Всичко за пералните машини

Отзиви за перални машини LG

Перална машина LG F14A8TDS5

Перална машина LG F14A8TDS5Таня:

Тази пералня почти не се замърсява. За да се поддържа чистотата му, е достатъчно няколко пъти месечно да го избършете с парцал. Харесва ми, че изглежда като скъпа пишеща машина и отговаря на кухненската настройка.

Управлението е интуитивно, не можете да изучавате инструкциите, но веднага започнете да миете. Тази машина е идеална за апартамент, в който живеят 3-4 души. Изтрива дори много фини тъкани.

Машината не шумоли, не вибрира. Има защитна система срещу изтичане и от детето. Това, което не ми хареса, беше, че не е осигурено сушене. Вярно е, че при лицеви опори при 1400 об. / Мин., Можете да направите без него.

А в другата всичко е приблизително същото като при бюджетните модели. Същата година взеха пералня при мама. Патица тя изтрива нещо подобно. Също съвсем нормално. Но цената му е два и половина пъти по-евтина.

Перална машина LG F10A8HDS

Перална машина LG F10A8HDSДенис:

Поздрави! Той стана собственик и изпробва машината в продължение на няколко дни. Няма да разкрасявам. Този модел има не само предимства. Изтрива добре. Опитах много различни режими. Много ми харесаха режимите на пара. Екранът показва времето до края на измиването.

Тази пералня е доста икономична. Той консумира малко електроенергия. Съпругата е доволна от външния вид на колата.

Сега към минусите. Машината вибрира и се движи. Инсталирайте го по ниво. Както се препоръчва. Тя така или иначе се разбърква. Дори закупени специални каботажки. С тях започнаха да вибрират по-малко, но все пак "се разклаща". Въпреки че не вдига много шум, добре е!

Перална машина LG F1089ND

Перална машина LG F1089NDАлекс:

Нормална шайба. Изпълнява добре всички програми. И като се има предвид, че той също е евтин, можем да кажем, че е просто страхотен модел. Шумни, но не много. Дизайнът също е доста. Не съжалявам, че го получих.

Икономичен. Не харчи много вода, електричество и не вибрира много. Лесен за използване, без допълнителни програми. Не бяха открити значителни минуси.

Перална машина LG F8020ND1

Перална машина LG F8020ND1Борис:

Купи тази машина преди седем години. Просто ми хареса точно ... пред нея имаше Индезит. Миеше се по-зле и изобщо не угаждаше. За съжаление лагерите започнаха да вдигат шум наскоро. Дори не знам какво да правя. Не съм сигурен, че такива перални машини все още се произвеждат, защото го отнех доста време. Сега искам да намеря същото.

От минусите: Струва си да се отбележи, че машината е умерено шумна. И след седем години експлоатация, лагерите й се счупиха. Но в тези седем години тя работи перфектно! Изтрих всичко необходимо и маратонки и пухени якета и други неща. Хареса ми режима „лесно гладене“. След него нещата са леко мокри. Но когато ги изсушите, може някои дори да не се гладят. Ако намерите такава машина за продажба, тогава купете задължително. Виждам, ще е необходимо да се намери добър майстор или нов модел от същия ...

Перална машина LG F10A8HDS

Перална машина LG F10A8HDSОлег:

Наскоро купих такъв. Като всички! Тя има функция за парно и защита на детето. Машината не издава шум. Но предварително инсталирани специални стойки. Изтрива се перфектно!

Плюсове: Стъклото е защитено от деца. Кола с директно задвижване. Външен вид - просто супер! Взех го предимно заради качеството. Но не съжалих за жена си, платих допълнително за красивия й дизайн. Има и гаранция ... Като цяло съм 100% доволен от покупката!

Перална машина LG F8020ND1

Перална машина LG F8020ND1Ирина:

Много отговорно решиха да подходят към придобиването на домакински уреди. Преди да купя, прочетох отзиви за перални машини на различни марки. И реших да остана при производителя LG. Направих списък на всички модели. Маркирано, за да се посочат добри и лоши отзиви. След това, заедно със списъка, отидох в магазин за домакински уреди.

Преди това имах машина за недоумение. Работи добре и дълго време. Но сега тя пламна. И реших да се сдобия с нов асистент.

Пералнята на LG беше изненадващо лесна за използване. Вярно, че при покупката имаше съмнения.Тъй като не бях запознат с някои режими и програми. Прекарахте първото измиване, като пускането на совалката в космоса))) Не оставих колата за минута. Беше доволен от измиването. След това реших да пробвам различни програми. Благодарение на режима на "Duvet", беше измито огромно одеяло, което дотогава се миеше само с ръце. А новият ми асистент се справи отлично!

Тази машина беше дори по-добра, отколкото си мислех! Благодаря ви LG за F8020ND1 !!!

Перална машина LG F1091LD

Перална машина LG F1091LDМаша:

Повярвах отново на рекламата! И машината беше толкова. Нищо не е по-добро от обикновено. Рекламираха я, сякаш работи тихо. Но след 2 минути издава шум като другите. Исках да го включа за през нощта. Но с такъв шум не мога да си го позволя. Не искам да смущавам съседите.

От плюсовете: пералнята изглежда красива и след приключване на програмата музиката се включва.

От минусите: Не много висококачествено измиване и шум.

Перална машина LG F1296ND5

Перална машина LG F1296ND5Мария:

Ако сега купих пералня, щях да взема друга. И мога да обясня защо. Да, вдига много шум. Водата се налива по-силно. Но това вече е много икономично. По време на измиване не може да се види почти никаква вода. Когато изплакването приключи, остатъците от почистващия препарат се виждат върху стъклото на люка. Не винаги искам да започвам допълнителни изплаквания. Трябва да измиете всичко с деликатно измиване. Там се налива поне повече вода. Има подозрения, че посочените 40 градуса просто нямат време за загряване. Тъй като измиването е много кратко и чашата остава едва топла. И същото е с другите програми за миене. Може би това се дължи на икономиката. Исках да измия синтетичен кариер, но при три опита той никога не се размиваше. Да, и повече режими, отколкото ми трябват два пъти.

От плюсовете: машината не издава шум.

От минусите: В еластична лента, която често остава зад вратата, вода. И обикновено е мръсно. Слагам и изваждам нещата много внимателно, за да не докосна тази вода. Температурата е лошо поддържана.

Перална машина LG F14A8TD

Перална машина LG F14A8TDВладислав:

Добра машина. Поставете го на ниво. Заслужава си като ръкавица. Не се движи Измиването е добро. Високо качество. Късо тридесет минути измиване също е добро, но може да не се справи с сериозни примеси. За тях е по-добре да изберете по-автентично измиване. Спестява вода. Можете да сложите много спално бельо. Без шум.

Хубав модерен автомобил. Той има директно задвижване, направено да издържи. Приятелите ми ми казаха, че защитната система от дете понякога не работи много добре. И лично аз мисля, че защо да не допуснем дете до пералнята. Някой остава недоволен поради факта, че помпата работи силно. Но трябва да работи така при източване на вода. Всичко ми подхожда. А тези, които се нуждаят от напълно безшумна техника, нека си купят ултразвукова пералня.

Перална машина LG F8092MD

Перална машина LG F8092MDИгор:

Наскоро закупена тази машина. Дете не може без модерна пералня. Изтрива много добре. Издържа повече от 5 кг. Това е цял куп неща. Имаме достатъчно. Управлението е удобно. Без проблеми избираме правилната програма и започваме измиването. В допълнение, тя осигурява интелектуална програма за пране. Самата тя изчислява колко тежи бельото, колко вода да се напълни, каква температура да се направи и колко дълго трябва да продължи програмата.

Не ми харесва факта, че е невъзможно да се правят промени в програмата. Понякога искам да направя по-висока температура или да добавя скорост. Пералнята е почти шумна по време на миене. Но тогава, когато водата изтича, се чува шум. Това е приемлива машина. Тя трябва да бъде стабилна. Почти не вибрира. Барабанът е просторен, отново ми харесва управлението.

От минусите: шум при източване на вода, не можете да промените отделни параметри по време на измиване (например, добавете температура или скорост).

Перална машина LG F1443KDS

Перална машина LG F1443KDSЕвгений:

Купихме тази кола и я използваме около година. Диво не ми харесва фактът, че нейният барабан е постоянно в контакт с тялото по време на работа. При такъв контакт звукът се чува в целия апартамент. И съседите също чуват. Не сме съгласни да обменяме такава кола. Казват, че цялата серия има такива шумове.И това е нормално за нея. Ето ти безшумна пералня! Изглежда, че тези производители не ценят своите клиенти. Никога повече няма да купя оборудването на тази компания!

Перална машина LG F12A8HDS

LG F12A8HDSНаташа:

Купихме пералня не толкова отдавна, но вече забелязахме разлика в сравнение с предишната (Indesit). Този има пара. Ако имате домашни любимци, тогава това е само за вас! Има специална хипоалергенна програма. Машината не издава шум. И когато го прави, всичко е в красиви светлини! Външен вид наистина харесвам. Ако тя все още не се счупи дълго време, тя просто няма цена !!! Препоръчвам го на всички!

От минусите: все още не са открити.

   

16 коментара на читателя

 1. Потребител на Gravatar потребител:

  Купих този уред преди две години, първоначално водата тече от зареждащата табла; средства за миене; след една година лагерите на барабаните бръмчат; заместват се 5000 рубли; сега водата тече отдолу, така че помислете преди да купите уреди на LG

 2. Граватар Ина Инна:

  Много разочарован от покупката !!! След два месеца работа, вратата не се затваря плътно и не може да се отвори след измиване.

 3. Граватар Татяна Татяна:

  Имам машина от 2006 г., 80180nu работи отлично. През това време нагревателният елемент е сменен два пъти, в нашия регион има много твърда вода. Всичко останало е наред.

 4. Граватар Татяна Татяна:

  Започнах да използвам LG още през 1998 г., на работа. Когато дойде време за закупуване на дом, дори въпросът не беше „коя фирма“? Естествено, LG! Не познавам най-добрата компания! И изтрива перфектно и не вдига шум. Използваме го от 6 години. Няма проблем!

 5. Граватар Уик ВИК:

  Е, не знам дали е възможно да се говори за пишеща машина, която купих през 2003 г. Но 13 години по-късно, когато надписите върху нея бяха изтрити и съпругата ми вече познаваше програмите от паметта, изтръскахме одеалата, описани от две деца и зимни комбинезони там , накратко, помпата спря да работи днес))) И тогава въпросът е какво има, но работи 13 години !!

 6. Граватар Мих IIR:

  Първият LG е купен през 2006 г. Корейски с ремъчно задвижване, имаше функция за запазване на програмата за пране, когато захранването беше изключено, той достигна от мястото, където беше прекъснато измиването. И също така беше възможно да се коригира процеса на измиване, ако е необходимо. В новозакупения LG с директно задвижване нищо от това не съществува. Дори в режим на бързо измиване за 30 минути - няма междинни завъртания. След измиване и между изплаквания, той просто сменя водата и се оттича. И в старата пишеща машина беше. И тя все още е в работно състояние. Новата кола просто се изтрива нормално - и това е добре. Просто няма с какво да се сравнява и следователно простотата на „мозъците“ на машината в продукт на руския монтаж веднага се забелязва. Основното е, че поне не се скъсва, поне.

 7. Граватар Оксана Оксана:

  Използваме пишещата машина на LG повече от 12 години и сме много доволни, за толкова много години тя никога не ни е подвеждала!

  • Граватар Виталий Виталий:

   С какво сравняваш? Какво взеха преди 12-13 години от европейското събрание и похвали. Купете сега руската сглобка на LG, вижте как работи.

  • Граватар Генадий Генадий:

   Използваме новата машина на LG само месец. Не можете да я наречете мълчалива. Калаената плоча е много тънка. Ужасно дрънка! Люкът в долната предна част също трака. Проводници към ключалката на вратата докосват калъфа. Стъклото на вратата виси във вратата нагоре и надолу цял сантиметър. Стъклото се притиска към еластична лента отдолу на ширина 2 см, а отгоре - по тънка лента. Дрънкалка, а не кола.

 8. Граватар Ирина Irene:

  Вбесява, когато хвалят похвали за автомобили на възраст 10-15 години на европейско събрание! През живота ми имаше две перални машини: Candy и Ardo. Работили сме 12-13 години. Питате ли се за това ?! Разкажете ни за нашите руски коли. И четеш рецензии - изобщо няма какво да избираш. За съжаление няма пари за внос.

 9. Граватар Людмила Людмила:

  Купих кола на LG и още от първата минута разбрах, че направих голяма грешка! Няма как да се оправи Русия, всичко, което е направено, е загуба на пари!

 10. Граватар Светлана Светлана:

  Купете машина за 8 кг LG. В нея влизат силиконови и вълнени одеяла, големи детски играчки: слонове и зайци. И дори килими и килими пътеки 1,5м × 0,5м. Това е страхотно. Обожавам я. Работи за семейство от 6 души. Дотогава 6-килограмовият също се справи чудесно!

 11. Граватар Фотия Fotya:

  Правилно се казва, че съвременните модели са лошо направени. Купих го преди седмица, още от първото измиване разбрах, че направих голяма грешка. Въпреки че дълго време избрах марката, но не приемайте това, което беше направено в Русия, тя е солидна ... Случаят е тънък, мислех, че люкът с бельото ще излети. Всички дрънкалки. Предният панел дори не е болтов нормално, както и "покривът". Чист ужас.

 12. Граватар Алла Алла:

  Машината е отлична. Работи от 10 години! И никакви оплаквания! Приятел и роднини също имат LG и всички са доволни!

 13. Граватар Дмитрий Дмитрий:

  Машината работи добре, но когато се върти на предния панел, нещо бръмчи. Така че това вече причинява дискомфорт.

 14. Граватар Нина Нина:

  Пишещата машина на LG скача, клати се. Неудобен филтър. Не развийте, не усуквайте. Изтрива се така. Преди това беше същата марка, но корейската сглобка. Всичко беше добре. Няма да го купя вече.

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини