Всичко за пералните машини

Отзиви за пералните машини Whirlpool

Перална машина Whirlpool AWS 61011

Whirlpool AWS 61011Алекс:

Напълно доволен от машината. Всичко, което консултантът говори за нея, е сто процента вярно. Мръсното пране се пера с бретон! Дори старо замърсяване. Опцията „Wedge Plus“ е много доволна, че я използвам при много мръсни неща. Програми малко по-малко от 20. Използвам, разбира се, не всички. Най-често използвам ежедневно, бързо измиване, както и програми за различни материи. Да, тази пералня имаше още две. Но именно с нея разбрах, че има и тихи коли. По време на измиването е почти неразборно. На въртенето все още вдига шум, но не като старата ми кола от Samsung, а другата от Zanussi.

Пералнята почти не вибрира и не ходи с качествена инсталация. Периодично почиствайте филтъра за източване. Понякога е доста запушен. Има защита срещу течове (слава Богу, докато не се наложи). Има вариант на 6-то чувство. И жена ми и аз се радваме, че закупихме тази кола. Работи около шест месеца без повреди, повреди и оплаквания!

От плюсовете: Работи тихо, по време на цикъла на въртене има шум, но не силен, спестява вода и електричество.

От минусите: в момента не са открити минуси.

Перална машина Whirlpool AWG 222

Перална машина Whirlpool AWG 222Евгений:

Преди тази кола имах друга. От компанията Indesit. Тя го взе през 2004 г. за 15 000 рубли. Служи ми седем години. Но се счупи. И реших да си купя следващия. Този път исках да намеря по-евтина пералня. И взе този.

Както се казва, аварийният плаща два пъти. Платих веднъж. Но останах недоволен от новата пералня. Качеството на измиване в клас С. Спинът е слаб. Не можете сами да зададете температурата. Не е ясно коя програма се изпълнява в момента. Тъй като не се показва. Ако купих хиляди за шестнадесет, може би машината щеше да е по-добра. Но мисля, че също ще се счупи след 5-7 години. Казват, че сега всички фирми правят специално нискокачествени машини, така че хората да ги ремонтират по-често или да купуват нови. В крайна сметка от това печелят много добре! Преди това имаше и такива перални машини, които в продължение на 10-15 години работеха без повреди. Сега няма да намерите такива!

От плюсовете: Можете да изберете колко оборота трябва да въртите. Има бързо измиване, подходящи размери, има функция за забавяне на началото на прането.

От минусите: работи доста силно. Не можете да зададете желаната температура на пране. Не е показано колко е останало до края на програмата. Изтрива зле, когато са малко неща. И качеството на въртенето намалява. Те могат да останат мокри. Инструкциите показват, че може да измие до 5 кг наведнъж. Но всъщност вече с четири започва да се мие зле. Да, и не много потискащо.

Перална машина Whirlpool AWS 61011

Whirlpool AWS 61011Надявам се:

Консултантите от магазина много похвалиха тази пералня. Повярвахме им и ги купихме. В началото те бяха щастливи и чакаха, че измиването ще бъде перфектно. В крайна сметка ни обещаха така в магазина. Но, както се оказа, консултантите ни измамиха!

Докарахме колата до апартамента, извършихме инсталацията. Хвърлиха пране в него, напълниха праха и започнаха да мият. Оказа се, че пералнята е неработеща! ((((Не спира да налива вода в резервоара, докато не може да бъде спряна, като затвори крана на тръбата! Ние, разбира се, бяхме недоволни от такава покупка. Какво става?!? Нова кола и не работи веднага !!!

Започнахме да четем ръководството за инструкции. И там е указано, че ако възникне подобен проблем, тогава трябва да се свържете със службата. Така че тя ни зарадва ((((Няма да се свържем с никого за ремонт. Трябва незабавно да върнем такова оборудване. В понеделник ще отидем до магазина, ще го решим.

От плюсовете: нищо.

От минусите: колата е нова, току-що купена и веднага разбита !!! Тя не работи!

Перална машина Whirlpool AWE 9630

Отзиви за пералнята Whirlpool AWE 9630Виктор:

Колата е много стара. Закупена през 2004-та. Той взе не нов, а с ръце. Случва се, че предната страна е малко течаща. Където се намира дозаторът.На всеки 2-3 години на някои места рисувайте мехурчета. Почиствам го с шкурка и оцветявам. Първите години се измиваше много активно. Тогава децата ни бяха още малки. И имаше много мръсни неща. Последните години изтриваме по-рядко.

За цялото време на работа и тя работеше почти десетина години, никога не ми се е налагало да се обадя на майстор. Нито една сериозна повреда не е настъпила. Според мен един от най-важните фактори при закупуване на пералня е, че там няма различни програми или изложби. И дори не компанията, която го направи. Качествено изграждане! А най-добрият монтаж е европейски. Имам монтирана кола в Италия. Сега подобни коли се събират в Китай. Не мога да повярвам, че пералнята, произведена от Китай, може да работи 10 години без повреди. От друга страна, ако разходите не са толкова важни за вас, тогава можете да си купите красиви автомобили с неразбираем монтаж. Само трябва да се вози нов на всеки няколко години!

От плюсовете: работи от десет години! Изтрива се ефективно.

От минусите: ръжда на места, мехури с боя.

Перална машина Whirlpool AWE 2221

Whirlpool AWE 2221Азис:

Преди да купят, те спореха коя пералня да изберат. Съпругът е убеден, че вертикалната машина е по-добра. На цена те бяха значително по-скъпи от предните. Търсих, претърсих и решихме да вземем точно Virpul. Цената е повече или по-малко приемлива. Набор от функции и качество на изграждане е добър. Решихме да го вземем.

Купено и не разочаровано! Колата е наистина добра !!! Качеството на измиване на височина. Много добро въртене. Има всичко необходимо за младо семейство с малко дете. И цената не е много висока. Имам и миялна машина от Virpul. Работи от две години и не се чупи. Освен това се измива добре. Ако купя нещо друго, най-напред ще потърся същия производител. Много ми хареса неговата техника!)

От плюсовете: много опции и програми, има кратко измиване, след края на програмата се издава приятен звук.

От минусите:

Има шум. Но и други автомобили са шумни.

Перална машина Whirlpool AWG 358

Whirlpool awg 358Неизвестен:

Веднага щом го купиха, веднага се появиха недостатъци. Някакъв вид дефекти в електрониката. Понякога прескача въртящи се неща. Тоест върти барабана, просто не става достатъчно бързо. Очевидно, следователно, всичко, което не мия, остава мокро. Често след измиване нещата остават мръсни. Понякога дори можете да видите цели бучки мръсотия между прането. От тях също остават петна. Времето, което е посочено преди края на измиването, се различава от действително необходимото. И често процесът на измиване се забавя почти два пъти. Спинът е доста слаб. Вероятно от факта, че скоростта не може да бъде настроена повече от 800.

От плюсовете: Приятен дизайн, тесен модел.

От минусите: не се измива добре, остава мръсотия. Завъртането не работи нормално. Проблеми на таймера и забавено измиване.

Перална машина Whirlpool AWE 7729

Whirlpool AWE 7729Джулиана:

Колата е много добра. Всичко се справя перфектно! И като миене, въртене и изплакване. Нещата няма да боклук. Цената не е скъпа. Качеството на измиване е добро. Много ми се иска тя да не се счупи дълго време и да продължи да работи също толкова добре! Не знам колко дълго може да ми служи. Но е по-добре винаги да работите така)))

От плюсовете:

 • Има функция за забавен старт. Тоест, ако например електричеството е по-евтино през нощта при тарифа, тогава е напълно възможно да се зададе закъснение, така че машината да се изтрива само през нощта.
 • Можете да прекъснете измиването по всяко време и да завършите забравените неща.
 • Цената е добра. По-евтини от други подобни автомобили.
 • Много различни режими. Най-често използвам бързо измиване.
 • Изобщо не вдига шум. Дори когато стискате спално бельо в апартамента тихо. И ако някой от вас има проблеми със шума, тогава просто трябва да го настроите на ниво или да придобиете специална облицовка.
 • Можете да промените броя на оборотите по време на цикъла на въртене от 400 на 1200.
 • Екранът показва колко време остава до края на измиването.
 • Има и информация кой режим в момента се изпълнява.
 • Има много допълнителни опции: лесно гладене и т.н.

От минусите:

 • Вратата не се затваря лесно. Трябва да оказвате голям натиск върху нея.Без това измиването не започва.
 • Ако на дисплея се покаже, че измиването ще приключи след минута, това не означава, че всъщност спира толкова бързо. Обикновено пералнята все още мърмори за две до три минути. И тогава завършва.

   

7 коментара на читателя

 1. Граватар Наталия Наталия:

  Купих пералня Whirlpool. През първия месец на работа забелязах, че дрехите са в някакъв вид шпули. А на новите хавлиени кърпи струните просто се опъват. Оказа се дефектен барабан. Ако го докоснете с ръце, усещате острите „кукички“ на метала. Наречени майсторите от сервиза за гаранции. Всички издадени, поръчани нов барабан. Чаках получаването на резервни части 31 дни. После взеха пишещата машина. Те обещаха да променят продукта и да върнат стирола в рамките на два дни. машина. Обаждам се след седмица. Те казват: „Ние работим с вашата машина тук, оказа се, че новият барабан е дошъл като дефектен.“ Всичко е странно, някак.

 2. Граватар Даша Даша:

  И аз имам машина за вертикално зареждане на тази фирма. Много ми харесва. 5 години вече работи и никога не съм имал проблеми с нея.

 3. Граватар Вита Vita:

  Добри шайби Virpul. Имам такава с майка ми. Наистина ги харесваме.

 4. Граватар Марина яхт клуб:

  Здравейте на всички. Мисля да взема пералня. Спрян между Вирпул и Канди. Може ли някой да ми каже кое е по-добре?
  Бабата на баба ми работи като часовник от 15 години, но е скъпа. Измива добре. Не съм срещал Канди, но те имат бюджетна цена.
  Беше преди LG и Bosch, така че не го харесвайте сега. Едната се счупи след 3 години, а втората започна да разваля ужасно нещата 🙁

 5. Граватар Ирина Irene:

  Харесвам си джакузи! Прави отлично измиване от 3 години. И няма проблем. Между другото, тя има много добра защита срещу деца. Сега искам да актуализирам и да купя същото, но по-модерно с допълнително зареждане по време на миене 🙂

 6. Граватар Олеся Олеся:

  Машината работи една седмица, три измивания и се счупи. Услугата динамит работи от седмица, обаждате се на горещата линия, операторът просто лъже, че заявлението е прието. Всъщност услугата предлагаше сами да донесат машината за ремонт. Рядък боклук, а не машина.

 7. Граватар Лариса Лариса:

  Добра шайба! Не мога да го взема достатъчно от 2 години! Измива перфектно!

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини