Всичко за пералните машини

Отзиви за перални машини Zanussi

Перална машина Zanussi FE 925 N

Перална машина Zanussi FE 925 NНадявам се:

Придобити пишеща машина през есента на 2004 г. А това означава, че е с мен от 10 години! Тя никога не е нарушила нищо. Толкова съм щастлив, че преди да реша да го купя, а не някаква друга пералня!

Моята машина има различни програми за пране. И освен това, от може да се допълни. Можете да увеличите броя на оборотите, да зададете всяка температура и т.н. Можете да стартирате само отделен режим, а не цялото измиване.

От плюсовете: перфектно изтрива всякакви дрехи, бельо, обувки, якета. Работи без да се счупи 10 години !!! Страхотна кола!

От минусите: При покупка цената беше малко скъпа. Но сега на такава цена вече евтини коли))) Интерфейсът промени цвета си, стана малко жълтеникав. Същото се случи и с вратата. Но това не е толкова важно, защото машината работи толкова дълго и не се счупва !!!

Перална машина Zanussi ZWS 281

Перална машина Zanussi ZWS 281Майкъл:

Той се отдалечи от родителите си и веднага трябваше да купи много неща. Нямаше домашни уреди. И миенето на ръка не е мое. И така, на първо място, присъствах на закупуването на пералня. С парите не беше много. Затова търсех евтин. И тогава, точно в един от магазините за битова техника, се проведе акция, в която Zanussi се продаваше с голяма отстъпка. Е, веднага го взех. Не очаквах толкова евтина кола да ми мие нещата повече от 3 години!

Ще опиша качеството на машината:

 1. Изтрива се доста качествено. Но не с никакъв препарат. Следователно, беше необходимо прахът да се избере емпирично.
 2. Ако поставите най-голям брой обороти по време на цикъла на въртене, тогава нещата се оказват почти сухи.

Разполага с:

 1. Допълнително изплакване.
 2. Забавяне в началото на измиването.
 3. Различни режими на пране за различни видове тъкани.
 4. Както и миене без загряване на водата, бързо, ръчно, обикновено измиване.
 5. Допълнителна функция, която позволява на прането да не се набръчка толкова много. Вярно, с въртенето й е доста слабо.

Машината е бюджетна. Затова не бих я нарекъл най-доброто от всичко. Дизайнът е обикновен. Няма наистина готини функции. Сравнително икономичен. Размерите й не са много големи. Програмите по принцип са напълно достатъчни. Качеството на сглобяване не е най-доброто. Бельото дава повече или по-малко чисти и измити. По отношение на измиването, бих й дал клас С с плюс. Но като се има предвид, че го взе много евтино, тогава това е нормално. А за парите, които работи с достойнство. Не бих посъветвал нейните роднини. И така върви.

От плюсовете: просто контролиран, не прескача, измива се с клас плюс плюс, нормално въртене.

От минусите: не се предоставя заключване.

Перална машина Zanussi ZWG 1106 W

Перална машина Zanussi ZWG 1106 WИлона:

Купих тази пералня набързо. Затова не разбрах много. Току що видях машината на подходяща цена и я купих. Използвам я трета година. И не мога да кажа, че я харесвам във всичко. Тя има както добри страни, така и лоши. От доброто: тя има ясни контроли. От лошото: не винаги изтрива добре. Ако заредите прането в резервоара максимално, изплакването е лошо. На прането остават следи от прах. А детайлите й не са толкова добри. Случва се да се счупят. Така че, преценете сами.

От плюсовете: не скъпа цена.

От минусите: лагерите са износени по време на употреба. А подмяната му струва почти толкова, колкото преди плащах за нова пералня !!!

Перална машина Zanussi ZWO 6100

Перална машина Zanussi ZWO 6100 отзиваВладимир:

Тя е сравнима по размери със стандартните машини с вертикално натоварване. Но при зареждане - малко повече от тях. Може да побере 5,5 кг. пране. Качеството на измиване е добро. Той има доста различни програми и опции. Стандартен набор от програми за различни опции плат. Има и много режими на измиване. Обикновено използвам само бързо измиване. Но към него добавям още едно изплакване. Оказва се, че около час. В сравнение с предишната ми пералня, това е дълго. Понякога се мия с леко гладене. След тази програма, по-малко каша с желязото.

Не съм много доволен от факта, че няма такива температурни варианти, необходими за използване като 70 ята и 50 ята градуса. Трябва да почистим машината от мащаб със специален инструмент на 90-сто. И това е някакъв риск. Жалко е също, че не се осигурява въртене с ниски скорости. Например при 300 или 200. И след това на 500 спалното бельо се носи.

Инсталирахме машината в съответствие с препоръките. Но тя все още вдига много шум при изстискване на прането. Има дори свирка. Това беше много досадно. Но сега те са свикнали. Ако се доверите на консултанта, тогава машината е сглобена в Полша. Точно както гледах, не успях да намеря потвърждение за това в документите. Въобще не се казва нищо.

Всички модели имат своите недостатъци. И тази пералня изтрива доста прилично и ако не обърнете внимание на шума по време на цикъла на въртене, тогава няма специални минуси.

От плюсовете: Можете да прочетете повече за тях по-горе.

От минусите: Скъпа цена. И дори сега, тя все още стои прилично. Силни шумове, докато бутате пране. В температурната скала няма 50 и 70 градуса.

Перална машина Zanussi ZWP580

Перална машина Zanussi ZWP580Катрин:

Страхотна кола! Тя изтрива три години и нещо се счупва всяка година! Ребрата се счупиха в резервоара. Детергентът частично остава в тавата дори след измиване. Не трябва да се използва течен прах, тъй като помпата го изсмуква преди измиване. Изплакването не е висококачествено. И ако нещото е много мръсно, машината изобщо не може да го премахне! Пробвах две, три и четири измивания! Все едно нищо не се променя. Трябва сами да си миете ръцете.

Има много различни варианти, но не е ясно какво правят. И тъй като в този модел няма дисплей, дори не е ясно какво правят. Често има странни проблеми. Освен това те се появяват още от първия ден от началото на използването на пералнята.

Сервизният център е много неохотен да извършва ремонт под гаранция. Все повече иска да се размножава за пари. Пералнята беше инсталирана добре. Дори нивото на използваната конструкция. Но тя все още язди, вибрира и пътува по пода. И на въртене звуците са толкова силни! Дизайнът не включва филтър за дренажна помпа. Поради тази причина тази помпа се счупва на всеки половин година !!!

От плюсовете: няма нужда да миете ръцете (в повечето случаи).

От минусите: разгражда се, не се мие добре, вдига шум, не гали лошо. Много лоша пералня! Трябва да купите нов.

Перална машина Zanussi ZWS 2106 W

Перална машина Zanussi ZWS 2106 WАнатолий:

Използвам този модел пералня повече от две години и засега той напълно ми подхожда. Измиването е много просто. Просто трябва да изберете типа плат и да започнете прането. Често свързвам допълнителна опция за улесняване на гладенето. Включи и забрави. Толкова тихо тя мие. И ако вратата към банята все още е затворена, тогава като цяло тишина! Наистина като тази пералня!

От плюсовете:

 1. Ако смятате, че машината е евтина, тогава такава тиха работа е просто отлична !!!
 2. Икономичен. Използването на електричество и вода е доста скромно.
 3. Управлението е много просто. Минимум опции, всичко е просто и ясно. Дори дете може да се справи.
 4. Тясна машина. Вероятно с десетина сантиметра по-малко от стандартната пералня. Това е важно за тези, които имат скромна баня.

Именно заради тези качества придобих този модел. И тя е много доволна!

От минусите: За удобство липсват само по-дългите маркучи. Някои от вас може да се наложи да си купят по-дълги. Въпреки че не са скъпи. И се продава във всички водопроводни магазини. Така че минусът не е голям.

   

1 коментар на читателя

 1. Граватар отгоре над:

  Купих си „Нюшка” преди 18 години, тогава това беше един от най-скъпите автомобили, представени в нашите магазини за битова техника. За цялото време на работа на машината нямаше оплаквания, единственият провал беше неуспешният бутон за стартиране.Машината беше италианска сглобка.

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини