Всичко за пералните машини

Отзиви за перална машина на Siemens

Пералня Siemens iQ300 varioPerfect WM 12E444 OE

Отзиви за Siemens iQ300 varioPerfect WM 12E444 OEЮлиана:

Вече две седмици пералнята ми ме зарадва с отлична работа! Тя ми дава само положителни емоции !!! Изтрива се много добре, няма силни звуци и гадни шумове, няма вибрации. Шофирането й е удоволствие! Вече управлявахте всичко, което трябва да се преобърне! И спално бельо, и маратонки, и пух, и одеяла! Всичко се отмива прекрасно! Вратата се отваря до края. Това е добре, когато поставяте големи предмети в прането. Също така е много удобно да ги вземете. В допълнение, тя е моята красота! Изглежда много шик и стилно. Има много различни режими! Аз също не съм преживял половината. Не се радвам на новия си помощник! Когато се замисля, възникват само приятни чувства и мисли) Много добър избор! Съветвам всички!

От плюсовете: много стилен външен вид, проста работа, има защита на детето, допълнително зареждане, лесно гладене, изтриване с пет с плюс)

От минусите: за две седмици не намерих нищо)))

Пералня Siemens iQ800 varioPerfect WM 14Y790 OE

ПералняSiemens iQ800 varioPerfect WM 14Y790 OEНатали:

Купи кола преди година. И ние го изтриваме непрекъснато. Обичам да миете с тази пералня. Измива нещата добре. И се отнася с тях много внимателно. Все още не е развалено нещо. Лесен и удобен интерфейс. Обича смесения режим на пране. Често го използвам. При моята работа често е необходимо да напускам града. А съпругът ми използва машината без никакви проблеми, дори когато не съм.

Преди това имаше друга кола. Качеството на измиването беше по-лошо. И освен това, понякога късаше дрехи. Също така ярки цветове избледняха в него. И със Siemens имаме пълно разбиране. Всички неща са цели и изглеждат добре след измиване. Просто страхотна машина! И съпругът ми също го използва често! Всичко е много просто там!

От плюсовете: можете да заредите много пране, да спестите вода и електричество, да се миете много добре, можете да спрете миенето и да сложите онези неща, които сте забравили да хвърлите по-рано.

От минусите: все още не е намерен)

Пералня Siemens iQ800 varioPerfect WM 12Y590 OE

ПералняSiemens iQ800 varioPerfect WM 14Y790 OEМариан:

Радвам се, че реших да не купувам вградена пералня, а обикновена. Поради някои характеристики на ремонтите, които направихме в кухнята, тази опция беше по-добра за нас. Също така, челните модели ми се струват по-удобни. Това е още един плюс за мен. Харесва ми също, че машината е много умна. Той независимо регулира теглото, броя на оборотите, отчита и контролира необходимото количество използвана вода и т.н. И ако едно изплакване не е достатъчно, за да премахнете пяната и пудрата, тогава тя пуска второто. Спомням си, варяхме чаршафи, калъфки за възглавници, завивки и хавлии. Но тази машина се изтрива толкова добре, че не правим нищо друго освен обикновеното пране.

От плюсовете: супер чистото бельо, използва малко вода и електричество, гарантира, че няма прекалено много пяна, без излишна помощ от наша страна, регулира цялото измиване от началото до края!

От минусите: По време на цикъла на въртене има лека вибрация.

Пералня Siemens iQ800 varioPerfect WM 14Y590 OE

ПералняSiemens iQ800 varioPerfect WM 14Y790 OEЕлена:

Търсех добра и прилична пералня. В крайна сметка избрах Siemens. Тази компания е надеждна. Имам добър хладилник в кухнята от същия производител. Работи от много дълго време. И да не разбивам нищо!

Когато машината се изтрие, на практика няма шум. Може да се мие ден и нощ. Има куп различни режими и опции. Всичко се прави удобно и ясно. Има режими, които улесняват гладенето. Заличавам всичко в него. От спално бельо до връхни дрехи. Якета, килими, завеси, одеяла - всичко се измива! Това е просто идеалната пералня!

От плюсовете: Спестете вода и електричество, можете да миете 8 кг сухо пране наведнъж, чужд монтаж.

От минусите:

Няма минуси. Търсихме точно такава машина, така че да е без минуси)

Пералня Siemens iQ800 i-Dos WM 16Y890 OE

Siemens iQ800 i-Dos WM 16Y890 OEЛидия:

Като цяло, в началото не исках да взема такава машина. Изглежда твърде модерно.Исках да купя такава, която е по-проста. Дори появата й говори за факта, че тя има някаква функционалност! Съпругът ми ме убеди. И реших да рискувам. И не съжалявах!

Пералнята беше много добра. И миенето не беше толкова трудно, колкото очаквах. Дисплеят е на руски език. Има улики, така че подреждането беше лесно. Няма да навлизам в подробности за всичко, което е в него. И после уморен да пишете) Много различни програми и опции в него. Можете дори да перете деликатни тъкани. И тя спестява ток и вода. Това е въпреки факта, че може да измие 8 кг. Тя има и една интересна функция! Веднага можете да напълните праха с двадесет измивания! И тогава тя сама ще го разпредели толкова, колкото е необходимо за всяко измиване. Дори детските особено замърсени дрехи се перат чисто!

Ако желаете, можете да направите забавено измиване. Колата е доста тиха. И дори няма да ме събуди през нощта. Има и защита срещу изтичане. Слабата вибрация на машината е единственият й и бих казал незначителен недостатък.

От плюсовете: можете да изперете 8 кг пране, качеството на пране на височина, управлението е по-лесно, отколкото очаквах)

От минусите: вибрира малко, докато стиска прането.

Пералня Siemens iQ800 i-Dos WM 16Y890 OE

Siemens iQ800 i-Dos WM 16Y890 OEМария:

Преди да купя, проучих форуми и ревюта. Хареса ми какво пишат за тази кола. Щом я видях на живо в магазина, веднага реших, че ще го купя! И въпросът не е само в отличния дизайн. Не го мия на ръка от много години. И тя имаше няколко перални машини пред себе си. Следователно знам за какво говоря.

Сименс дори има красив барабан и добър маншет и много повече. В допълнение, тази машина е перфектно сглобена. Всички части са плътно поставени и седят като ръкавица. Първия път започнаха да мият през нощта. И по някаква причина се чу всичко, което се случи. Може би защото това беше първото изстрелване?

Но на следващия ден тя не беше чута. Работи тихо. И детските неща и нашето изтрива добре. Без замърсявания или петна. Изсипете почистващ препарат в няколко измивания наведнъж. Тя го разпространява сама. В началото беше малко прекалено. Вече седем измивания бяха достатъчни. Отзивите казват, че понякога използва много прах наведнъж. И като че ли имам много малко.

А бельото е толкова бяло и бяло, сякаш варено. Между другото, когато прането за пръв път беше изтръгнато, нещо друго гръмна. Но тогава всички последващи изстрелвания затихнаха - всичко беше наред. Няма шум. Не харесвам само едно нещо, което трябва да поставите прането във вече включената машина. Тъй като тя също трябва да го претегля. И преди това постъпих по различен начин. Първо заредих прането и след това включих шайбата. Сега се научете)

Тя все още има голям екран. И нямах нужда от инструкцията. Тъй като всичко е обяснено просто и ясно там. Да, тази пералня не е евтина. Но качеството му го оправдава!

От плюсовете: Измива се по-добре от всичките ми предишни перални машини. Няма шум от нея. Тя е много икономична. Можете да заредите много пране. Много интелигентна машина.

От минусите: докато всичко е супер !!! Няма минуси.

   

4 коментара на читателя

 1. Граватар Натали Натали:

  Моята машина на Siemens работи с повреди 24 години, но това беше истинска германска сглобка. И сега се съмнявам, че тези машини са от немски монтаж и ще работят също толкова безотказно.

  • Gravatar Anonymous анонимно:

   Не бях доволен от колата, купих я преди 6 месеца и вече чакам майстора да я поправи!

  • Граватар Виктор победител:

   Добре, лъжи 24 години.

 2. Граватар Людмила Людмила:

  Прекрасна машина, умна и отлична тоалетка. Преди да стане Bosch, мозъците отказаха през първия месец, след ремонта ядоха го достигнаха за една година. Купихме нов Daewoo работеше дълго време и надеждно, наистина го хареса, исках да си купя нов със същите 5 кг, но не го намерихме. Като разгледаха всички опции, те взеха Siemens! Горещо го препоръчвам!

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини