Всичко за пералните машини

Отзиви за пералните машини на LG FH8C3lD

FH8C3lD LGВъв времена на криза хората започнаха да обръщат повече внимание на бюджетните технологии. Това твърдение се отнася и за перални машини. Статистическите данни за продажбите само потвърждават тази идея. Не е изненадващо, че пералнята LG FH8C3lD привлече купувачите толкова много, че оставиха стотици отзиви в интернет. Решихме да изберем от тази маса реални мнения на потребителите и да заявим тези мнения в нашата статия, запазвайки напълно първоначалния им смисъл.

Мнения на доволни потребители

Ксения, Новосибирск

Купихме машината наскоро, така че нямах време да проуча всички нейни нюанси, но мога да споделя първото си впечатление. Машината веднага се зарадва на редица технически параметри, които моята стара пералня няма, а именно:

 • пет килограмов барабан, който ви позволява да миете големи предмети, като килими и одеяла;
 • безшумен, така че дори започвам нощно миене;
 • добре измива и най-важното изплаква нещата (имаше проблеми със старата машина);
 • висока скорост на въртене - 1000 об / мин, въпреки че не бих отказал, ако скоростта беше по-висока;

При съвременните модели перални скоростта на въртене е най-малко до 1200 об / мин, защо не е реализирана тук е неразбираемо.

 • вътрешните стени на барабана са доста гладки, нещата не се развалят.

Пералнята, изглежда, е солидна, въпреки факта, че беше сглобена в Русия, но видях известен недостатък. Малките неща се забиват в уплътняващата дъвка, която е разположена около люка и не се простира, а след като чорапът на дъщерята падна под венеца и не можахме да го вземем. Сега се страхувам, че ще се забие някъде вътре и машината ще се счупи. Един приятел каза, че има чанти за пране, те просто няма да позволят дребни неща да се изгубят. По-късно ще купя и ще пробвам.

Ирина, СевастополLG FH8C3lD приемник за прах

Много исках да си купя пералня Bosch, защото вече имах уреди от тази марка и тя работи почти 17 години. Да, тя все още работи сега, само тя ще държи всичко заедно. Заведохме я в къщичката, нека в крайна сметка да свърши малко повече работа. По принцип исках да купя Bosch, но в крайна сметка купих LG. Продавачът „населен“, изглежда, че ме харесва. Той толкова емоционално, почти развълнуван, ми каза защо не трябва да приемаш босите, които считах, че накрая се отказах и повярвах.

Не беше много удобно, че посочената машина не беше на склад, трябваше да чакам поръчката 9 дни, но резултатът си заслужаваше. Машината дойде в безупречно състояние, аз лично изкачих всичко, погледнах в контейнера за прах и в люка. Когато майсторът инсталира машината, се оказа, че тя работи тихо и съвестно, но като цяло изтрива толкова добре, особено ако не пестите от прах. За последната година имам тази шайба и няма никакви оплаквания. Не забелязах минусите!

Николай, Уляновск

Преди 6 месеца пералнята на LG беше доставена в апартамента на ергена ми. През тези шест месеца станах толкова разлята, че вече забравих какво е миенето на ръце, защото бързо свикваш с хубавите неща. Има много режими на измиване, далеч от всички, които използвам, най-много ми харесва 30-минутният режим, защото качеството на измиване е нормално и това е бързо. Извод: машината е страхотна и между другото е много евтина.

Дадох за тази машина само 320 кинта, а в замяна получих добър „домашен помощник“.

Лариса, Москва

В началото тя внимаваше с тази пералня, изглежда прекалено тромава, но щом започна да използва, всички подозрения бяха разсеяни. Изтрива се, изплаква се и се изстисква безупречно, електрониката не е бъги, люкът не тече, а филтърът за боклук е винаги чист. Веднага е очевидно, че всичко е замислено от производителя, добра техника.

Мнения на недоволни собственици

Джулия, ИркутскРежими на LG FH8C3lD

Съпругът ми и аз не харесвах пералнята на тази марка. Решихме това след век единодушно.Първо, машината напълно отказва да измие прането, когато барабанът е леко натоварен и ако нещата са натъпкани, той ще спре по време на миене и на екрана ще се появят някои драскотини. Дори се обадихме на майстора по този въпрос и описахме проблема, той каза, че за LG това поведение е нормално.

Второ, месец по-късно маншетът се измъкна и люкът спря да се затваря. Този път не се свързахме с никого, съпругът свали скобата и постави маншета на място, след което сложи нова скоба. Нещо подобно, накратко, реших проблема със собствените си ръце. Знаеш ли, някак не очаквахме подобна операция, когато купихме машина, така че изобщо не ни хареса. Не препоръчваме да купувате!

Владимир, Толяти

Безракови хора споделиха тази пералня. И останах с впечатлението по време на инсталирането на това перално устройство. Направих всичко според инструкциите и все пак проверих всичко 2 пъти.

 1. Подсилен подът под пералнята.
 2. Извиване на краката, поставете тялото на машината на ниво.

Когато изкривих краката, се изненадах, че те забиха някак странно, добре, тежестта на кутията се натискаше отгоре, така че машината щеше да се блъсне върху мен.

 1. Той постави пропуските от всички страни, така че по време на работа случаят да не бие срещу обекти отдясно.
 2. И разбира се, свързах го по всички правила.

Какъв е резултатът? И в крайна сметка, когато съпругата сложи надолу якето на сина си в барабана и започна измиването, след 40 минути машината почти падна на лявата стена. Както и да е, тогава тя започна да галопира като луда жена по време на цикъла на въртене. Когато започнах да разбирам, се оказа, че краката почти не опират до нищо, бракът явно е бил фабричен. Така че машината получава от мен само 3 точки от пет и това е така, защото днес имам добро настроение.

Светлана, Москва

Не харесвах машината веднага, въпреки че уважавам мнението на майка ми, но тук бях неумолима. Първият път, когато видях тази шайба с майка ми, тя реши да се похвали с моята наскоро направена покупка. Скрупулно го облизах от всички страни и постанових присъда - пълна смокиня! Здрав, обемист, прилича на пералня на Flintstones, управлението е неудобно. След известно време майка ми промени мнението си, особено когато миеше цялостните неща и съм изключително доволна от това. Сега си купете нормална машина, като моята. Казах й, не пести от пералня.

В заключение отбелязваме, че пералня от тази марка има много повече привърженици, отколкото противници. Мненията на много експерти също говорят в нейна полза. Нашите майстори, между другото, също говорят добре за този модел, така че направете изводи. Успех!

   

1 коментар на читателя

 1. Граватар Алекс Алексей:

  Колата не харесваше. Програмите са глупави. Трябва ли да миете 3-3,5 часа? Така за шест месеца можете да съсипете цялото бельо. Необходимо е да се нуждаете от функцията за определяне на времето за измиване. В тридесет минути програма се изтрива на 20 градуса (в студена вода) - какъв вид миене? Програмата "Изплакване-въртене" трябва да започне с изпомпване на вода. Например, спрях „дългата“ програма и реших да изплакна и изсуша. Но не беше там - колата изпомпва нова порция вода в резервоара.

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини