отзиви за таблетки за съдомиялна машина Bolla

Отзиви за Bolla TabletЕвтиният продукт обикновено не е с високо качество, но тук не става въпрос за таблетки Bolla за съдомиялна машина. За разлика от други евтини продукти, той е концентриран и съдържа около 3 пъти повече активни вещества, като се доближава до състава на добре познатите 3-в-1 капсули. Второто предимство, признато от експертите на тези таблетки, е способността да се разтварят в хладна вода. Е, нека не се оприличават от рекламодателите и да хвалят инструмента. Първо питаме какво мислят потребителите за това, след това ще направим изводи.

положителен

Анна, Санкт Петербург

Това е безпрецедентен инструмент по всякакъв начин. Попаднах на тези хапчета случайно и безнадеждно влюбен в тях. Първия път, когато ги видях, се изненадах с доста ниска цена. Раздадох около два долара за опаковка от 15 таблетки. Взехте тест и се оказа, че тези хапчета са много по-добри прах за съдомиялна машина Saniт. Разбрах това, когато измих стъклените чаши и върху тях нямаше абсолютно никакви петна. Те станаха напълно прозрачни. Вече три месеца купувам тези хапчета и се радвам на чисти съдове.

Татяна, Красноярск

В тези таблети всичко е отлично и цената и качеството. Преди това не попаднаха на очите ми, изглежда, че наскоро се появиха на пазара. Забелязах ги преди около четири месеца и веднага ги придобих за тестване. Те наподобяват по някакъв начин таблетките Биомио, също се мият добре, дори миришат така. След измиване не остават следи по чиниите, а съдовете също не миришат на нищо. Препоръчвам го!

Борис, Хабаровск

Взех таблетки Бола, за да проверя колко са добри. Продавачът е описал техните прекрасни свойства, казват, дори в студена вода се разтварят и измиват блестящо. Накратко, тествах ги в продължение на три седмици и ето изводите.

  1. Невъзможно е да се разтвори таблетка Бола в ледена вода, а във вода на 250С, той се разтваря перфектно. Проверих, хвърлих половин таблетка в чаша студена вода.
  2. Качеството на измиване при използване на цял таблет е невероятно, ако хвърлите половината от таблетката, тя ще измие 12 комплекта чинии със средно замърсяване.
  3. Дори след измиване в кратка програма не остава следа от продукта. Обикновено от евтините прахове върху стъклени съдове има леко бяло покритие. Нищо подобно не се случва с таблетките Бола.
  4. След разтваряне във вода таблетките губят изразена химическа миризма, така че върху съдовете да не остане нищо.

В тези таблетки няма хлор. И като цяло няма вредни компоненти. Все пак не можете да ядете тези хапчета, но мисля, че ако случайно погълнете такова хапче, няма да има особена вреда.

Отсега нататък ще мия чиниите с употребата на таблетки Бола, докато в магазините не се появи по-добро лекарство. Пет точки!

Анатолий, Екатеринбург

Имам съдомиялна от две години и половина, но винаги използвах само прах. Хапчетата са по-скъпи, а чувството за тях е по-малко. Така си мислех, докато жена ми купи таблетки Бола. За цената излязоха дори малко по-евтино от праха, а съдовете също бяха измити добре. Докато опаковката свърши, ги измиха и забелязаха, че са доста глупави. През уикенда ще отида в магазина да купя, определено ще взема две опаковки от тези хапчета.

Яна, Норилск

Използвам хапчетата с топка от седмия месец. Те са чудесна алтернатива на Finish капсули. Производителите на финиш хапчета са нахални, вдигат цената прекомерно, трябва да търсят замяна. Дори не гледах, защото стоят по рафтовете в магазините наблизо. Абсолютно съм сигурен, че Бола и Финиш се мият по един и същи начин, тогава възниква логичен въпрос: защо да преплащаме?

Алексей, Псковхапчета Бола

За съжаление никога не съм виждал този инструмент в нашите магазини. Приемам хапчета за бал чрез съвместни покупки в социална мрежа. Работният ми приятел ме посъветва да ги взема и ме покани на съвместна покупка. Оттогава поръчах шестата опаковка.Удари ме, че с тези хапчета се отстранява дори старо замърсяване от древни тигани. Ястията стават чисти, сякаш току-що донесени от магазин. Наистина бих искал да не се занимавам с покупките и да взема тези хапчета в най-близкия магазин за хардуер, но засега мечтата ми не се сбъдна.

Елвира, Москва

Наскоро се появиха добри хапчета и затъмниха финала. Те са по-евтини, но се мият просто добре. Това би било още по-евтино да намерите сол за съдомиялна машина.

отрицателен

Мила, Омск

Не харесвах тези хапчета. Поръчах ги онлайн в един добър магазин. Взех няколко продукта наведнъж: Tide прах за пране, те имат най-евтиния там, течен сапун от няколко разновидности и таблетки Bolla. Никой не ми ги посъветва, аз го взех чисто по моя инициатива, така че нямам оплаквания към никого. Таблетките не мият чинии добре, а останалите им предимства и недостатъци не ме интересуват.

Константин, Новосибирск

Бола е много евтини италиански хапчета за ПММ, но те, за съжаление, не са много добри. Жалко е, че са с ниско качество, защото цената им е просто супер. Те вероятно правилно казват, че аварийният плаща два пъти, добър инструмент не е евтин.

Джулия, Магнитогорск

Таблетките се разтварят много слабо. След три часа в миялната машина капсулата на Ball остана почти непокътната. Опитах се да разбия таблетките на няколко части, но това е малко полезно. Съдовете остават лошо измити поради малкото количество агент, който участва в измиването. Купих хапчета за бал, след като прочетох отзиви на хора. Напразно вярвах, че е добре, че взех малка опаковка!

Иван, Краснодар

Опаковката от таблетки се отстранява зле. Няколко пъти пусках хапчето на пода и след това събирах трохи в цялата кухня. Разбира се, той може да бъде отворен спретнато, но дори производителят може да се грижи за „кривите потребители“. Таблетката се разтваря по време на измиване само частично, от тази чиния не винаги се измива добре. Не съм доволен, може би няма да ги купувам повече!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини