Всичко за пералните машини

Отзиви за пералня Samsung

Пералня Samsung WF1602YQR

Пералня Samsung WF1602YQRМариан:

Купих го и не се радвам! Пея я от шест месеца някъде. Всичко се пера много ефективно, дори в случаите, когато хвърлям много спално бельо. Не издава шум по време на изпълнение на програмата. Не издава никакви силни звуци. Хареса ми, че има много различни програми. Случва се не целият прах за пране да се взема от дозатора. Най-често отнема цялото, но понякога оставя част. Не знам защо. Много харесвам и външния й вид. Изглежда просто добре! Много стилен дизайн.

От плюсовете: когато приключи с миенето, той се изключва сам, изглежда много хубаво, има много различни програми.

От минусите: засега добре. Не открих никакви минуси.

Пералня Samsung WF602B2BKSD

Отзиви Перална машина Samsung WF602B2BKSDАлен:

Много ми хареса тази марка. Затова купих точно колата на Samsung. Но както се оказа, обичан напразно! Пералнята не удължи дори три дни! Аз събори! В магазина, където тя го взе, ми отказаха замяна. Казаха, че ще дойде специалист от Samsung и ще го оправи. По онова време дори не бях чувал за факта, че в рамките на две седмици те трябва да променят или връщат пари за какъвто и да е продукт без въпроси. И така тя се примири.

Пристигна специалист и ремонтира колата. Той каза, че има проблем с задвижващия колан. Той го поправи. Пералнята отново работи добре и останах във възторг. Реших, че сега всичко ще е наред. Но почивката ми не продължи дълго. След 10 дни машината изведнъж не се въртеше! Отново се обадих в магазина и услугата Samsung. Техният специалист дойде отново и промени нещо в електрониката. И отново машината започна да работи. И както се оказа, отново не за дълго!

Третият път колата се счупи! Това вече е някаква лудост !!! За да се развали нова пералня три пъти месечно !!!! Нито магазинът, нито сервизният център се съгласиха да сменят пералнята на нова! Казаха ми, че ще го поправят, докато изтече гаранционният срок. И той се дава за 3 години! Не разбирам това отношение към клиентите и тяхната технология на тези организации. Никога няма да купя нищо отново нито в този магазин, нито от Samsung. Защо се отнасят към купувачите по този начин ???

Пералня Samsung WF1802WPC

Пералня Samsung WF1802WPCАндрю:

Изберете за много дълго време преди да купите. Обмислихме различни функции, възможности, разгледахме цената и марката. В крайна сметка решихме да купим кола от Samsung. Това е известна марка. В допълнение, нашият телевизор е и Samsung. Работи добре. Затова решили да вземат една и съща машина.

Консултантът също даде своя принос. Той разказа всичко, отговори на всички въпроси. Обясни какво и как. Като цяло имат разумен персонал. Карахме колата за втори месец. Тя работи добре. Измива всичко, почти няма шум. Това също е важно. Можете дори да се миете през нощта няма да притеснява. Вторият месец - полетът е нормален)))

От плюсовете: много тиха работа. Не се разклаща, не вибрира, можете да измиете до 8 кг неща наведнъж.

От минусите: досега нищо не е намерено.

Пералня Samsung WF1802NFWS

Пералня Samsung WF1802NFWSАнна:

Взеха колата преди година и половина. Работи добре и не предизвиква никакви оплаквания. Изтрива много високо качество. И най-важното - всичко се прави много тихо. Можете да изперете много пране наведнъж и нищо лошо не му се случва. Много ми харесва !!!

Преди да изберете дълго търсене. Прочетете отзиви в Интернет. Взехме колата на разумна цена в магазин за домакински уреди. Консултантът разказа всичко, отговори на всички въпроси. Имат много добри специалисти.

От плюсовете: много добра кола, особено за парите!

От минусите: случва се, ако поставите дълга програма, не винаги задайте времето да съответства на истинската.

Пералня Samsung Eco Bubble WF1802NFSS

Пералня Samsung Eco Bubble WF1802NFSSНадин:

Тази кола рязко загуби харесването ми! Цената е голяма, но малко полза! Написано е, че може да изтрие 8 килограма, но в действителност толкова много дори не се побира в барабан! Да не говорим за измиване за начало. Едва изтрива бележка от три рубли !!! Ако се напънете още малко, то по някакъв начин ще навлажни. И това изобщо не се отмива!

Отдавна избирам пералня, така че с голям товар. И тогава го купих дори за акции и за скъпи. И тя изтрива много зле. След още 40 дни след покупката тя започна да трака по време на изстискването на прането. Дори въпреки факта, че под него има облицовки, които трябва да намалят шума и вибрациите. Бяха ми препоръчани силно от консултант. И те, както изглежда, също не работят. Монтажът е извършен от специалисти. Това не е въпросът. Хареса ми само голям люк. Можете дори да поставите голямо нещо в него без никакви проблеми. Вярно, всичко това няма смисъл, защото е нормално да се мие все пак !!!!

От плюсовете: приятен стил, голям и удобен люк.

От минусите: не може да се измие толкова, колкото обеща. Вдига много шум.

Мнението на редакторите на сайта може да се различава от гледна точка на потребителите.

Пералня Samsung WF8590NMW

Пералня Samsung WF8590NMWЕвгений:

Тази шайба ми подари подарък за рожден ден. Приятелите сигурно са я избрали отдавна. Много добра машина. Работи почти 4 години и дори никога не се е счупил! Измива много добре. И бързият режим също изтрива почти всичко.

Вече забравих какво е ръчното накисване или борбата срещу петна. Всичко това се прави от машината! Изтрива перфектно всички дрехи и на съпруга, и на детето! Тя има много различни програми. Въпреки че използвам само двойка. Всички добре се мият.

Моят Samsung почти не вдига шум. Не скача, не вибрира много. Харесва ми също, че можете да изперете много пране наведнъж. Измити и маратонки и пух и одеяла. Няма проблем! Той осигурява защитна система срещу детето. Което е много важно за нас. В крайна сметка нашата Андрейка е много любопитна. Той се катери навсякъде и иска да докосне всичко, но също така дърпа много в устата си))) Аз също харесвам лицеви опори, ако инсталирате допълнителни, тогава нещата вече са почти напълно сухи.

Но годините на миене не минаха без следа. Започнаха да се появяват малки бъгове. Случва се таймерът да е бъги, показва грешно време. Или на някаква отделна част от измиването се забавя твърде дълго.

От плюсовете: Има система за закрила на детето. Изтрива много високо качество, въртенето работи добре. Не залитане, не скачане. Почти няма шум. Можете да измиете до 6 кг пране.

От минусите: три години по-късно започнаха да се появяват бъгове.

Пералня Samsung WF1500NHW

Пералня Samsung WF1500NHWМаша:

Взех го в магазина преди около 5 месеца. И някак не ме зарадва. От нея се чува много шум. Силно също. Той започва да се задейства периодично, след това режимът не се включва веднага, след това показва, че е възникнала някаква грешка. Не е рядкост да стартирате програма от втори или трети път. А вчера тя представи нов проблем. Сложих въртене на 1200ob. и по време на него възникнал такъв нестандартен шум. Барабанът се завъртя едва. Бавно така ... бавно. В резултат всичко, което беше измито, остана мокро и изобщо не се извива! Трябваше да рестартирам програмата. Този път се получи. Прането беше изцедено. Да, често мия няколко пъти на ден. Но такива бъгове след само 5 месеца работа - това не е нормално!

От плюсовете: ниска цена.

От минусите: работи шумно, има бъгове.

Пералня Samsung WF1802NFWS

Пералня Samsung WF1802NFWSТатяна

Харесва ми машината. Много красива, удобна за използване. Има различни програми за измиване. Използвам много от тях. Ако нещата просто трябва да се освежат или те почти не са мръсни, тогава можете да стартирате специална петнадесет минути програма. По време на цикъла на въртене работи повече или по-малко тихо. Но когато се излеят остатъците от вода, тогава е шумно. Но за мен това не е толкова важно. Радвам се, че купих именно тази пералня. Препоръчвам това на всички)

От плюсовете: има много плюсове, дори няма да изброявам)

От минусите: излива силна вода.

Пералня Samsung WF602U2BKWQ

Samsung пералня WF602U2BKWQ отзивиНеизвестен:

Машината ни отново се счупи. Сега без капитана е ясно, че помпата за източване е пълна. През последните години тя се счупи няколко пъти. Старата кола, дори със скърцане и повреда, се разтягаше десет години. Този път не искаше да поправя. Време е да вземете и нова. И тогава този скоро ще започне да се разпада.

Преди да избера каквато и да е машина, реших да вдигна Стария в Интернет. Прочетох много отзиви.Запознах се с функциите на новите перални машини и т.н. Като четох много, реших да се разходя из магазините.

Нашите магазини са нещо! Персоналът е като на пазара! Някой е груб, някой не е обучен, някой не разбира собствения си продукт.

Харесаха ми няколко модела шайби предимно немци. Някога е имало пет-килограмов Samsung. Реших да проуча още отзиви. Този път започнах да чета тематични форуми за ремонта. Научих, че ако машината е сглобена в Европа, тогава обикновено ремонтът е много скъп. Германските резервни части далеч не са евтини. И ги чакайте дълго, когато изпращат. Самият веднъж продаде оборудване. И от това време някои фирми започнаха да не харесват.

В крайна сметка реших отново да взема същата компания, както беше. Samsung tobish. Решено за конкретна машина. Купих Samsung WF602U2BKWQ. Когато се постави на място, машината мирише силно на гума. Ако вашата машина мирише също толкова зле, тогава е най-добре да не я поставяте в кухнята. Е, дори след няколко измивания тази адска миризма я няма.

Сега повече за самата машина. Доста тиха. Дори с извличане повече от 1000 ок. особено без шум. Удобно табло. Лесна работа. Много допълнителни опции. Казват, че нашето събрание е по-лошо от всяко друго. Но нашата машина работи добре от месец. Засега никакви оплаквания. Изтриваме на всеки два дни. И ако се счупи, тогава не се притесняваме Има гаранция. И ремонтът на тази марка не е скъп. Така че всичко е наред)

От плюсовете: Работи тихо, удобен дисплей и интуитивни контроли, много различни режими и опции.

От минусите: в началото имаше много гадна миризма на гума, малък гаранционен срок.

Пералня Samsung WF-E592NMW

Пералня Samsung WF8590NMWАнастасия:

Тази машина в сравнение с предишния ми Samsung със сигурност не е толкова добра. Старият Samsung работеше около седем години. И едва тогава се счупи. И тя имаше страхотна функция, която улесни гладенето. Новата врата не се отваря напълно. Понякога се затруднява. Отново новото работи по-силно. И няма много програми. Samsung WF-E592NMW не ме впечатли. Най-бързото измиване трябва да отнеме около 30 минути. Но ако добавите още едно изплакване към него, то по някаква причина 30 минути се превръща в 50-60 минути !!! Това е много странно. Всички останали режими обикновено траят поне час и половина. Което ми се струва много изтеглено.

Ако не изплакнете, прането смърди твърде много с препарат. Също така производителят заяви, че има функция от 5 изплаквания. Но в действителност те просто не съществуват !!! Твърде малък дисплей и къси маркучи. Люкът и дозаторът се отварят само с големи усилия. Разглезен Samsung в наше време. Преди беше по-добре!

От плюсовете: В сравнение със стария Samsung, те не са !!!

От минусите: трудно е да се отвори люкът и тавата, няма декларирани пет изплаквания, вратата не се отваря до края, вдига се шум по време на цикъла на въртене, изтрива се много дълго време !!!

   

4 коментара на читателя

 1. Gravatar Anonymous аноним:

  Добре дошли! Кажи ми как да разглобя вратата? Моята пишеща машина вече е на 5 години, няма оплаквания. Тя е моят голям помощник! Но с течение на времето, под прозрачното „покривало“ на вратите в кръга се образуват мръсни петна и не мога да се измия по никакъв начин. Необходимо е само да разберем, но не знам как. Може би някой ще ви каже. Благодаря ви предварително!

 2. Граватар Юлия Джулия:

  Моят Samsung WF 6450N7W. Изтрива се нормално, но по време на цикъла на въртене се разтърсва, разклаща и ходи в кръг обратно на часовниковата стрелка, докато не седна на него. Краката регулирани, не помагат. Няма скоба за височина на краката (при други модели има). Имам ли наистина брак? Всички тук са предимно похвалени. Поради ремонта пропуснахме гаранционния срок. Как работи този модел за вас?
  Юлия, Москва

 3. Граватар Александра Александър:

  Бих искал да прочета отзивите и съветите на квалифицирани майстори. Какви перални са по-добри и издържат по-дълго? Благодаря ви

 4. Граватар Виктор победител:

  Доволен съм от Samsung.Търсена за направена в Китай, аз не се доверявам на Русия. ww80k6210. Исках да изсъхне, но ми обясниха, че сушенето трябва да е отделно от шайбата. И те са прави.Не слагах повече от 800 на въртене, това е излишно. 7 месеца работа. Засега всичко е нормално. Без скокове, без шум. Само сега той даде почти 700 долара за това. Може би си заслужава, но може би цената е твърде висока?

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини