Всичко за пералните машини

Рецензии за сушилня

сушилняПредставяме на вашето внимание отзивите на хората за перално-сушилни и просто сушилни машини от различни производители. Всеки конкретен преглед посочва модела, марката на сушилнята, датата на закупуване, както и предимствата и недостатъците въз основа на субективното мнение на конкретен човек. Това са отзивите.

BEKO DCY 7402 GB5

Алена Николаевна

Дата на придобиване: юли 2013 г.

Плюсове: просторен, можете да изсушите всички постелки наведнъж, ниска цена.

Недостатъци: след изсушаване са налице миризми, дори омекотителят на тъканите не спестява.

BEKO DCY 7402 GB5В живота си не бих купил електрическа сушилня, но имаше спешна нужда, тъй като аз и съпругът ми се преместихме в нов апартамент, а прозорците й се отварят към широка алея. Можете да изсушите прането на балкона, но след това той е наситен с отработени газове, а сушенето в стаята не е опция - влага. Случайно видях в една реклама как работи сушилнята и исках такава за себе си.

Като цяло нейната работа ме устройва, веднага можете да изсушите 7 кг бельо. Има нежни режими на сушене, подходящи за вълна и коприна. Ценовият етикет е приемлив, получихме го за акции за 35 000 рубли. Цената на подобни модели от други производители е 50 000 - 60 000 рубли. Единственото, което не ми харесва, е неприятната пластична миризма на прането, когато го извадите от сушилнята. Отначало мислех, че това се дължи на факта, че електрическата сушилня е нова, но изглежда, че е завинаги. Не мисля, че това е значителен минус, защото след гладене миризмата си отива.

Важно! Сушилни Beco са сред най-евтините, въпреки че качеството им е напълно приемливо.

BEKO DPS 7205 GB5

Александра Иванова

Дата на придобиване: януари 2015 г.

Предимства: сушилнята е инсталирана върху конвенционална машина, прането не се набръчква след изсушаване.

Недостатъци: мирише силно на пластмаса, можете да изсушите няколко синтетични и комбинирани неща наведнъж, въпреки че производителят твърди товар от 7 кг.

BEKO DPS 7205 GB5Харесвам миещите сушилни, исках точно такава машина да има пералнята и сушилнята „в една бутилка“, но съжалявам, че продавам стария си Miele. Изтрива се толкова добре, а новото не се знае кой ще бъде хванат. В резултат на това тя реши да напусне пералнята и допълнително да купи сушилня BEKO DPS 7205 GB5, да постави две устройства наблизо, въпреки че беше възможно да поставите едното отгоре на другото. Съвсем удобно изваждате прането от пералнята, слагате го в сушилнята и след няколко часа всичко изсъхва.

Мислех, че сушилнята ще набръчка и развали прането, но не, нищо подобно, нещата лесно се гладят след сушене. Истината е доста силна воня с феноли и нещо друго химическо, понякога дори трябва да окачите нещата в стаята за вентилация, но все пак е по-добре от сушенето на дрехи на газирана улица.

SIEMENS WT 46B211 OE

Анна Матвеева

Дата на придобиване: октомври 2014 г.

Предимства: изсъхва добре и бързо, лесен за използване, повечето неща не е необходимо да се гладят.

Недостатъци: заедно с пералнята заема много място.

SIEMENS WT 46B211 OEТова е първата ми сушилня, не мога да взема достатъчно. Преди трябваше да окача линия за дрехи около къщата, сега сушенето е удоволствие. Барабанът е просторен, цели 8 кг, прането, натрупано през седмицата, ще изкачи всички наведнъж. Както мениджърът ме посъветва при покупка, измислих всички режими на сушене и сега суша различни неща без страх.

Бях по-доволен от функцията за гладене. Мразя гладенето, гладенето и всичко свързано с него. Но сега, след ново изсушаване, пастелното бельо и много други неща не е необходимо да се гладят. Трябва да се гладят само ризи, тениски и панталони, но това са дреболии. Препоръчвам този модел на всички, малко скъп разбира се, за SIEMENS WT 46B211 OE трябва да платите около 60 000 рубли, но си заслужава.

Виктория Пересветова

Дата на придобиване: септември 2013 г.

Плюсове: лесно гладене, включва много спално бельо

Недостатъци: сметки за ток

Прекрасно, но доста скъпо допълнение към пералня.Аз бях свикнал да броя пари, така че ако не беше за малките деца и влажността в стаята, не бих дал толкова пари дори за такава полезна единица. Обективно сушилнята е наистина много полезна за семейства с малки деца, тъй като бързо изсушава и дезинфекцира бебешките памперси, така че те почти не се нуждаят от гладене. Сушилнята е много удобна, но трябва да платите за удобството, свикнахме 300 кВт на месец, сега повече от 400 кВт.

Наскоро от барабана на сушилнята се появи неприятна миризма на мухъл. Обадих се на майсторите, явно някъде вътре в калъфа на устройството започна, на другия ден ще дойдат да гледат. Надявам се, че нищо сериозно не се е случило, ще е жалко, ако се счупи напълно.

За ваша информация! В сравнение с 2013-2014 г. цените на сушилните се повишават поради промени в обменния курс на долара и еврото спрямо рублата.

BOSCH WTW85560OE

Сергей Челобанов

Дата на придобиване: 25 февруари 2014 г.

Предимства: няма нужда да висите дрехи на улицата, всички неща се сушат много бързо и внимателно.

Недостатъци: твърде сложно за работа.

BOSCH WTW85560OEКогато кризата удари, за да не загубите „трудно спечелените пари“, той вложи всичките си спестявания в различни домакински уреди, купи добра, скъпа сушилня от Bosch. За такива пари, тя просто не лети в космоса. Куп интелигентни режими за сушене на най-различни тъкани. Първият опит беше неуспешен, изгори нова риза, трябваше да се справи с режимите на сушене. Не мога да бъда наречен технически напреднал, аз съм на „ти“ с всяко оборудване. И сушилнята не ми беше дадена веднага, но като проучих инструкциите, сега ловко използвам повечето програми.

Със сушилня, количеството пране, което трябва да се глади, е значително намалено и това спестява допълнителните 1,5-2 часа седмично. Сушилнята ми струваше 80 000 рубли., Доста съм доволна от покупката, оценка 5+.

Елена Александровна

Дата на придобиване: август 2015 г.

Плюсове: изсушава много пране, нещата миришат добре след изсушаване.

Недостатъци: шум.

Исках да купя сушилня BOSCH, видях една от приятел, много ми хареса. Бях скептично настроен към подобна техника, тъй като майка ми беше безразсъдна да купи сушилня от италиански производител, а след това не знаех къде да умра, тъй като тя миришеше на пластмаса и често се чупеше. BOSCH WTW85560OE е нещо съвсем различно. Нещата след него ухаят много хубаво, няма нужда да изваждате и изливате буркани с вода. Универсален дизайн, той се вписва точно в нашата баня, бях директно изненадан.

Честно казано, очаквах повече от толкова скъпа технология. Трънка по време на въртящия се цикъл като трактор, въпреки че производителят твърди, че нивото на шума не е по-високо от 65 dB, усеща се, че има повече от 65 dB, въпреки че не го измервах. Трябваше да купя за нея антивибрационен мат, стана малко по-добре, но все пак звукът вбесява. Между другото, нашата пералня LG, когато се върти с максимална скорост, също е силна, но сушенето по дефиниция трябва да бъде по-тихо, накратко това не е ясно.

Обърнете внимание! Според няколко рейтинга, съставени от обществената организация Guild of Masters, BOSCH WTW85560OE е най-добрата сушилня за 2015 г.

LG F12U2HDM1N

LG F12U2HDM1NСергей Коломиец

Дата на придобиване: юни 2014 г.

Предимства: комбинация от пералня и сушилня, вградена.

Недостатъци: сушенето има ограничена функционалност и не е подходящо за някои тъкани.

Жена ми поиска да купя сушилня в допълнение към пералнята си, за момента, в който бих го направила, е много скъпо и после изведнъж нашата машина се покри. Перспективата за двойно харчене изобщо не ме зарадва и тогава в магазина забелязах LG F12U2HDM1N със сушене. И какво е изкушаващо, той даде 50 000 за 1 брой оборудване и веднага получи шайба със сушилня. Убеди жена си, купена. Веднага ми хареса факта, че машината заема малко място, изтрива, изтръгва доста добре, продавачът заяви, че тази серия е вграден модел, въпреки че нямаме нужда от него.

Имаше някои проблеми със сушенето, все още трябва да свикнете. След няколко експеримента, които се адаптирахме, сега изсушаваме много неща директно в машината. Функцията за сушене изобщо не е подходяща за деликатни неща, това малко ме разстрои жена ми, но като цяло машината е много добра за парите си. Сушилнята за миене на LG F12U2HDM1N е добър избор.

Важно! Всяка сушилня за миене ще изсъхне по-лошо от специализирана сушилня.

В заключение, отбелязваме, обобщавайки представените от нас прегледи, можем да заключим, че сушилните и сушилните за миене са доста скъпо, но много удобно оборудване. Най-голям брой положителни отзиви получиха оборудване, произведено под марката LG, Siemens и Bosch.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини