Всичко за пералните машини

Прегледи на перална машина Vestel

Vestel AWM 1040S

Перални машини Vestel AWM 1040SЛюся Маркелова

Оценка: 4. Дата на закупуване: февруари 2013 г. Предимства: компактен, добре изваден, не разваля бельото. недостатъци: скача около ваната, докато се върти, къс маркуч за източване

Силно ми препоръчаха да избера този модел от служител в магазина, когато предишната ми машина напълно спря да работи. Според управителя това е надеждна висококачествена машина, която е направена в бившия ни завод за отбрана. Не мога да кажа, че съм доволен от нея, но няма и специални оплаквания - дрехите са чисти, добре извадени, а съседите още не са изсипани))) Поради неудобството - много къс маркуч за източване и дори трябва да го „хвана“ в банята в режим на въртене, но иначе всичко е наред.

Vestel WM 834T

Отзиви за пералня Vestel WM 834TИрина Тихоновна

Оценка: 2

Дата на покупка: януари 2011 г.

Предимства: не

недостатъци: таймерът не работи, гърми по време на работа, лошо въртене

Това е трактор, а не пералня. Аз живея на третия етаж, така че съсед от първия етаж идва при мен, когато това чудо започва да се преодолява. Наречени са ремонтници и всички казват, казват, какво искаш, това е машина, за нея норма е да работи така. Още по-интересно е - слагам миенето на 2 часа, а тя го прави за повече от 3 мои дрехи. Отново се обаждам на майстора, отговорът е един и същ: машината е такава и тя сама изчислява времето. Защо тогава таймер изобщо, не биха го направили? Спинът е отделна песен, след като я стиснах, започнах по нов начин, иначе цялото бельо е влажно и изсъхва за една седмица. Купих родителите на LG, така че те изтриват и като цяло не знаят никакви проблеми, но общувам само със услугата.

Vestel ARWM 1040L

Перална машина Vestel ARWM 1040L - мненияАлексей Приходко

Оценка: 3

Дата на покупка: ноември 2012 г.

Предимства: никакъв

недостатъци: не се изтрива

Пълни глупости. Древният ми Аристон изми сто пъти по-добре. И това изобщо не е техника. Бельото се къса и дъвче и никой не се задължава да го поправя.

 

Vestel WMO 1040LE

Перална машина Vestel WMO 1040LEСнежнобяло

Оценка: 5

Дата на покупка: януари 2013 г.

Предимства: много функции, компактни

недостатъци: не разкри

Страхотна машина и моят незаменим помощник. Използвам го повече от година и през това време не се отдели нито един хват - изтрива перфектно, много различни програми за миене. Отделно измивам бяло и цветно, има режим за избледняло бельо и кратко измиване. Първоначално не бях конфигуриран да плащам изключително за голямото име на производителя и съм абсолютно доволен от избора си.

Vestel AWM 634

Vestel AWM 634Ирина Стържнева

Оценка: 3

Дата на покупка: март 2010 г.

Предимства: евтин

недостатъци: повече от 4 години няма да продължи

Купих кола за 5 кг товар, почти четири години всичко беше супер, а после всичко, спрях да мия. Включвам я, а тя седи и това е всичко. А един от моите съседи, само 3,5 кг, работеше само три години, отначало тя започна да плее слабо, а след това цикълът на въртене се прекъсна. Сега ще купя нов, но няма да взема Вестел сам. Вероятно при нас, до евтино и добро не става.

Vestel WMO 1247 E4

Vestel-СМО-1247-E4Света Доматевич

Оценка: 5

Дата на покупка: февруари 2011 г.

Предимства: просторен, спретнат, без шум, спестява прах и вода, измийте супер!

недостатъци: Не мисля, че ще се появят

Търсихме нова машина след преместване, в началото исках да взема супер тежка, тъй като банята е малка, но в крайна сметка купихме нормална и я монтирахме в кухнята. Исках да купя марка от клас А, но средствата бяха ограничени и продавачът в магазина препоръча този модел, 1247E, и накрая се спря на него. Машината е голяма, предназначена за 6 кг и изглежда много спретнато. Съпругът ми се справи сам с инсталацията, всичко е просто и ясно.

Жилището ни е едностайно, страхувах се, че ще се чуе в стаята, защото колата е в кухнята, но не - работи почти безшумно! Има пълен набор от програми, а перилните препарати са с една трета по-малко от предишните ни разходи на Bosch. В апартамента ни има водомери, мислех, че ще платим безплатни, но всъщност не забелязах разликата, какво е с машината, какво е без нея! Явно най-вече съпругът налива вода, когато се къпе))))))

Резюме: Съветвам всички да разгледат по-внимателно домашните продукти, а не да хвърлят пари само за звучно име.

Vestel AWM 1040S

Перална машина Vestel AWM 1040SДенис Рябов

Оценка: 2

Дата на покупка: декември 2011 г.

Предимства: изглежда добре

недостатъци: за еднократна употреба

Като експерт казвам, мястото на тази така наречена „технология“ е в кошчето. Купих го на родителите си и не работех две години, летеше кръст. Отначало изглеждаше, че майсторът го е взел и там получавате смокините му, металът веднага поръсва. Първия и последен път си купих оборудването, тъй като имаше лъжичка, така че никъде не отиде.

Vestel WM 834 TS

Vestel-WM-834-TSЛюдмила Седых

Оценка: 3

Дата на покупка: април 2007 г.

Предимства: удобен и прост

недостатъци: софтуерът не работи

Използвате тази шайба в продължение на 3 години. Буквално още от първите измивания машината започна да има проблеми с програмите, всичко затвори безкрайно, след това ще започне да изцежда и прането, иначе ще излее вода и ще стои неподвижно, няма да започне. Тогава тя започна да вдига шум и след година коланът беше покрит, ремонтиран, след три месеца отново с проблемен колан. Като цяло решиха да не страдат повече, а да си купят друга марка.

Vestel AWM 634

Vestel-AWM-634Карън Хачатрян

Оценка: 2

Дата на покупка: март 2012 г.

Предимства: нито един

недостатъци: Не знам как да кажа културно

Купих свекърва си за годишнина, мислех, че ще ми хареса. От самото начало виеше по време на цикъла на въртене. След 6 месеца тя спря да затопля водата и да я изцежда. Господарят дойде, каза, че лагерът трябва да се смени. В работилницата те запазиха до победа, цели 40 дни. След това го дадоха, настроиха го, но все още не се затопля. Оказа се, че майсторите се прецакаха по време на ремонта, фазите бяха смесени. Добре, пак го взеха, оправиха го. Тя започна да работи, работи месец и половина и отново започна да се върти с вой. 4 месеца след ремонта колата отново се изправи. Отново лагерът е покрит. Вече махнах, отидох Бош купи. Очевидно има крик с двигател, не можете да вземете руското ни оборудване, предполагам.

Vestel WM 840 TS

Vestel WM 840 TSМарина Родионова

Дата на покупка: януари 2007 г.

Оценка: 2,5

Предимства: може би не

недостатъци: постоянно се обаждал на господаря поради проблеми с колана

Машина със загадки, софтуерът обикновено е разработен от някакъв ексцентрик. Изцеждаше се за всяко изтичане. Трябваше да сложа програмата без да се върти, а след това отделно да я завъртя, когато мие. Професията не е за слабо сърце))

   

2 коментара на читателите

  1. Граватар Бор бор:

    Моля, кажете ми на коя барабанна кука е монтирана пружината на Westell 850 RL.

  2. Граватар Светлана Светлана:

    Директно измислените отзиви не са другояче! Имаме машина на Samsung, която мие 14 години и след всяко изтичане на вода изстискваме и това е нормално, това е електроника! 🙂 Сега купиха на мама машина Vestel F4WM 840, тясна въртяща се 5 кг 800 об / мин. След една година ще дойда и ще ви разкажа как става

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини