Всичко за пералните машини

Отзиви за пералнята LG M10B8ND1

мнения LG M10B8ND1За да намерите тясната пералня LG M10B8ND1, не е нужно да стигате далеч. Можете да я намерите във всеки близък магазин за домашни уреди. Но има много по-сложен въпрос: струва ли си да купите такава машина? Как да разбера дали този модел е добър или не, подходящ ли е за измиване на цялостни неща, ще стане ли надежден помощник на майка с много деца? Само потребителите могат наистина да отговорят на всички тези въпроси, ще видим техните отзиви.

Положителни мнения

Алена, Вологда

Удивително тиха пералня, такава все още не съм срещала. Когато дойдох в хипермаркета за домакински уреди, веднага помолих мениджъра да покаже тихи модели, тъй като детето ми много се страхува от пералнята. Избраха дълго време, в резултат на това той ми показа LG M10B8ND1 и аз „разтопих“. В допълнение към тихата работа бях подкупен от болно зареждане с барабан - 6 кг и висококачествено въртене.

Изминаха 1,5 години. Моята машина премина многостранни тестове и се показа добре. Наистина работи много тихо, дори не затварям вратата към банята, има усещане за малко фонов шум, но синът ми изобщо не се страхува и това е важно. Изтрива се ефективно, страхувах се, че прахът от тавата няма да се поеме добре, но това е наред. Но имаше проблеми с вратата на люка, но това са дреболии. Препоръчвам на всички да използвате пералнята LG M10B8ND1!

Лука започна да се затваря слабо през последните два месеца. Решавам проблема, като стискам капака с ръка, докато не се чуе щракване.

Сергей, Москва

Добра пералня, солидно тяло и качествен контролен панел, това се вижда веднага. Освен това, наскоро цената за него рязко падна, така че продажбите на модела са се увеличили 3 пъти, както ми каза продавачът. Реших да се доверя на хората, защото ако колата беше лоша, нямаше да я купят. 5 месеца машината без проблеми изтрива купища пране. Доволен съм, жена ми е щастлива и какво още е необходимо.

Елена, ВологдаLG M10B8ND1 контролен панел

Много мощна пералня, поне в сравнение с Indesit, която упорито натискахме, но я отхвърлихме. В мрежата има твърде много оплаквания за този автомобил, но за LG, напротив, има много положителни мнения. Взеха LG M10B8ND1 и веднага ме удари, като изтрих стари петна по детските неща. Качеството на измиване е несравнимо и в комбинация с добър прах се случва истинска магия.

Татяна, Москва

Тази кола има проста и удобна детска ключалка. Отначало не знаех и бебето ми започна няколко пъти да се измие без нас, какъв ужас. Сега използвам тази функция и всичко е в ред. Изборът на програми за пране е просто огромен. Има за всеки вкус и вид плат, дори и за вълнени продукти има режим. Перането е почти винаги безупречно, само щом има петна по ръкавите на ризата на съпруга ми, така че сега се опитвам предварително да оцветя трудни петна и едва след това поставям нещата в колата. Тестово измиване, можете да вземете.

Олга, Санкт Петербург

Нямам съжаление за покупката, въпреки че вече мина една година. Всеки месец отварям нещо ново в тази пералня и се радвам като дете, защото подобна техника прави живота ми много по-лесен. LG M10B8ND1 заменен Пералня за бонбони, която работи 6 години. В сравнение със старата ми пишеща машина, тази:

  • има максимално натоварване на барабана с 2 кг повече, което е много забележимо;
  • по-малко шум, разликата е малка, но забележима;
  • има повече програми за измиване и тези програми са в търсенето, няма допълнителен „боклук“;
  • има приятен външен вид.

Отрицателни мнения

Иван, Омск

Когото и да попитам, никой не може да каже нищо лошо за тази пералня. Като цяло за шайбите на LG има много добро мнение, но не бих бил толкова сигурен. Ще ви разкажа моята история. Всичко започна преди половин година, когато купих пералнята LG M10B8ND1, я почистих за първи месец без проблеми, дори успях да се зарадвам на успешна покупка. Изглежда, че го смекчиха. Минаха още две седмици, машината спря да се включва.

Той се обади на капитана от сервиза, който бързо пристигна, огледа машината и след това каза, че тя трябва да бъде отведена в сервиза за ремонт. И сега всъщност и до ден днешен не мога да надраскам колата си назад, защото майсторите под какъвто и да е предлог удължават ремонта. Мисля, че има нещо сериозно и те просто теглят време. Вече написах жалба и сега ще отида в съда, изглежда, че няма друг начин. Не съветвам да вземете такава кола.

Един познат майстор намекна, че контролният модул просто изгоря на пишещата машина, а сервизните майстори не искат да сменят скъпа част безплатно, „взимат“ клиент; искат да отрежат пари от мен за лесно - няма да работи!

Лариса, БелгородДиспенсер LG M10B8ND1

Тази машина разкъсва бельо, затова я върнах в магазина след седмица работа. Толкова съжалявам за развалените неща, добре, явно нищо не може да се направи. Съжалявам, че не проверих веднага вътрешната повърхност на барабана. Всичко, което беше необходимо, беше да се изтегли ръка. Имаше две дузини буркани, почти като ренде, можете да търкате зеленчуци за пържене. Страхотна пералня, вкарайте 2 точки и дори след това от уважение към известната марка.

Елена, Краснодар

Лошо качество на измиване, барабанът чука много силно по време на въртене и по принцип мълча при въртенето. Не намерих предимства в тази шайба, просто ужасен модел. Ще се опитам да заведа колата в магазина и ако не я взема, ще я продам на някого, определено няма да я използвам.

В заключение няма нищо особено, което да ни кажете, освен че вие ​​сами виждате всичко. Някои хора гласуват за тази машина, но има и малък брой противници на подобна технология. Окончателното решение е ваше!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини